tabiki zor canım ama birde şöyle düşün daha 2.denemenmiş burda 18. veya 19.denemesi olanlar var onlar ne yapsın
herşeyin hayırlısı inşallah mevlam daha çok bekletmez seni 3.kırmızıları görmeden bebiş sahibi olursun
amin inş. Tatlım. Bende hemen tutmazsa ya bende aylarca beklersem diye korkuyorum şuan. Ama allahtan hayırlısı kızlar. Elimizden gelen bişi yok... Biz nekadar çalışırsak çalışalım allah nezaman yazdıysa ozaman gelecek evlatlarımız...
ben bugün mantı yapcam kızlar :) yanında dövme pilavı
ewt hayatım bugün başlıycamm bende sabah yapamadım dün karnım çok ağrıdığı için akşamdan yapamadım sabahta çok fenaydım bu akşam inşş 2. günüm 12. güne kadar inşş bu vesile olur inşşş hepimize
benim o benim o
Sayısını bile unuttum 18 miydi kaydirigubbakcemile3
benim o benim o
sayısını bile unuttum 18 miydi kaydirigubbakcemile3
benim o benim o
sayısını bile unuttum 18 miydi kaydirigubbakcemile3
yemek yapmaya acayip meraklıyım ben :)
dövme pilavı nedir bilmiyorum ama :uhm:[/QUOTE
yarma biliyor musun canım. onunla yaplıyor
arkadaşlar tabloda BİR DEĞİŞİKLİK OLDUMU.. KAÇINCI SAYFADA GÜNCELLENMİŞ HALİİ
inşallah canım benim, hayırlısı olsun bakalım opuyorumnanaktan
hperi, tatlım ben çok takip edemediğim çin durmunu bilmiyom. 18. Denemem demişsin ya.. Doktor herhangi bir teşhis koydumu.. Doktora gitmişmiydiniz...
perininkizi, busecan35+, hperi+, KK Pro Üyetırtılkurabiye, trhn1677, N_a_l_a_n, ozpar+, darkangellove58+
kıyamam sana ben yaa inşş bebişin gelcek bu ay zamanı inş gelmiştir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan
cimcimee olumunekankayizsmile
şubat olmadı
mart olmadı
nisan olmadı
mayıs olmadı
haziran olmadı
temmuz olmadı
ağustos olmadı
7 ay olmuş inşş şu çörek otu vesile olurda 8 ay gelir hepimiz için hayırlısı olsun canlarım
ben mevlanaya gittiğimde duamda sıralama yapmadım ama ismini söylediklerim içinde hamıle kalanlar oldu yüce rabbim inşş hepimizin yüzünü güldürcekk opuyorumnanaktan
şubat olmadı
mart olmadı
nisan olmadı
mayıs olmadı
haziran olmadı
temmuz olmadı
ağustos olmadı
7 ay olmuş inşş şu çörek otu vesile olurda 8 ay gelir hepimiz için hayırlısı olsun canlarım
ben mevlanaya gittiğimde duamda sıralama yapmadım ama ismini söylediklerim içinde hamıle kalanlar oldu yüce rabbim inşş hepimizin yüzünü güldürcekk opuyorumnanaktan
Baktım kız tırtılkurabiye 9 haftalık ve balık burcu
geçen günde anne karnında yolculuk diye bişey eklemiştin onu izlemiştim saol
Baktım kız tırtılkurabiye 9 haftalık ve balık burcu
geçen günde anne karnında yolculuk diye bişey eklemiştin onu izlemiştim saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?