Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım benim, aldığın karar ne olursa olsun, içinden geçeni yaptığın için doğru olduğuna inanıyorum.
sırf bebek yapmış olmak için yapmamayı seçmek de bence en doğru adımlardan birisi. hiç kimse çocuğunu mutsuz bir aile içinde büyütmek istemez. herkesin hayalinde bir aile yapısı, bir gelecek hayali vardır.

dilerim herşey hayallerindeki kadar güzel olur ve sorunların en kısa zamanda çözülür.
herşeyi dilediğince güzel yapmak senin elinde. nasıl istiyorsan öyle olsun :)
ne zaman konuşmak istersen dinlerim, biliyorsun.

telefonda dedi akşam gel görüşelim diye bakalım ovulasyon testi yapıcam pozitifse çalışırım negatifse nazlanırım kaydirigubbakcemile3

hmm konuşma yapacaktır:jeyyar:
inş.pozitiftir canım uzun aradan sonra iyi olurkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile aklinialirimsmile

çok rahatladım Handan'cım teşekkür ederim valla, şu saatte ağrı, sızı, kanama da kalmadı artık.
artık ilk fırsatta iyi bir aktardan tarçınımı, çörekotumu alacağım , kafam rahatladı valla :) lavanta da almalı aktara kadar gitmişken.

Kitaba başladın mı? umarım beğenirsin sende. ben hala Rus Cariye'yi okuyorum, hala pek sarmadı, bir ara hareketlenecektir diye bekliyorum :)

bendeki son durum da bu şimdilik opuyorumnanaktan

sevgicim çok üzüldüm , acil şifalar diliyorum.
dilerim bir an önce sağlığına kavuşur babacığın, yeniden geçmiş olsun.

:lepi: kaydirigubbakcemile3

yok tutmuyorum. dr. tutma su kaybetmemen lazım dedi. zaten bebiş suyun içinde. onun için yeme içmeden önemliymiş su.

evet canım öyle eski komsumuz tutmuştu bebişi susuz kalmıştıı
uzun zaman aldı düzene girmesii yazık onaaa ama sağlıklı doğdu maaşallah:ecrin_bebek:

aaaa ben geçmişi okuyamamıştım bundan haberim yoktu. geçmiş olsun canımcım.şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine allah babana acil şifalar versin.

offffff ya akşama pratik 1 saat içinde olacak ne pişirebilirim sebze felan yav? dur yemek sitelerine bi bakayım olmazsa.

kuzucummm hoşgeldin hsg iyi geçmiş sevindim demek çok ağrımadı iyi vallaa canım
sorun olmadığınada daha çok sevindim tabi hadi bakalım bebişler geliyo inş..opuyorumnanaktan

kuzucummm hoşgeldin hsg iyi geçmiş sevindim demek çok ağrımadı iyi vallaa canım
sorun olmadığınada daha çok sevindim tabi hadi bakalım bebişler geliyo inş..opuyorumnanaktan

ay inşallah canım yaa :) şükür atlattım ağrısız, sızısız. teşekkür ederim çok.

ay inşallah canım yaa :) şükür atlattım ağrısız, sızısız. teşekkür ederim çok.

bende yaptırırsam ki yaptırmama gerek kalmadan hamişolurum inş.:Saruboceq: özel hast.yaptırmayı düşünüyorum
muayenehaneler hemen kazıkatmaya çalışıyomuşlmaz:
sende anlatmıştınya canım

slm arkadaşlar nasılsınız giremedim hiç bugün pc anca bana kaldı şimdilik...
yeni gelişmeler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…