Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sabah geldim girdim topiğede sonra işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım sen nasılsın bakalım yemişsin karışımı tadı güzel değilmi?

iyiyim canım,işlerim yoğunlaştı biraz bu aralar..
evet yedim vallahi gayet rahat hemde,hiç kötü bir tat almadım çok şükür hihoyyyt

Selam kızlar..şimdi doktordan geldim..dün kanama olmuştuya..doktor anlam veremedi pek galiba ama bir ilaç verdi bu bitince gel yumurtalıklarını sayacağız dedi..bu ne demek..ilaçları aldım ama napcam bilmiyorum

Selam kızlar..şimdi doktordan geldim..dün kanama olmuştuya..doktor anlam veremedi pek galiba ama bir ilaç verdi bu bitince gel yumurtalıklarını sayacağız dedi..bu ne demek..ilaçları aldım ama napcam bilmiyorum

geçmiş olsun canımmm..
iç bakalım ilaçları dr ne diyecekk..
allahın izniyle kötü birşey çıkmaz merak etmee..

selam canım,nasıl anlam veremedi,neye göre ilaç verdi peki..bugün varmı kanaman?

bak şimdi abisini kırmış durdur yeree, lmaz: evet en iyisi ya bir kuruma yada kendin gidip ihtiyacı olan birilerine vermek..

selam canım,nasıl anlam veremedi,neye göre ilaç verdi peki..bugün varmı kanaman?

bugğn yok canım ya zaten çok kanamada yok..bir damla falan kahverengi geldi ..şimdi araştırdım yumurtlama döneminde olabiliyormuş..tamda yumurtlama günümde geldi zaten..

sanırım alttan muayne sayar canımm..
ama istersen bulabilirsem araştırırımm..
handancım senin bilgin var mı tatlımm??

yumurta sayılırmı bee,herhalde büyümesi çatlaması falan onu takip edicek,birkaç kere gitmesi gerekir ara ara,yumurta büyüyormu ne kadar büyüyor çatlıyormu ne zaman çatlıyor diye bakıcak herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…