Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

herkese koccaman bir merhaba :)
rahim filmi kabusumuz sona erdi :) herşey umduğumdan daha kolay oldu, bir problem de çıkmadı üstelik.
dış gebelik geçirmiş olduğum sol tüpte bir yapısal deformasyon gözlendi ancak doktorum önemli olmadığını söyledi. sonuçta her iki tüpte açık ve temiz. korunma önermedi, ilaç da vermedi. ancak yanımda ped götürmüştüm hafif bir lekelenme tarzı bişey oldu, biraz kan var gibi ama ilaç daha çok.

size bunu anlatmak için geldim, biraz uzanıp dinleneceğim.

haa bu arada, 6 ay daha normal deneyin sonra yine gelin, duruma bakalım, ama için rahat olsun tekrar film çektirmene gerek yok bundan sonra dedi.
ben o 6 ayı 3 ay yapalım dedim ve anlaştık :)
aralıka kadar hiçbir doktorun başını ağrıtmayacağım anlayacağınız :) önümüzdeki ay btç başlarım bende, bakalım...

durum bu kızlar. şimdi azıcık uzanacağım, geri gelirim, konuşuruz yine uzun...

öpücükler!

Ne alakası var canım bu hastalık sonuçta isteyerek gelmiyorya allah allah öyle düşünme lütfen yarın git doktora ve ilacını al kullan geçsin

normaldede çok çabuk hastalık kapan biriyim zaten,ama şimdi bebeğime bi zarar gelirse korkusu sardı işte..görümcemden grip geçti,burnum akıp duruyo,gözüm ağrıyo..pskolojim bozuldu işte..

çok geçmiş olsun cnm sevinidirici haberlerle gelmen güzel inşş 3 aya kadar bebişin gelir

haydi gözünaydın olsun canım ayrıca geçmiş olsun bi sorun çıkmamasına sevindim inşallah 3ay içerisinde hamiş olursun

çok geçmiş olsun canım, sıkma canını. inşallah geçerolumunekankayizsmile

sağol tatlım,inş

senin adına sevindim canım,en azından için rahatladı,yakında da iyi haberlerini alırız inş..

normaldede çok çabuk hastalık kapan biriyim zaten,ama şimdi bebeğime bi zarar gelirse korkusu sardı işte..görümcemden grip geçti,burnum akıp duruyo,gözüm ağrıyo..pskolojim bozuldu işte..

ama bak bebeğime zararı olur korkusu sardı diyosun sonrada pskolojini bozuyorsun bebişin seni hisseder o yüzden bozma bakalım moralini herşey düzelir birşey olmaz mrk etme

çok sevindim canım, geçmiş olsun :)

inşallah daha fazla bekletmez bebeişim opuyorumnanaktan

ama bak bebeğime zararı olur korkusu sardı diyosun sonrada pskolojini bozuyorsun bebişin seni hisseder o yüzden bozma bakalım moralini herşey düzelir birşey olmaz mrk etme

inş tatlım,zaten benim bebğim çok güçlü olacak hayırlısıyla..benim korkularıma rağmen Allah a şükür ssağlıklı..bekleyelim bakalım yarını ne olacak

özpar, sevgi, busecan çok teşekkür ederim kızlar, valla kuş gibi hafifledim :)
görüşürüz gene gelirim ben sonra, yatıyorum şimdi biraz.

bende çıkıyorum kızlar,sonra görüşürüz..öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözün aydın canımmmmmmmmmmmmm geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende çıkıyorum kızlar,sonra görüşürüz..öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hamilelikde bir sürü hastalıklar geçiriyoruz gripden tut idrar yolu enfeksiyonu mantarvs kormkma gebelikde kullanılan ilçalrı dr ona göre yazıyor moralini yüksek tuta.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…