Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben de aynı seyi düşündüm zilli dediğine göre kız olcakkkhihoyyyt
20 agustosta ikili test için gitcem doktora bi de bayramdan sonra yani tatil dönüşü giderim belki o sıralarda gösterir kendini hihoyyyt

kızlar son 1günüm kaldı ve ben stresten elim ayam iş tutmaz oldu.kendimi ölü gibi hissediyorum:2:

:1hug:
ahhh bebişim kuşum benimmmm,ama bak bizim günlerimiz peşpeşeee,sen bana bu ay doğum günü hediyesi vericektin zaten konuşmuştuk yaa..Sen zaten hamilesin bu ay ondan ben seni söylemedim
a.s.

konuşmuyom ikinizlede :umursamaz::umursamaz:

canım tşk ederimm opuyorumnanaktan
ben ıslaklık hissediyorum ama şuan öyle yogun bir akıntım yokk..
o zaman benimki 2-3 gün için yumurtlamam olur ayy tam taşınmaya denk geliyor :çok üzgünüm:

off kızlar kitap okuyorum kitapta çoçuğu olmayan kadınları anlatıo,tv açıyorum bebeği olmayan çiftleri gösterio ,toplumda sanki hep bu konu konuşuluo,magazin izliyorum gebe haberleri,dün kayınbabam bi çiftten yana çoçukları olmadığı için boşanmışlar dedi tabi ben hemen üstüme alındım acaba benidemi istemiyolar dieeee.belki saçma gelecek ama herşeyi üstüme alır oldummm:çok üzgünüm:

evet canım ne olacagı hiç belli olmaz....bir araya geldigiiniz her anın tadını cıkarınhihoyyyt

ben de aynı seyi düşündüm zilli dediğine göre kız olcakkkhihoyyyt
20 agustosta ikili test için gitcem doktora bi de bayramdan sonra yani tatil dönüşü giderim belki o sıralarda gösterir kendini hihoyyyt

bencede kız olacakk hihoyyythihoyyyt
bence seninki erkek babucum..
sevgininkide erkek bencee..
ikili test kanda bakılıyor dimi canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…