kızlar benim 10 buçukta bir görüşmem var,1-1 buçuk saate yakın sürecek haberiniz olsun birazdan çıkacağım..
selam koızlar bişey sormak istiyorum, 3 aydır çocuk deniyoruz olmadı. kontrole doktora gitmek istiyoruz ne doktoruna gitmeliyim?
tamam canım kolay gelsinkızlar benim 10 buçukta bir görüşmem var,1-1 buçuk saate yakın sürecek haberiniz olsun birazdan çıkacağım..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis çok çabuk büyüyo :roflol: :roflol:
tamam canım kolay gelsin
herkes öyle diyorda bana hiç büyümüyormuş gibi geliyor valla daha 7 ay var diyorum önümde
geröektende çooook :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben bile daha hamile kalmadan 9 ay nasıl geçicek diye üzülüyorum sempatiksalakcinni
bende göbeğim büyüyüp yürümem zorlandığı zamanlardaki halimi hiç düşünemiyorum ya şimdi herşey normal vücudumda aynı
rabbim onun kolaylığını verir cnm sen yüreğini sıcak tut vereliniortak olumunekankayizsmile
kızlar ben kaçım adete olursam hemen gelirim canlarım görüşmek üzere allaha emanet olun şu ev işimi bitireyim hep burdayım kaydirigubbakcemile3
kızlar benim biraz işim var bi süre yokummm biter bitmez gelerim yanınızaayerimseniben
selamm :)
hb canım . dün kötü olmuşsun geçmiş olsun
selam kızlar nasılsınız??
benim bugün pek keyfim yok,gözüm ağrıyooooo..
geçmiş olsun canım hayırdır neden ağrıyor mikrop falanmı kaptırdın?
bilmiyorum ki tatlım,yarın sabah doktora gidecem bakalım...canım çok sıkıldı vallahi,sağlıklı bi anne olmayı bile beceremiyorum..mafoldumbenmafoldumben
bilmiyorum ki tatlım,yarın sabah doktora gidecem bakalım...canım çok sıkıldı vallahi,sağlıklı bi anne olmayı bile beceremiyorum..mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?