niçin sorumu görmezden geliyonuz yaa: bu karışım ne işe yarıyor demiştim arkidişlerr
yumurtaların oluşmasını ve gelişmesini sağlıyormuş canım
canım peki bunu yumurtası gelişmeyeninmi yapması laızm. mesela ben henüz yumurtalarım ne durumda bilmiyorum. doktora gitmedim. ve bu ay 2. kez denememiz bebek için..bende bu karışımı yapsam işe yararmıki..
kaliteli yumurta oluşmasını ve gelişmesini sağlıyor canım
inş cnm ya inş valla bu ay olsun istiyorum rahat olcam gün aşırı çalışıyım adettenb sonra bun u içeyim
inş. şu mübarek ayda allah bizide tüm isteyenleride evlat sahibi yapar. aylarca aratmaz elimizi boş bırakmaz inş.. bir ay çalışıp çalışıpta umutla beklerken kırmızılığı görmek çok üzücü ve çok yıpratıyo insanı...
inş. şu mübarek ayda allah bizide tüm isteyenleride evlat sahibi yapar. aylarca aratmaz elimizi boş bırakmaz inş.. bir ay çalışıp çalışıpta umutla beklerken kırmızılığı görmek çok üzücü ve çok yıpratıyo insanı...
kızlar hamile kaldıkdan sonra daha çok rüya gören varmı aranızda? ben normal pek görmem, görsemde uyandıkdan 5 dk sonra hepsini unuturum. ama şimdi çok rüya görüyorum. bilmiyorumkismile
inş cnm ya inş valla bu ay olsun istiyorum rahat olcam gün aşırı çalışıyım adettenb sonra bun u içeyim
tabiki zor canım ama birde şöyle düşün daha 2.denemenmiş burda 18. Veya 19.denemesi olanlar var onlar ne yapsın
herşeyin hayırlısı inşallah mevlam daha çok bekletmez seni 3.kırmızıları görmeden bebiş sahibi olursun
Bunu iç canım gün aşırı çalış stres yapma aklına bebek olayını getirmemeye çalış ilişkiye girerken oluruna bırak yani ve böylece inşallah bir sonraki ay hamiş haberini alırız
adetten sonra değil de bugün başlasan daha iyi bence. bugün 2. günün değil mi? kızlar 2. gün başlayıp 12. gün bırakmak gerektiğini söylüyorlardı sanki.
günaydın kızlar..
tamam yapayım böylee peki çörek otunu ezdinişzmi???
canım peki bunu yumurtası gelişmeyeninmi yapması laızm. mesela ben henüz yumurtalarım ne durumda bilmiyorum. doktora gitmedim. ve bu ay 2. kez denememiz bebek için..bende bu karışımı yapsam işe yararmıki..
yok canım ya şimdiye kadar birkere rüya gördüm ondada bebeğim varmışta emzirmeye çalışıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?