Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

işim olduğundan detaylı yazamıyorum belki net anlatamamışımdır demek istediğimi,neyse sonuçta herkes doğrusunu anladı bir şekilde a.s

evet canım anlatamamış olabiliriz..ama sonuç aynı..
işlerini hafiflette bekliyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senin yerinde olsam yaptırmazdım adet tarihimi beklerdim canımm..
benim 1 hafta kala yaptırma nedenim lavabodan çıkamıyordum kusmaktan üşüttüm diye gittim hamile çıktım canım :)

cnm rahat iş yapamıyorum sanki bişeyler var gibi belki psikolojikdir ama ramazan yaklaşıyoya ben de temizlik yapıcam ben temizlik yapmaya kalkdığımda her yerin yerini değiştiriyorum tehlikeli olmasın diye bi ay öle oldu testler pozitif çıktı sonra çamaşır makinesini kaldırınca daha doğrusu çaktim içimden bişey koptu çok ağladım sonra ertesi gün adet oldum 5 gün geçikmişti ama doktora gitmedim sanki ozamn bebişim vardı ohaoldumsmile ama ne olduğunu bilmiyorum merak edipde gitmedik bu yüzden kanda çıkmazsa rahat iş yapıcam opuyorumnanaktan

cnm rahat iş yapamıyorum sanki bişeyler var gibi belki psikolojikdir ama ramazan yaklaşıyoya ben de temizlik yapıcam ben temizlik yapmaya kalkdığımda her yerin yerini değiştiriyorum tehlikeli olmasın diye bi ay öle oldu testler pozitif çıktı sonra çamaşır makinesini kaldırınca daha doğrusu çaktim içimden bişey koptu çok ağladım sonra ertesi gün adet oldum 5 gün geçikmişti ama doktora gitmedim sanki ozamn bebişim vardı ohaoldumsmile ama ne olduğunu bilmiyorum merak edipde gitmedik bu yüzden kanda çıkmazsa rahat iş yapıcam opuyorumnanaktan

canım sağlığından ve bebişten önemli değil yaa bekle 5-6 gün daha..
daha ramazana 1 hafta var..zaten ramazanın ilk günü adet tarihin, şaşmazsa orucu tutamayacaksın nede olsa adet olursan temizliğini yaparsınn..

kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum buğün duş aldım biraz uyuyayım gözlerim kapanıyo opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :teytey: :çok üzgünüm: :a015:

canım sağlığından ve bebişten önemli değil yaa bekle 5-6 gün daha..
daha ramazana 1 hafta var..zaten ramazanın ilk günü adet tarihin, şaşmazsa orucu tutamayacaksın nede olsa adet olursan temizliğini yaparsınn..

evt hep oruç ayında ilk günlerde tutmuyorum nasıl denk geliyo yaaaa anlamış değilim cnm eltimde gelcek ayy iş yapmam lazım işşş hadi cnm ben çıkdım belki yaptırırım yarın gitmişken :3:

1 eylül beklenen adet tarihim hperi:çok üzgünüm:

aynı günüz canım yerimseniben

evet canım anlatamamış olabiliriz..ama sonuç aynı..
işlerini hafiflette bekliyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

off hafiflemez bu işler,yeni bir yer açıyor bizimkiler,oranın işleri var bir sürüü hemde bir sürüüüüüü -tatlicadiarzu-

evt hep oruç ayında ilk günlerde tutmuyorum nasıl denk geliyo yaaaa anlamış değilim cnm eltimde gelcek ayy iş yapmam lazım işşş hadi cnm ben çıkdım belki yaptırırım yarın gitmişken :3:

sen bilirsin canımmm..
görüşürüzzz..

kızlar bu boyacı,mermerci ve tezgahcıyı kaynar kazana atıcam...
sinir oldum yaa bugün gelmemişler cumaya kalmış herşey..
ama benim cuma günü taşınmam gerek mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar bu boyacı,mermerci ve tezgahcıyı kaynar kazana atıcam...
sinir oldum yaa bugün gelmemişler cumaya kalmış herşey..
ama benim cuma günü taşınmam gerek mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayy sinir oluyorum mutlaka böylesiişlerde bi aksilik oluyoyaa
program yapmıyolar
boşver canım yaa eline bişy geçmiycek sonuçtaa erteleymiyomusunuz bi kaç gün taşınma işini şimdi onların çalışmasının ortasında gidersen batar herşey:sinifsinif: :sinifsinif:

ayy sinir oluyorum mutlaka böylesiişlerde bi aksilik oluyoyaa
program yapmıyolar
boşver canım yaa eline bişy geçmiycek sonuçtaa erteleymiyomusunuz bi kaç gün taşınma işini şimdi onların çalışmasının ortasında gidersen batar herşey:sinifsinif: :sinifsinif:

yaa anlamıyorum dün iş bitmesi gerekti biz öyle anlaştık hepsiylee..
hatta bugün temizliğe gidecektim sonra haber vermişler bu akşam gelicez diye bende dedim yarın yaparım temizliği..
şimdide aradık hiç birşey hazır değil herşey cumaya kaldı..
aslında ayın 15 ine kadar zaman var canım ama ben çarşamba yola çıkıcam..
cuma taşınsam salıya kadar yerleşir yola çıkarım dedimm..
cuma taşınmam şart ee ben ordayken herşey batacak temizlik mi yapcam ev mi yerleştircem..eşime de kızdım teli kapattım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

benim abimde trabzonda lojmanlarda oturmuştu ama şimdi eve çıktılar. baya da kira ödüyolar. taşınmak çok zor ya allah yardımcın olsun.

canım oturduğum eve 500 kira veriyorum aidat ve yakıt parasıyla 750 tl..
lojmanda kira 81 tl... aidat, yakıt parası hepsi 250 tl tutuyor..çok ekonomikk..
sağol canım yaa tşk ederimm..

Back
X