Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay hep öyle oluyo dimi aksi gibi yumurtlama günlerinden tartışıyo insan..
ama bgn kaçışı yok benimkinin Şeniz
ovülasyon günüm tam.. valla misafir gelicekti kabul etmedim buranın kültürü farklı anacım misafir geldimmi gece yarısı kalkıyo 12-1 o saatten sonrada benim canım istemez yorgunluktan birde çok yaramaz çocuklerı var 2tane..
yalan söylemek zorunda kaldım ramazan ramazan napıyım ayyy:umursamaz:

bende de kimse yok ben bile yokum :roflol: :roflol: :roflol:

isimler görünmüyor cicim evet hepimiz hayaletizzzz sempatiksalakcinni

erkekler bizden daha çok korkuyor çünkü, ya sorun bendeyse diye.
biz erkeklerden daha dayanıklıyız boshayallersmile

bayanssulusmile kaydirigubbakcemile Şeniz :CüvCüv:

korkaklar,evet erkekliklerine yapılmış bir hakaret gibi algılıyorlar...

neyseee inş. bu akşam işim bitiyo allaha şükür şimde odamı yapıyorum halılar kurudu biraz daha kurusun sercem ayyyy heralde temizliğim bitti alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayy canım çok yordun kendini ama misss gibi olmuştur her yer ne güzel onunda keyfi bir başkaa

Son düzenleme:
ayy canım çok yordun kendini ama misss gibi olmuştur her yer ne güzel onunda keyfi bir başkaa[/QUOTE]

aynen hpericim ev vernel kokuyo bugün tülleri perdeleri astım canım çıktı gerçekten mis gibi oldu ama bu seferde iş yok diye üzülüyorum oturamıyorum yerimde hiç sempatiksalakcinni

erkekler bizden daha çok korkuyor çünkü, ya sorun bendeyse diye.
biz erkeklerden daha dayanıklıyız boshayallersmile

bayanssulusmile kaydirigubbakcemile Şeniz :CüvCüv:

cnm senin tedaviylemi bebişin oldu yoksa doğal yoldan mı bide kaç senelik evlisin kaç ay uğraştın ayy ne çok soru sordum sen özet geç ama :roflol: :roflol:

susadımmm çeşmeye dırınt dırınt varmaz olaydım dınınıınıııııı elinden bir tas su içem olaydımmm :dance: :roflol: :roflol:

ayy cnm benim yaaaa allah acil şifalar versinn benim hem annem hem kaynanam şekeri var korkma cnm bişey olmas kaynanam insilün kullanıyo şekeri 500 oluyo normali 100 ama sapa sağlam duruyo sositososito

aynen hpericim ev vernel kokuyo bugün tülleri perdeleri astım canım çıktı gerçekten mis gibi oldu ama bu seferde iş yok diye üzülüyorum oturamıyorum yerimde hiç sempatiksalakcinni

evet alışkanlık yapıyor çok iş yapmaktaa,ohh valla ne güzel canım ellerine sağlık..keşke hep temiz kalsa hemen kirleniyorr yaaa..

susadımmm çeşmeye dırınt dırınt varmaz olaydım dınınıınıııııı elinden bir tas su içem olaydımmm :dance: :roflol: :roflol:

ahaahaaa kaydirigubbakcemile3
sositososito sositososito sositososito

hep nedense bu dönemlerde oluyo uyuz adamlar şeylerine kaldık sankı :dilcikar: soylememek lazımmışş bizde herşeyi söylüyoruzz ama ben kesin kökten çözüm direk yapmıycam artık ohhh olsun :dilcikar:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KUBI, busecan35+, hperi+, makca

ahada gördümmm kaydirigubbakcemile3

evet alışkanlık yapıyor çok iş yapmaktaa,ohh valla ne güzel canım ellerine sağlık..keşke hep temiz kalsa hemen kirleniyorr yaaa..

ahaahaaa kaydirigubbakcemile3
sositososito sositososito sositososito

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: beğendin mi cnmmmm şarkımı sempatiksalakcinni

varmı yoksa kız sende bebiiişşş :dance:
hiç gecikmiyodu galiba senin

bilmem bu iş yapmayla bebiş mi kalır kızz 3 tane 6 metre kare halıyı taşıdım ıslak gene belim kopdu koltukların yerini değiştirdim perde asmak için uzamndım zıpladım hopladım :roflol: rabbimin işi belli olmaz cnm ama 1 gün geçer normaldeee cnm 31 bir günde olurum 2 gün geçmez yani geçerse bi noksanlık var derim opuyorumnanaktan

kız vurma kızzzzzz zaten susadıımmm su varmı sizde bilmiyorumkismile :roflol: :roflol: :roflol:

olmaz olurmu bende susadım suyla haşir neşir oluyorumkaydirigubbakcemile3
camları siliyorum önden suyla yapıyorum sonra camsille silicem çok tozlu yaa sinir oluyorum
evim cadde üstü camlar evin içi çok toz oluyo yaz bide kapı pencere kapanmıyo yerler ertesi gün hiç silinmemiş gibi off

kızlar canan beni bugünde ekdi sorduğum soruya cvp vermedi kötü bişeymi yaptım bilmiyorumkismile

hep nedense bu dönemlerde oluyo uyuz adamlar şeylerine kaldık sankı :dilcikar: soylememek lazımmışş bizde herşeyi söylüyoruzz ama ben kesin kökten çözüm direk yapmıycam artık ohhh olsun :dilcikar:

vallahi bende bir dönem bu kararı almıştım ama duygularıma yenik düştüm ne yazık ki,olan yine bana oluyor.Mecburuz onlara çocuk istiyorsak.İçimizden çocuk isteğinin çıkıp gitmesi lazım nasıl olacak olmuyor,hislerimizi hormonlarımızımı gidip aldıralım..
belki hipnozla bilinç altımıza etki edip çözebilirler ama bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…