Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

valla haklısında çözülmüyor bizde hep aynı değişen bişey yok ben yıprandım yıprancağım kadar bilmiyorum hayırlı ise düzelsin değilse bitcek zatenn

evet canım her zaman dediğimiz gibi hakkında hayırlısı olsun inşallah,her konudaa..
boşuna dememiş Mevlana,
üzülme istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için olmuyordur yada gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur...

hayırlı ramazanlar handancım. valla mübarek ramazana sorunlarla girdik daha da çözemedik. 2 gündür sabah 4 te kalkıp sahur yapıyoruz 6 da yola çıkıp antalyaya gidiyoruz. 2 saatlik yol. sersem gibiyim artık. ama yarın allahtan bir mani gelmezse dinlenicem artık. 2 gündür yemekte yapamadım. hep hazır yedik. ben tutmadım gerçi ama eşime çok zor oldu.dayandı ama garibim.

ewt canım doğru söylemiş ne olcaksa olsun da bende huzura ereyim artık

bu işler ne saçma yaa,nasıl oluyor da başkası senin üzerine kayıt yaptırıyor anlamıyorum
işin en saçma kısmı o zaten. insan demez mi o evde yaşayan çift gözüküyor. bunlar kimler. bu işler lafla olmaz. madem ordaysanız denetleyici birilerini gönderelim bi tespit etsinler siz mi yaşıyonuz gerçekten diğer çift mi? sorgu saul yok. onlar bu adreste oturuyoz deyince bizi silip onları yazmışlar. mantığa bak.

herkes işine gereken özenigösterse böyle olmaz canım onların umursamazlığı size nelere malolmuş bilmiyolar tabii

Canım kendini sıkıp yorma sende,yarın bir güzel dinlenn..akşamda kocişine yaparsın güzel yemekler..Sıkıntı etme lütfen..

ewt canım doğru söylemiş ne olcaksa olsun da bende huzura ereyim artık

evet canım,Allah hakkında jayırlısını nasip etsin tez zamanda

deveye sormuşlar neren eğri diye,nerem doğruki demiş,bizde hangi iş şöyle tıkırında kuralıyla yürürki,şaşmamak lazım..

(Mümin dua edince, Allahü teala, Cebraile,'Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!' Facir (günahkar) dua edincede, 'Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir! buyurur )
kimbilir Allah bizide seviyor belki daha çok dua etmemizi bekliyordur...a.s

evet bunu bende duymuştum. böyle dini hikayeler falan benimde çok hoşuma gidiyor.

kızlar size doyum olmaz,ben yavaş yavaş toparlanıyorum,çıkacağım birazdan.
kendinize iyi bakın,çok öpüyorum opuyorumnanaktan

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
duruşah|12.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
maonyaaa|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|10 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|9 hafta
CNNYSR|8 hafta
ozpar|7 hafta

[/table]

kızlar size doyum olmaz,ben yavaş yavaş toparlanıyorum,çıkacağım birazdan.
kendinize iyi bakın,çok öpüyorum opuyorumnanaktan

güle güle canım sizde arayı düzeltinde çalışmaya bakın boş geçirmeyin hadi çok öptümmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle canım sizde arayı düzeltinde çalışmaya bakın boş geçirmeyin hadi çok öptümmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

telefonda dedi akşam gel görüşelim diye bakalım ovulasyon testi yapıcam pozitifse çalışırım negatifse nazlanırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…