Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kız tabloyla handan ilgileniyor bize niye kızıyorsun sen..
hamile olmasan klava: gelecekti hee
ama ben sabahtan beri size diyorum ki liste nerelerde bilen var mı diyorum yani son yayınlanan liste hangi sayfalar arası olabilir gibisinden.

evet bende ona güldüm zaten olmuş işte aldırmışsınız olmuyomu ne demişyakaydirigubbakcemile3 ay bu çakşır otu çok pis kokuyo tadı idare eder içilebilicek gibi ama kokusu çok fenaa:1no2::1no2:

Ay seninkide bizden betermiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

denizin bir zararı yok benim bildiğim hatta iyi bile,sadece ıslak mayoyla kalma hemen değiştir denizden çıkınca ki üşütüp mikrop kapmayasın.
Ama sakın havuza girme canım..

saol handancım valla sende olmasan bu kıslar hiç beni dinlemiyoalsanaalsanasmile

opuyorumnanaktan

Kızlar bugün çok çalıştırdılar beni kafam allak bullak,bi yandanda size yetişemiyorum laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ama ben sabahtan beri size diyorum ki liste nerelerde bilen var mı diyorum yani son yayınlanan liste hangi sayfalar arası olabilir gibisinden.

tamam canım sinirlenme daha fazla aaaa bebişini düşün:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ayyy yerim onu ben nasıl bişi olcak acabaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canım sinirlenme daha fazla aaaa bebişini düşün:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ayyy yerim onu ben nasıl bişi olcak acabaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doktorda diyo sen sinirli panik bi anneye benziyon diyo a(damı bekletti diye haşladıydım da) bırak sakin ol sadece bebişini düşün diyoalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

ay valla eda benim kocada oyle yapsa uğraşsa nerde allah vercek sen sorun yapıyosun diyo ii ce deliriyorum kaydirigubbakcemile3 kafanı dolduruyosun diyo çok istiyosun olmuyo vs. vs. tamam da kardeşim bişey de olmuyosa önlem alınması için dr gidilir bakılır vs. neyse 1 sene olmazsa o zaman kendiliğinden gidelim der belki bulantılarım vardı ya ay yoksa hamılemisin inşş inşş diyo kaydirigubbakcemile3

ah canııımm yazık sana neyse aksam eve gidince duştan sonra rahatlarsın aksam gir bak merakta bırakma bizi benimde dengem iyice bozuldu bu sabahta geldi dedimya az bişy ondan sonra daha gelmedi hala.. çıkmadan idrar testi yapmıştım evde vardı tabi fossakannehir tek çizgi ama hiç üzülmedim zaten beklediğim sonuçtua.sa.s

babu bu arada doktor bana elevit verdi o neyki? sen onu mu içiyodun? o folicplusla beraber mi kullanılacak?

canım yok ben sadece folicplus kullanıyorum elevit içinde bi ton farklı vitamin olan bi ilaçmış canana da vermişti doktor...ama o folicplus kullnamıyodu sadece elevit kullanıyodu çünkü elevitin içinde folicasit de varmış...

canım şuan listenin en sonunda ben oldugum için ilgilenmiyorumm o yüzden bilmediğim için susmuşumdur..

bende tam nerelerdesin diyodum. ben sen kullanıyosun sanıyodum. teşekkür ederim cevap verdiğin için.

evet bende ona güldüm zaten olmuş işte aldırmışsınız olmuyomu ne demişyakaydirigubbakcemile3 ay bu çakşır otu çok pis kokuyo tadı idare eder içilebilicek gibi ama kokusu çok fenaa:1no2::1no2:

hee valla koca iştee..hasta oldugum gün söyledimm tühh bu ayda mı olmadı diyor sanki daha korunmayı bırakalı 1 ay olmadı kaydirigubbakcemile3
burnunu kapa iç canım tadı iyiyse içmesi daha kolay..

canım şuan listenin en sonunda ben oldugum için ilgilenmiyorumm o yüzden bilmediğim için susmuşumdur..
hayır sade ben küssem neyse ben hemen affederim ama teyzesi bebişte bi kin bi inat var hemen küsüyo kolay kolayda barışmıyokaydirigubbakcemile3

doktorda diyo sen sinirli panik bi anneye benziyon diyo a(damı bekletti diye haşladıydım da) bırak sakin ol sadece bebişini düşün diyoalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

doktorudamı fırçaladın kız biz gibii:roflol::roflol: ama hormonların alt üst olmuş durumda şuan adam ondan bişi dememiştirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam fıstıkkk havuza normalde de pek girmiyodum zaten hihoyyyt

off biz kendimizi yiyip bitiriyoruz adamlar rahat anacım.benimki neyse seninkinden 1 level üstte,en azından kürlere falan katılıyor,test yaptırıyor kaydirigubbakcemile3

hee valla koca iştee..hasta oldugum gün söyledimm tühh bu ayda mı olmadı diyor sanki daha korunmayı bırakalı 1 ay olmadı kaydirigubbakcemile3
burnunu kapa iç canım tadı iyiyse içmesi daha kolay..

:roflol: ay senin kocada alemmiş benimki gibi. yok canım yaa ot içinde bekledikte tadıda kötü oldu devam edmiycem bekliyo öyle yanımda dökücem galiba:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…