yok denecek kadar az ama ben her ay akıntım oluyor mu onu bilmiyorum ben bu 2 aydan beri takip ediyorumm..önceden yumurtla günlerinde akıntı oldugunu bilmiyordum canım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
handancım valla şuan aklımdan ne geçti biliyor musun??
senle aynı ayda hamile kalmakk :)
evet şekerimmmm....hayırlısıyla görürüz inşallah o günleriiiii:Saruboceq: ne zmn öğreniliyordu cinsiyetleri kacıncı hafta biliyo musun canım???
canım test kullansaydın keske?
slm bende başlığınızı görünce yazmak istedim hikayemi.drum bana o ay korunmamı söylemişti 2,5 yıldır bebek için uğraşıyorduk tedavi 1düşük 3 kimyasal gebelik .rahim filmi çektirecektim en son o kalmıştı yapmadık. ama o kadar inanmıştımki o ay hamile kalacağıma ve korunmadık şu an 6 aylık oğlum beşiğinde uyuyor. bence inanmak çok önemli.inancınızı yitirmeyin ve pozitif olun.
slm bende başlığınızı görünce yazmak istedim hikayemi.drum bana o ay korunmamı söylemişti 2,5 yıldır bebek için uğraşıyorduk tedavi 1düşük 3 kimyasal gebelik .rahim filmi çektirecektim en son o kalmıştı yapmadık. ama o kadar inanmıştımki o ay hamile kalacağıma ve korunmadık şu an 6 aylık oğlum beşiğinde uyuyor. bence inanmak çok önemli.inancınızı yitirmeyin ve pozitif olun.
tatlım netten test gelene kadar o günler gecer diye düşündüm dünn..
ne güzel olur kızlar....sevgiyle ben gbi olursunuz hihoyyyt bizim aramızda bi hafta var ama dogum işi belli olmuyo erken gec derken cakısır belkikaydirigubbakcemile3
canım keşkee inşallah bu ay ikimizde hamile kalalım o zaman :)) :CüvCüv:
16.haftada öğreniliyor benim bildiğim canım
16.haftada öğreniliyor benim bildiğim canım
hmmm haklısın canımm...neyse bu ay böyle gecsin artık her gün yumurtluyomussun gbi düşün her gün ya da gün aşırı falan çalışın a.s
iyi tamm ben olmayım hamile mafoldumben
senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?