ama ben sabahtan beri size diyorum ki liste nerelerde bilen var mı diyorum yani son yayınlanan liste hangi sayfalar arası olabilir gibisinden.kız tabloyla handan ilgileniyor bize niye kızıyorsun sen..
hamile olmasanklava: gelecekti hee
canım ben ocakta kürtaj oldum 3 aylıkken bebeğimin kalp atışları durdu..
eşimde tutturdu bizim çocugumuz olmuyor diye daha 1 kere denedik..
bende dedim ocakta alınan neydii?? o da diyor ben hemen olsun istiyorumm..
o da beni aşıyor dedim hazır alalım kaydirigubbakcemile3
sizin kocişler ne güzel daha zamanı var diyor biz daha 1 kere denedik benim kociş bugün tutturdu dr a gidelim diye bizim niye çocugumuz olmuyor diyor..allahım görende hiç olmamış sanacak kaydirigubbakcemile3 bende dedim daha 1 kere denedik 6 ay yasaktı zaten dedim kürtajdan dolayı benim sabrım yok biran önce istiyorum diyor kaydirigubbakcemile3 hazır mı alsam ne yapsam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar denize girmenin bir zararı var mı sizce?? yaptıgım araştırmalar hiçbi zararı olmadığı yönünde. havuzda mikrop kapma imkanı oldugundan havuz pek tavsiye edilmiyor ama denizin bi sakıncası olmadığı gibi hamilelikte yapılabilecek en iyi sporun yüzme oldugu belirtiliyor...siz bu konuda bi şeyler duydunuz mu??
saol handancım valla sende olmasan bu kıslar hiç beni dinlemiyoalsanaalsanasmile
ama ben sabahtan beri size diyorum ki liste nerelerde bilen var mı diyorum yani son yayınlanan liste hangi sayfalar arası olabilir gibisinden.
doktorda diyo sen sinirli panik bi anneye benziyon diyo a(damı bekletti diye haşladıydım da) bırak sakin ol sadece bebişini düşün diyoalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3tamam canım sinirlenme daha fazla aaaa bebişini düşün:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ayyy yerim onu ben nasıl bişi olcak acabaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ay seninkide bizden betermiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
denizin bir zararı yok benim bildiğim hatta iyi bile,sadece ıslak mayoyla kalma hemen değiştir denizden çıkınca ki üşütüp mikrop kapmayasın.
Ama sakın havuza girme canım..
opuyorumnanaktan
Kızlar bugün çok çalıştırdılar beni kafam allak bullak,bi yandanda size yetişemiyorum laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
babu bu arada doktor bana elevit verdi o neyki? sen onu mu içiyodun? o folicplusla beraber mi kullanılacak?
ama ben sabahtan beri size diyorum ki liste nerelerde bilen var mı diyorum yani son yayınlanan liste hangi sayfalar arası olabilir gibisinden.
bende tam nerelerdesin diyodum. ben sen kullanıyosun sanıyodum. teşekkür ederim cevap verdiğin için.canım yok ben sadece folicplus kullanıyorum elevit içinde bi ton farklı vitamin olan bi ilaçmış canana da vermişti doktor...ama o folicplus kullnamıyodu sadece elevit kullanıyodu çünkü elevitin içinde folicasit de varmış...
babu bu arada doktor bana elevit verdi o neyki? sen onu mu içiyodun? o folicplusla beraber mi kullanılacak?
evet bende ona güldüm zaten olmuş işte aldırmışsınız olmuyomu ne demişyakaydirigubbakcemile3 ay bu çakşır otu çok pis kokuyo tadı idare eder içilebilicek gibi ama kokusu çok fenaa:1no2::1no2:
hayır sade ben küssem neyse ben hemen affederim ama teyzesi bebişte bi kin bi inat var hemen küsüyo kolay kolayda barışmıyokaydirigubbakcemile3canım şuan listenin en sonunda ben oldugum için ilgilenmiyorumm o yüzden bilmediğim için susmuşumdur..
doktorda diyo sen sinirli panik bi anneye benziyon diyo a(damı bekletti diye haşladıydım da) bırak sakin ol sadece bebişini düşün diyoalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Ay seninkide bizden betermiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
denizin bir zararı yok benim bildiğim hatta iyi bile,sadece ıslak mayoyla kalma hemen değiştir denizden çıkınca ki üşütüp mikrop kapmayasın.
Ama sakın havuza girme canım..
opuyorumnanaktan
Kızlar bugün çok çalıştırdılar beni kafam allak bullak,bi yandanda size yetişemiyorum laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ay valla eda benim kocada oyle yapsa uğraşsa nerde allah vercek sen sorun yapıyosun diyo ii ce deliriyorum kaydirigubbakcemile3 kafanı dolduruyosun diyo çok istiyosun olmuyo vs. vs. tamam da kardeşim bişey de olmuyosa önlem alınması için dr gidilir bakılır vs. neyse 1 sene olmazsa o zaman kendiliğinden gidelim der belki bulantılarım vardı ya ay yoksa hamılemisin inşş inşş diyo kaydirigubbakcemile3
hee valla koca iştee..hasta oldugum gün söyledimm tühh bu ayda mı olmadı diyor sanki daha korunmayı bırakalı 1 ay olmadı kaydirigubbakcemile3
burnunu kapa iç canım tadı iyiyse içmesi daha kolay..
off biz kendimizi yiyip bitiriyoruz adamlar rahat anacım.benimki neyse seninkinden 1 level üstte,en azından kürlere falan katılıyor,test yaptırıyor kaydirigubbakcemile3
bende tam nerelerdesin diyodum. ben sen kullanıyosun sanıyodum. teşekkür ederim cevap verdiğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?