Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

olsun canım hatanın neresinden dönersen kardır unutma canım arkadaşım allah büyük bide ne kadar dua etsende eğer o iş senin için hayırsızsa yapmazmış bunuda unutmayalım allah bilir o ii kötüyü o bilir o ol diycek olucak inanıyorum yada vermeyecek sınvada bizi sınayacak isyan etmemyi öğrendim bende ona yöneldim ondan istiyorum isteyen herkese ve banada nasıp et yarabbimm

Aminn
Evet canım katılıyorum sana,eskiden Allahım ne olur bebeğimiz olsun diye dua ederdim.Artık Allahım hayırlısıyla bir bebek nasip et diyorum,Sen en doğrusunu bilirsin diyorum,Olmuyorsa olmaması gerektiği içindir,benim iyiliğim içindir diyorum.Ohhh çok rahatlıyorum..

Porkadal, busecan35, impaladeniz, hperi+, disem, N_a_l_a_n, banu77 Kızlar ben döndüm yemekten haydi yediklerimi eritebilmem için ya halay çekelim :teytey::teytey: ya da göbek atalım :dance::dance:

inşallahhhhhhhhhhhhhhh canımmmm ben çok ümitliyim olacak mutlaka sadece doğru zamanı bekliyo bizim bebişler:emir_bebek:
Bol bol dua ediyorum ben her akşam ekstradan bişey yapmıyorum bu ay sadece dua ve çalışma bakalım sonuç ne olacak bide bu şekilde denicez hayırlısı

Evet bende öyle,Allah kabul etsin inşallah,hayırlısını nasip etsin.

Aminn
Evet canım katılıyorum sana,eskiden Allahım ne olur bebeğimiz olsun diye dua ederdim.Artık Allahım hayırlısıyla bir bebek nasip et diyorum,Sen en doğrusunu bilirsin diyorum,Olmuyorsa olmaması gerektiği içindir,benim iyiliğim içindir diyorum.Ohhh çok rahatlıyorum..

CANIM ARKADAŞIM EVET RAHATLIYORUZ O ZAMAN YOKSA AĞLA AĞLA NE FAYDA
OHHH :teytey::teytey:

Diyarbekir güzel bağlar delale lorke
Suları buz gibi çağlar hatune lorke
Ali Paşa mahlesinde delale lorke
Lorke oynar güzel kızlar hatune lorke

Lorke lorke lorke lorke delale lorke
Lorke lorke lorke lorke hatune lorke

canım unuturmuyum hiç sizi duşa girdim suyun alyında öylece durdum..o yuzden uzun sürdü gelmem..

Back
X