valla haklısında çözülmüyor bizde hep aynı değişen bişey yok ben yıprandım yıprancağım kadar bilmiyorum hayırlı ise düzelsin değilse bitcek zatenn
evet canım her zaman dediğimiz gibi hakkında hayırlısı olsun inşallah,her konudaa..
boşuna dememiş Mevlana,
üzülme istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için olmuyordur yada gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur...
işin en saçma kısmı o zaten. insan demez mi o evde yaşayan çift gözüküyor. bunlar kimler. bu işler lafla olmaz. madem ordaysanız denetleyici birilerini gönderelim bi tespit etsinler siz mi yaşıyonuz gerçekten diğer çift mi? sorgu saul yok. onlar bu adreste oturuyoz deyince bizi silip onları yazmışlar. mantığa bak.bu işler ne saçma yaa,nasıl oluyor da başkası senin üzerine kayıt yaptırıyor anlamıyorum
işin en saçma kısmı o zaten. insan demez mi o evde yaşayan çift gözüküyor. bunlar kimler. bu işler lafla olmaz. madem ordaysanız denetleyici birilerini gönderelim bi tespit etsinler siz mi yaşıyonuz gerçekten diğer çift mi? sorgu saul yok. onlar bu adreste oturuyoz deyince bizi silip onları yazmışlar. mantığa bak.
hayırlı ramazanlar handancım. valla mübarek ramazana sorunlarla girdik daha da çözemedik. 2 gündür sabah 4 te kalkıp sahur yapıyoruz 6 da yola çıkıp antalyaya gidiyoruz. 2 saatlik yol. sersem gibiyim artık. ama yarın allahtan bir mani gelmezse dinlenicem artık. 2 gündür yemekte yapamadım. hep hazır yedik. ben tutmadım gerçi ama eşime çok zor oldu.dayandı ama garibim.
ewt canım doğru söylemiş ne olcaksa olsun da bende huzura ereyim artık
işin en saçma kısmı o zaten. insan demez mi o evde yaşayan çift gözüküyor. bunlar kimler. bu işler lafla olmaz. madem ordaysanız denetleyici birilerini gönderelim bi tespit etsinler siz mi yaşıyonuz gerçekten diğer çift mi? sorgu saul yok. onlar bu adreste oturuyoz deyince bizi silip onları yazmışlar. mantığa bak.
evet canım her zaman dediğimiz gibi hakkında hayırlısı olsun inşallah,her konudaa..
boşuna dememiş Mevlana,
üzülme istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için olmuyordur yada gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur...
evet bunu bende duymuştum. böyle dini hikayeler falan benimde çok hoşuma gidiyor.(Mümin dua edince, Allahü teala, Cebraile,'Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!' Facir (günahkar) dua edincede, 'Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir! buyurur )
kimbilir Allah bizide seviyor belki daha çok dua etmemizi bekliyordur...a.s
evet bunu bende duymuştum. böyle dini hikayeler falan benimde çok hoşuma gidiyor.
ben kitaptan okumaktan daha çok hoşlanıyorum ama hemen bitiyo bende netten devam ediyorum doymayınca.ben sık sık girer int.okurum canım insan huzur buluyoopuyorumnanaktan
ben kitaptan okumaktan daha çok hoşlanıyorum ama hemen bitiyo bende netten devam ediyorum doymayınca.
Allah şu güzel ramazan vesilesiyle herkesin duasını kabul eder herkese huzur sağlık ve mutluluk verir inşallah
kızlar size doyum olmaz,ben yavaş yavaş toparlanıyorum,çıkacağım birazdan.
kendinize iyi bakın,çok öpüyorum opuyorumnanaktan
Allah şu güzel ramazan vesilesiyle herkesin duasını kabul eder herkese huzur sağlık ve mutluluk verir inşallah
güle güle canım sizde arayı düzeltinde çalışmaya bakın boş geçirmeyin hadi çok öptümmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?