hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sabah geldim girdim topiğede sonra işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım sen nasılsın bakalım yemişsin karışımı tadı güzel değilmi?
sevgicim hoşgeldinnn...
günaydın kızlar kahvaltımı yapıp geliyorum hemena.s.
Selam kızlar..şimdi doktordan geldim..dün kanama olmuştuya..doktor anlam veremedi pek galiba ama bir ilaç verdi bu bitince gel yumurtalıklarını sayacağız dedi..bu ne demek..ilaçları aldım ama napcam bilmiyorum
geçmiş olsun canımmm..
iç bakalım ilaçları dr ne diyecekk..
allahın izniyle kötü birşey çıkmaz merak etmee..
kolay gelsin canım,evet çok zor haklısın..ama güzel bir temizlik oluyor kullanmadıklarını ayıklıyorsun,uzun süredir aradığın şeyleri buluyorsun,ama kesinlikle çok yorucuuu
canım, benim abim gümrük müşaviri her ist a gelişimde bir bavul kıyafetle dönüyorum yurtdışından getiriyor bizee bir de ücretsiz olunca maşallah doldurdukça dolduruyor..şuan 3 tane mağaza açabilirim giyilmemiş o kadar kıyafet..
zaten bu kıyafetler beni çıldırtacak inanır mısın evde büyük 5 bavul var sığdıramadım mecbur 6 tane de büyük çuvala koydum..2 çuvalını ayırdım çocuk esirgeme bulursam burda oraya vericemm..bunları toplamak beni helak etti..abimide aradım o sinirle ben kıyafet falan istemiyorum topla topla bitmiyor diyee sonra da üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende öyle giyinmediğim kıyafetleri burda kıyafet almaya paraları olmayan fakir kimseler var onlara veriyorum o kadar seviniyorlarki anlatamam keşke imkan olsaydıda senin o ayırdıklarınıda burdakilere verebilseydik bayram önü çok sevap olurdu
Selam kızlar..şimdi doktordan geldim..dün kanama olmuştuya..doktor anlam veremedi pek galiba ama bir ilaç verdi bu bitince gel yumurtalıklarını sayacağız dedi..bu ne demek..ilaçları aldım ama napcam bilmiyorum
peki nasıl sayacak bu yumurtaları..bilgin var mı canım?
canım, benim abim gümrük müşaviri her ist a gelişimde bir bavul kıyafetle dönüyorum yurtdışından getiriyor bizee bir de ücretsiz olunca maşallah doldurdukça dolduruyor..şuan 3 tane mağaza açabilirim giyilmemiş o kadar kıyafet..
zaten bu kıyafetler beni çıldırtacak inanır mısın evde büyük 5 bavul var sığdıramadım mecbur 6 tane de büyük çuvala koydum..2 çuvalını ayırdım çocuk esirgeme bulursam burda oraya vericemm..bunları toplamak beni helak etti..abimide aradım o sinirle ben kıyafet falan istemiyorum topla topla bitmiyor diyee sonra da üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selam canım,nasıl anlam veremedi,neye göre ilaç verdi peki..bugün varmı kanaman?
hoşbulduk canım nasılsın bugün bakalım?
bende öyle giyinmediğim kıyafetleri burda kıyafet almaya paraları olmayan fakir kimseler var onlara veriyorum o kadar seviniyorlarki anlatamam keşke imkan olsaydıda senin o ayırdıklarınıda burdakilere verebilseydik bayram önü çok sevap olurdu
canım bizim sosyal hizmetler poliside fakirlere ulaştırırız dedii..ama ben çocuk esirgemedekiler daha çok sevinir diye düşündümm...
aslında yakın olsak olabilirdi yazıkk ihtiyacı olana gitmesi daha güzell..
sanırım alttan muayne sayar canımm..
ama istersen bulabilirsem araştırırımm..
handancım senin bilgin var mı tatlımm??
bugğn yok canım ya zaten çok kanamada yok..bir damla falan kahverengi geldi ..şimdi araştırdım yumurtlama döneminde olabiliyormuş..tamda yumurtlama günümde geldi zaten..
idare ediyorum canım....sen nasılsın:?? iş çok galiba...
canım bizim sosyal hizmetler poliside fakirlere ulaştırırız dedii..ama ben çocuk esirgemedekiler daha çok sevinir diye düşündümm...
aslında yakın olsak olabilirdi yazıkk ihtiyacı olana gitmesi daha güzell..
anladım canım tabiki daha güzel olurdu yüzlerindeki o gülümsemeyi sevinci görmek çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?