olur olur, olacak zaten :)
öncelikle stresi at kafandan.
sen böyle sayarsan ben de sayarım bak kaydirigubbakcemile3
evet canım duygusal ve sanatçı ruhlu olacakANAM MİNİĞİM BALIK OLACAK DEMEK DUYGUSALLLLL:ecrin_bebek:
nerde izledin canım?
inş handancımm inşş
ben geçen ay baya şiddetli regl oldum kanamam ondan önceki peçeteyle idare ettim geç geldi ve lekeli geçti bu ayda çok az az geliyor çok da şiddettli değil
yapmıyım bu ay rahat oluyım inşşşş bayanssulusmile
yaa 1 ay yoğun 1 ay az oluyorsun yanii,benimde öyle olur aslında genelde.. 1 ay çok sancılı 1 ay az sancılı meselaa
benimde geçen ay tatildeydim yaa çok geldi sıcaktan dedim,bu ayda ilk 2 gün geldi sonra kesildi,çok hafif leke devam etti bende yaprakla idare ettim düşün..
acaba bu tarçın çörekotumu etkiledi diyorum..
inşallah :) ben de bu ay rahim filmi çektireceğim, doktor korunun dermi bilmiyorum ama rahim filminin sonrasından umutluyum :CüvCüv:
inşallah :) ben de bu ay rahim filmi çektireceğim, doktor korunun dermi bilmiyorum ama rahim filminin sonrasından umutluyum :CüvCüv:
inşallah :) ben de bu ay rahim filmi çektireceğim, doktor korunun dermi bilmiyorum ama rahim filminin sonrasından umutluyum :cüvcüv:
nerde izledin canım?
canım ben rahim filmi çekindim ilk ay korunun dedi doktor düşük tehlikesi oluyor dedi bizde öyle yaptık 2.ay hamileydim zaten inşallah sende öyle olursun
inş cnm dr mu istedi rahım filmini sen mi dedin dr istiyorum diye
minikkuzucuk senin kaçıncı denemen tatlım.. Niçin rahim filmi çektiriyorsun
canım ben rahim filmi çekindim ilk ay korunun dedi doktor düşük tehlikesi oluyor dedi bizde öyle yaptık 2.ay hamileydim zaten inşallah sende öyle olursun
BURASI CANIM
slm sekerler ben geldim herkese hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar suraya bir bakın yeni bir sey ekledim süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (kaç haftalık hamileyim bebişim nasıl hangi burç diyenler buyrunn)
kaç haftalık hamileyim bebişim nasıl hangi burç diyenler buyrunn
a.s.
rahim filminde acıyormu kızlarr ya bayıltıyorlarmı nasıl yapıyorlar bana ebe tanıdığım var sen bişey sakın yaptırma önce eşin bakılsın demişti ama bilmiyorumkismile gerek yoksa neden çekiliyosunuzz?? hamıle kalmak için bende mı yapsamkı kaydirigubbakcemile3
rahim filminde acıyormu kızlarr ya bayıltıyorlarmı nasıl yapıyorlar bana ebe tanıdığım var sen bişey sakın yaptırma önce eşin bakılsın demişti ama bilmiyorumkismile gerek yoksa neden çekiliyosunuzz?? hamıle kalmak için bende mı yapsamkı kaydirigubbakcemile3
neyse ben çıkıyorum şekerler, görüşürüz sonra yine
yok ya havadan da bende tatıldeyken çok şidetli oldum belli olmuyo ağrılı bakıyorum hiç sancısız oluyorum bide bir tanıdığım kahve lekeli oluyoruz ya yakında hamıle olursun böyle böyle hamıle kaldım bende dedi kesik kesik rahım hazırlıyo galiba anca alışcak :1hug:
neyse ben çıkıyorum şekerler, görüşürüz sonra yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?