tam olucaktı olmadı işte,bu konu hakkında çok konuşuyorum diye beyfendi bozuldu..
bende döndüm arkamı yattım,gece sırnaştı ama bastım tekmeyi uyuyorum ayağına kaydirigubbakcemile3 sinir oldum,hepte yumurtlama zamanı bir tatsızlık çıkıyor,her konuda gül gibi geçinip gidiyoruz bi bu konuda küsesimiz tutuyor yani..
bende de kimse yok ben bile yokum :roflol: :roflol: :roflol:
erkekler bizden daha çok korkuyor çünkü, ya sorun bendeyse diye.
biz erkeklerden daha dayanıklıyız boshayallersmile
bayanssulusmile kaydirigubbakcemile Şeniz :CüvCüv:
neyseee inş. bu akşam işim bitiyo allaha şükür şimde odamı yapıyorum halılar kurudu biraz daha kurusun sercem ayyyy heralde temizliğim bitti alkisalkisalkis alkisalkisalkis
erkekler bizden daha çok korkuyor çünkü, ya sorun bendeyse diye.
biz erkeklerden daha dayanıklıyız boshayallersmile
bayanssulusmile kaydirigubbakcemile Şeniz :CüvCüv:
kızlar moralim çok bozuldu
dün babam şeker tahlili vermeye gitmişti şimdi sonuçları çıkmış derhal hastanaye yatacak şeker komasına girme aşamasına gelmiş demişler hemen insülüne başlayacaklarmış annem aradı ağlıyor bende hastaneye gidiyorum görüşürüz sonra
aynen hpericim ev vernel kokuyo bugün tülleri perdeleri astım canım çıktı gerçekten mis gibi oldu ama bu seferde iş yok diye üzülüyorum oturamıyorum yerimde hiç sempatiksalakcinni
susadımmm çeşmeye dırınt dırınt varmaz olaydım dınınıınıııııı elinden bir tas su içem olaydımmm :dance: :roflol: :roflol:
tam olucaktı olmadı işte,bu konu hakkında çok konuşuyorum diye beyfendi bozuldu..
bende döndüm arkamı yattım,gece sırnaştı ama bastım tekmeyi uyuyorum ayağına kaydirigubbakcemile3 sinir oldum,hepte yumurtlama zamanı bir tatsızlık çıkıyor,her konuda gül gibi geçinip gidiyoruz bi bu konuda küsesimiz tutuyor yani..
hoşgeldin kubiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş hastalanmadın dimi senzemuszemus zemuszemus
kubiiiii niye bana cvp vermiyon senalsanaalsanasmile
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KUBI, busecan35+, hperi+, makca
ahada gördümmm kaydirigubbakcemile3
evet alışkanlık yapıyor çok iş yapmaktaa,ohh valla ne güzel canım ellerine sağlık..keşke hep temiz kalsa hemen kirleniyorr yaaa..
ahaahaaa kaydirigubbakcemile3
sositososito sositososito sositososito
varmı yoksa kız sende bebiiişşş :dance:
hiç gecikmiyodu galiba senin
kız vurma kızzzzzz zaten susadıımmm su varmı sizde bilmiyorumkismile :roflol: :roflol: :roflol:
hep nedense bu dönemlerde oluyo uyuz adamlar şeylerine kaldık sankı :dilcikar: soylememek lazımmışş bizde herşeyi söylüyoruzz ama ben kesin kökten çözüm direk yapmıycam artık ohhh olsun :dilcikar:
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KUBI, busecan35+, hperi+, makca
ahada gördümmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?