evet evet bende karralıyım. bu bitince tamam. sigara olayını tamamen çıkarıyorum hayatımdan.
çok güzel canımmm...inşallah başarılı oluruz bu kararımızda:Saruboceq:evet evet bende karralıyım. bu bitince tamam. sigara olayını tamamen çıkarıyorum hayatımdan.
kızlar ben çıkıyrum ders çalışacağım biraz kendinize iyi bakın hamişler siz hem kendinize hemde bebişinize iyi bakın
kıs sen dr. a ne zaman gidiyodun?maşallah birsürü sayfa ilerlemiş ama kimse beni mrk bile etmemiş :dilcikar: :dilcikar:
kıs sen dr. a ne zaman gidiyodun?
e ben görmedim mi acaba onu? yoksa hatırlamıyor muyum? nasıl geçmişti?ben yeni gittim zaten doktora canım 5 gün falan önce işte
maşallah birsürü sayfa ilerlemiş ama kimse beni mrk bile etmemiş :dilcikar: :dilcikar:
e ben görmedim mi acaba onu? yoksa hatırlamıyor muyum? nasıl geçmişti?
beni de beni deee:umursamaz:
bizde birbirimizi unutmayalım o zaman canım
babu sen neden bugün bi bitse dedin demin?
ya ben süt içemiyorum yaaa:sinifsinif: meyve yiyorum kuru kayısı ceviz hurma yumurta peynir bunlara dikkat ediyorum. ama sütü bikaç günde bir içiyorum.banada sana söylemişim gibi geliyor yani öyle hatırlıyorum canım
9mm olmuştu yani 1 cmmiş ve kalp atışlarınıda dinledim
bi sorun yok gayet iyi dedi bolbol sebze meyve ve süt ürünleri ye dedi
ya ben süt içemiyorum yaaa:sinifsinif: meyve yiyorum kuru kayısı ceviz hurma yumurta peynir bunlara dikkat ediyorum. ama sütü bikaç günde bir içiyorum.
ya ben süt içemiyorum yaaa:sinifsinif: meyve yiyorum kuru kayısı ceviz hurma yumurta peynir bunlara dikkat ediyorum. ama sütü bikaç günde bir içiyorum.
sen çalışıyodun di mi? ua işten çıkınca sende çıkmışsın gibi gelmişti bana niyeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?