günaydın KUBI+, babu+, darkangellove58+, hperi+ bayanssulusmile
hoş buldum nasılsın sevgi ablacım dün rahatsızlanmışın heralde inş. olmaz bi daha :Saruboceq: ben de öle oldum sofrayı topladım ve bulaşığımı gece 1 de yıkadım :roflol:
yok fıstık niye yanlış anlayayım...bunlar sürekli olacak diye grantisi yok o yüzden bu tarz şeylere takılıp kendini ümitlendirme diye söylüyorum...hayırlısı olsunnnna.s
günaydın canım nasılsıngünaydın KUBI+, babu+, darkangellove58+, hperi+ bayanssulusmile
Rüyada yesillik görmek, muratla yorumlanir. Rüyada yesil bir alan görmek, dualarinizin Allah'u Teala(CC.) Hazretleri katinda kabul gördügüne, muradiniza ereceginize, çok bol ve bereketli bir yil geçireceginize, kismetinizin ve rizkinizin sinirsiz olacagina delalet eder.
ayy kızlarr amin diyin allahıma şükürler olsun inş. doğrudur opuyorumnanaktan
yok cnm ümitlenmiyorum bu ay cnm kan testi çıkmadıya hem ondan hemde çok ağır kaldırdım dayanamayacak kadar ama rabbim büyük ol derse olur onun işine karışılmaz inş. vardır bebişim allahın izniyle :Saruboceq:
iyiyim canım evet dün eve zor gittim valla sonrada baş ağrısından duramadım ve bi saat uyudum
iyiyim canım evet dün eve zor gittim valla sonrada baş ağrısından duramadım ve bi saat uyudum
hpericik neden beni lisdede arkadaşlarımın yanından ayırdın mafoldumben ay inş. olmam dicem ama bu kadar iş yapmanın üstüne bebek dururmu bilmem kaydirigubbakcemile3
cnm benim kıyamam sana :çok üzgünüm: sen şimdi ay olarak kaç aylıksın :uhm:
canlarım benim aminn diyişlerinizi yiyim ben opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni rabbim sizlerinde gönlüne göre verir inş. olumunekankayizsmile kankalarım benim yerimseniben
keske tutmasaydın canımmm...su cok önemli bebek için...bu sene böyle gecicek ramazan yapacak bi şey yok maalesef...bebişini düşün de tutma bi daha annesi...sonra telafi edersina.s
olumunekankayizsmile sen bir kademe atladın ondan..
hayırlısı olsun canım inşallah..
9 hafta 1 günlüğüm canım yani 2 ay 1haftalığım
kızlar benim 10 buçukta bir görüşmem var,1-1 buçuk saate yakın sürecek haberiniz olsun birazdan çıkacağım..
bugün oruç değilim zaten canım
evet telafi ederim artık sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?