bak şimdi abisini kırmış durdur yeree,lmaz: evet en iyisi ya bir kuruma yada kendin gidip ihtiyacı olan birilerine vermek..
yumurta sayılırmı bee,herhalde büyümesi çatlaması falan onu takip edicek,birkaç kere gitmesi gerekir ara ara,yumurta büyüyormu ne kadar büyüyor çatlıyormu ne zaman çatlıyor diye bakıcak herhalde..
bende iyiyim canım bulantım falan yok birtek iştahsızlık var bende hala ona alıştım zaten
ara ara işim çoğalıyor sonra tekrar normala dönüyor canım
anladım canım tabiki daha güzel olurdu yüzlerindeki o gülümsemeyi sevinci görmek çok güzel oluyor
evet yazık istediği şeyleri alıp giyinemiyorlarr..
allah yardımcıları olsun hepsininn..
bugün reglinin kaçıncı günü?
slm kızlar nasılsınız ben geldimmmmm
sorma valla o sinirle kırdım biraz ama napayım ev kıyafetten geçilmiyor o kadar söylüyorum bana fazla ayırmayın diyee..
yaa bura doğu oldugu için benim kıyafetleri giymezler biliyorsun burası tutucu bayaa..
çocuk esirgeme varmış ama ben ihtiyacı olana vermek istiyorum ziyan olsun istemiyorum çünkü hepsi 2-3 defa giyilmiş..
kızlar benim bugün 11. günüm acayip kasıklarım ve belim agrıyor sizce yumurtlama günlerim mi başladı??
bugün 15 canım kanama olduğu gün 13.gündü..hesaplarıma göre tam yumurtlama günümdü..şimdi annemle konuştum başka dktora da git diyor..
haklısın canım,evet ihtiyacı olana giyecek olana vermek daha iyi,o kadar çok olmasa istanbula getirirdin gelirken ama kim taşicak..
kızlar benim bugün 11. günüm acayip kasıklarım ve belim agrıyor sizce yumurtlama günlerim mi başladı??
canım benim yumurtlama günlerimde hem akıntım olur hemde inanılmaz kasık ağrılarım olur.
valla hiç bitmeyecekmiş gibi geliyorda canım baksana şimdiden 8hafta oldu bile birde bakıcazki doğmuşlar ne kadar saymak zor gibi gelsede zaman o kadar hızlı ilerliyorki canımkolay gelsin canımm...bulantın olmaması iyi masallaah diyelim..a.s
8 haftalık olmuş bebişşşşhihoyyyt böyle tek tek saymakla biter mi bugunler canım ne dersinnnkaydirigubbakcemile3 eşim askerliğini uzun dönem yapmıştı çok zor geçti o bi sene, en fazla iki ay görüşmedik ona ragmen yaniiii...şimdi bebişin günlerini sayınca o günler geldi aklımaa.s
olabilir canım,şimdi de kestirmek çok zor geç olduğun için....akıntı falan varmı?
valla hiç bitmeyecekmiş gibi geliyorda canım baksana şimdiden 8hafta oldu bile birde bakıcazki doğmuşlar ne kadar saymak zor gibi gelsede zaman o kadar hızlı ilerliyorki canım
selam hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
evet canım haklısın cok cabuk geciyo aslındaa.s
aynı hafta cinsiyetlerini öğrenebileceğiz belkide aynı haftada doğum yapacağız bizim bebişler sanal kuzen olacaklar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?