Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bak şimdi abisini kırmış durdur yeree, lmaz: evet en iyisi ya bir kuruma yada kendin gidip ihtiyacı olan birilerine vermek..

sorma valla o sinirle kırdım biraz ama napayım ev kıyafetten geçilmiyor o kadar söylüyorum bana fazla ayırmayın diyee..
yaa bura doğu oldugu için benim kıyafetleri giymezler biliyorsun burası tutucu bayaa..
çocuk esirgeme varmış ama ben ihtiyacı olana vermek istiyorum ziyan olsun istemiyorum çünkü hepsi 2-3 defa giyilmiş..

yumurta sayılırmı bee,herhalde büyümesi çatlaması falan onu takip edicek,birkaç kere gitmesi gerekir ara ara,yumurta büyüyormu ne kadar büyüyor çatlıyormu ne zaman çatlıyor diye bakıcak herhalde..

kız hani diyorlar yaa 2 yumurtan oluşmuş mesela şu kadar cm??
öyle sayılıyor yaa onu diyorum..

bende iyiyim canım bulantım falan yok birtek iştahsızlık var bende hala ona alıştım zaten
ara ara işim çoğalıyor sonra tekrar normala dönüyor canım

kolay gelsin canımm...bulantın olmaması iyi masallaah diyelim..a.s

8 haftalık olmuş bebişşşşhihoyyyt böyle tek tek saymakla biter mi bugunler canım ne dersinnnkaydirigubbakcemile3 eşim askerliğini uzun dönem yapmıştı çok zor geçti o bi sene, en fazla iki ay görüşmedik ona ragmen yaniiii...şimdi bebişin günlerini sayınca o günler geldi aklımaa.s

kızlar benim bugün 11. günüm acayip kasıklarım ve belim agrıyor sizce yumurtlama günlerim mi başladı??

edammm, Nimett07, maonyaaa+, CNNYSR+, hperi+, duruşah+, karats+, babu+, darkangellove58

Son düzenleme:

haklısın canım,evet ihtiyacı olana giyecek olana vermek daha iyi,o kadar çok olmasa istanbula getirirdin gelirken ama kim taşicak..

slm kızlar nasılsınız ben geldimmmmm

iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın?

bugün 15 canım kanama olduğu gün 13.gündü..hesaplarıma göre tam yumurtlama günümdü..şimdi annemle konuştum başka dktora da git diyor..

hımm hani yerleşme kanamasımı oldu acaba dedim,kahverengi dedin ya ondan..
evet başka bir doktora gitmek iyi olabilir..

haklısın canım,evet ihtiyacı olana giyecek olana vermek daha iyi,o kadar çok olmasa istanbula getirirdin gelirken ama kim taşicak..

hepsini getirmem çok zor ama bir kısmını yanıma alabilirim belki..
sen özelden hangi semtte oldugunu bana yazabilir misin canım bir sakıncası var mı??

canım benim yumurtlama günlerimde hem akıntım olur hemde inanılmaz kasık ağrılarım olur.

az önce 5 dk uzandım zor dogruldum yaa valla dün akşamdan beri kasık ve bel agrım var..bugün 11. günüm erken mi acaba??
canım benimde oluyor ama her ay oluyor mu bilmiyorum çünkü ben bu 2 aydan beri takip ediyorumm..
adetim 18 gün gectiği için yumurtlama günlerimi hesaplayamadım da aklım karıştı daha çokk kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

valla hiç bitmeyecekmiş gibi geliyorda canım baksana şimdiden 8hafta oldu bile birde bakıcazki doğmuşlar ne kadar saymak zor gibi gelsede zaman o kadar hızlı ilerliyorki canım
slm kızlar nasılsınız ben geldimmmmm

selam hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

olabilir canım,şimdi de kestirmek çok zor geç olduğun için....akıntı falan varmı?

yok denecek kadar az ama ben her ay akıntım oluyor mu onu bilmiyorum ben bu 2 aydan beri takip ediyorumm..önceden yumurtla günlerinde akıntı oldugunu bilmiyordum canım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…