Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim o benim o
sayısını bile unuttum 18 miydi kaydirigubbakcemile3

korkma ve kendini olumsuz şartlandırma bence. 6. denemede dış gebelik geçirdim. 3 ay ara vermek zorunda kaldım.
böyle hesaplayınca zaman nasıl hızlı geçiyor farkediyor insan.
hep umutlu ol, hiçbir zaman umudunu yitirme. sen sağlık takibi açısından gerekeni yaptır, dönemlerinde üzerine düşeni, yapman gerekeni yap ve sonrasını kendi haline bırak. o ne zaman geleceğini bilir

inşallah canım benim, hayırlısı olsun bakalım opuyorumnanaktan

şubat olmadı
mart olmadı
nisan olmadı
mayıs olmadı
haziran olmadı
temmuz olmadı
ağustos olmadı
7 ay olmuş inşş şu çörek otu vesile olurda 8 ay gelir hepimiz için hayırlısı olsun canlarım

ben mevlanaya gittiğimde duamda sıralama yapmadım ama ismini söylediklerim içinde hamıle kalanlar oldu yüce rabbim inşş hepimizin yüzünü güldürcekk opuyorumnanaktan

hperi, tatlım ben çok takip edemediğim çin durmunu bilmiyom. 18. Denemem demişsin ya.. Doktor herhangi bir teşhis koydumu.. Doktora gitmişmiydiniz...

gittik canım eşimde de bende de bir sorun görülmedi,acele etme stres yapma dediler ama ben stresimi yenmeyi daha yeni başardım. Bakalım doğru zamanı bekliyorum,elbet bir zamanı var ve o zaman olacak..

perininkizi, busecan35+, hperi+, KK Pro Üyetırtılkurabiye, trhn1677, N_a_l_a_n, ozpar+, darkangellove58+

opuyorumnanaktan

kıyamam sana ben yaa inşş bebişin gelcek bu ay zamanı inş gelmiştir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan

Canım inşallah ben inanıyorum 2011 olmadan hepimiz hamile kalacağızzzz :CüvCüv:

cimcimee olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

yarma biliyor musun canım. onunla yaplıyor

giderek dahada içinden çıkılmaz bir hal aldı,dövme pilavı nee yarma neee ben hiçbirini bilmiyorum :uhm:

opuyorumnanaktan
Canımmmmmmm amin gerçekten vesile olur inşallah..
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,hayırlısını versin.. :Saruboceq:

Baktım kız tırtılkurabiye 9 haftalık ve balık burcu
geçen günde anne karnında yolculuk diye bişey eklemiştin onu izlemiştim saol

olur olur, olacak zaten :)
öncelikle stresi at kafandan.
sen böyle sayarsan ben de sayarım bak kaydirigubbakcemile3

inş handancımm inşş
ben geçen ay baya şiddetli regl oldum kanamam ondan önceki peçeteyle idare ettim geç geldi ve lekeli geçti bu ayda çok az az geliyor çok da şiddettli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…