Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handancım valla şuan aklımdan ne geçti biliyor musun??
senle aynı ayda hamile kalmakk :)

slm bende başlığınızı görünce yazmak istedim hikayemi.drum bana o ay korunmamı söylemişti 2,5 yıldır bebek için uğraşıyorduk tedavi 1düşük 3 kimyasal gebelik .rahim filmi çektirecektim en son o kalmıştı yapmadık. ama o kadar inanmıştımki o ay hamile kalacağıma ve korunmadık şu an 6 aylık oğlum beşiğinde uyuyor. bence inanmak çok önemli.inancınızı yitirmeyin ve pozitif olun.

Allah bagıslasın...cok dogru yazmıssın inanmak çok önemli cidden ne imkansız durumlarda bebek sahibi olanları okuduk burdaa.s

evet canım herşeyin başı inanmak ve sabr etmek
allah yavrunu sana bağışlasın

hoşgeldinn canımmm...
allah bağışlasınn..

ne güzel olur kızlar....sevgiyle ben gbi olursunuz hihoyyyt bizim aramızda bi hafta var ama dogum işi belli olmuyo erken gec derken cakısır belkikaydirigubbakcemile3

bencede ne güzel olurr..
siz ne güzel doğumdaş olacaksınız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yumurtlma dönemi en büyük belirtisi

rahim agzı salgısı uzama testiRahim ağzından salgılanan mukusun izlenmesi
Rahimağzından salgılanan mukus adet döngüsü boyunca hormonların etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlama gününüzün olduğu zamanı da doğru bir şekilde belirlemeniz mümkün olabilir.

Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.

Salgının kıvamı ve esnekliğine dikkat etmelisiniz.

Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yapışkan bir özelliktedir. Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, bu günlerde salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz.

Döllenme şansının azaldığı yumurtlama sonrasında, salgılar bulanık ve yapışkan bir hal alır veya tamamen kaybolur.

Rahim ağzı salgısı yumurta akı kıvamında, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.

Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgısı giderek bu özelliklerini yitirir.

16.haftada öğreniliyor benim bildiğim canım

canım 12. haftada ögrenende var..
12 haftadan sonra her an öğrenebilirsin yani birazda sansınaa..
dün bir arkadas 21. haftada hala öğrenememiş zilli kendini göstermiyormuş..
ayy aklıma zilli geldi kızı mı olacak ne aşkmeleğinin??

canım Allah bağışlasın yavrunu,teşekkür ederiz güç verdiğin için.
Bizde inanıyoruz mutlaka doğru zaman geldiğinde,bebişimiz gelmek istediğinde gelecek,biz hazırız bekliyoruz..

hmmm haklısın canımm...neyse bu ay böyle gecsin artık her gün yumurtluyomussun gbi düşün her gün ya da gün aşırı falan çalışın a.s

bu ay zaten karışık birazz..
eğer 15. gün falan yumurtlarsam boşa gidecek çünkü eşim burda kalacak ben ist a gelicem..bir dahaki ayda boşa gececek eşim yanımda olmayacak bu 2 ay benim zor gibi görünüyor canımm..ama bir bakmışsın bir kerede tutar allahtan ümit kesilmezz..

iyi tamm ben olmayım hamile mafoldumben
senağlamasenağlama

:1hug:
ahhh bebişim kuşum benimmmm,ama bak bizim günlerimiz peşpeşeee,sen bana bu ay doğum günü hediyesi vericektin zaten konuşmuştuk yaa..Sen zaten hamilesin bu ay ondan ben seni söylemedim
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…