Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım peki bunu yumurtası gelişmeyeninmi yapması laızm. mesela ben henüz yumurtalarım ne durumda bilmiyorum. doktora gitmedim. ve bu ay 2. kez denememiz bebek için..bende bu karışımı yapsam işe yararmıki..

üçüde vücuda zarar vermeyen bitkiler bence yap ona olmassa başka bir şeye faydası olur :)

inş. şu mübarek ayda allah bizide tüm isteyenleride evlat sahibi yapar. aylarca aratmaz elimizi boş bırakmaz inş.. bir ay çalışıp çalışıpta umutla beklerken kırmızılığı görmek çok üzücü ve çok yıpratıyo insanı...

inş cnm ya inş valla bu ay olsun istiyorum rahat olcam gün aşırı çalışıyım adettenb sonra bun u içeyim

Bunu iç canım gün aşırı çalış stres yapma aklına bebek olayını getirmemeye çalış ilişkiye girerken oluruna bırak yani ve böylece inşallah bir sonraki ay hamiş haberini alırız

kızlar hamile kaldıkdan sonra daha çok rüya gören varmı aranızda? ben normal pek görmem, görsemde uyandıkdan 5 dk sonra hepsini unuturum. ama şimdi çok rüya görüyorum. bilmiyorumkismile

tabiki zor canım ama birde şöyle düşün daha 2.denemenmiş burda 18. veya 19.denemesi olanlar var onlar ne yapsın
herşeyin hayırlısı inşallah mevlam daha çok bekletmez seni 3.kırmızıları görmeden bebiş sahibi olursun

kızlar hamile kaldıkdan sonra daha çok rüya gören varmı aranızda? ben normal pek görmem, görsemde uyandıkdan 5 dk sonra hepsini unuturum. ama şimdi çok rüya görüyorum. bilmiyorumkismile

yok canım ya şimdiye kadar birkere rüya gördüm ondada bebeğim varmışta emzirmeye çalışıyordum

amin inş. Tatlım. Bende hemen tutmazsa ya bende aylarca beklersem diye korkuyorum şuan. Ama allahtan hayırlısı kızlar. Elimizden gelen bişi yok... Biz nekadar çalışırsak çalışalım allah nezaman yazdıysa ozaman gelecek evlatlarımız...

adetten sonra değil de bugün başlasan daha iyi bence. bugün 2. günün değil mi? kızlar 2. gün başlayıp 12. gün bırakmak gerektiğini söylüyorlardı sanki.

ewt hayatım bugün başlıycamm bende sabah yapamadım dün karnım çok ağrıdığı için akşamdan yapamadım sabahta çok fenaydım bu akşam inşş 2. günüm 12. güne kadar inşş bu vesile olur inşşş hepimize

günaydın kızlar..

Günaydın canım hoşgeldin
tamam yapayım böylee peki çörek otunu ezdinişzmi???

evet tane olarak aldım,birde öğütücü aldım.
kendim evde öğütüp koyuyorum içine,çünkü hemen bala karıştırmak lazımmış içindeki etken maddeler uçmasın diye.

canım peki bunu yumurtası gelişmeyeninmi yapması laızm. mesela ben henüz yumurtalarım ne durumda bilmiyorum. doktora gitmedim. ve bu ay 2. kez denememiz bebek için..bende bu karışımı yapsam işe yararmıki..

Bence bir zararı olmaz ama yinede doktora danış önce canım

Amin amin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…