kızlar slm
burası pozitiflik yeri olduğu için negatif olsamda her zaman size pozitif olmaya çalıştım ve ben bir karar aldım sizlerlede paylaşayım istiyorum
bugün itibariyle bebek konusunu kapattım eşimle sorunlarımız vardı halen var ve çocuk yapmamamın (herkes hep söylesede ben özeniyordum anne olmak istiyordum) doğru olacağına karar verdim ve kafamdan da silcem eşimede söylüycem sorunlu bir aile ye çocuk yapmak istemiyorum bu gün itibariyle sizleri dinleyip yardımcı olurum konuşruz gene ama bende içimde herşey bitti çok kırgınım fazlada bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum anlayışlı olduğunuzu biliyorum sadece bilin istedim hepinizi seviyorum
bende öptüm görüşürüüüüüsss hayırlı iftarlaropuyorumnanaktankızlar size doyum olmaz,ben yavaş yavaş toparlanıyorum,çıkacağım birazdan.
kendinize iyi bakın,çok öpüyorum opuyorumnanaktan
telefonda dedi akşam gel görüşelim diye bakalım ovulasyon testi yapıcam pozitifse çalışırım negatifse nazlanırım kaydirigubbakcemile3
Kuzucum gözümüz aydın canım,ohh herşey yolunda çok şükür ne güzel..İçin ve kafan rahat etmiş oldu böylece,bundan sonrası düzenli çalışmaa :)) ve tabi btç desteği :))
Lekelenme olması normal benimde olmuştu,yarına birşey kalmazz,benim doktorumda korunun dememişti,demekki kimi diyor kimi demiyor,hangisi doğru olan bilemiyorum...
Haydi dinlen güzelce gelince görüşürüz,çok sevindim çok öpüyorumm.. opuyorumnanaktan
Bu arada Saraydan Sürgüne kitabını aldım bugün,akşama başlayacağım.
Birde lavanta aldım saç dökülmesi için,onada başlayacağımm..
Benden haberlerde bu kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok tutmuyorum. dr. tutma su kaybetmemen lazım dedi. zaten bebiş suyun içinde. onun için yeme içmeden önemliymiş su.evet canım aynen.. oruç tutmuyosun dimi
sevgi tutmuş dün hastalanmış
kızlar moralim çok bozuldu
dün babam şeker tahlili vermeye gitmişti şimdi sonuçları çıkmış derhal hastanaye yatacak şeker komasına girme aşamasına gelmiş demişler hemen insülüne başlayacaklarmış annem aradı ağlıyor bende hastaneye gidiyorum görüşürüz sonra
vallahi benimki aslında her konuda pek bir anlayışlıdır ama bu konuda bir tuhaflaşıyor,konuşmak bile rahatsız ediyor zaten konuşmuyorda..Olacak olacak diyor geçiyor,e nasıl olacak.vallahi ben dün dedim,bir hamile kalim çocuğum olsun daha seninle işim olmaz,zaten ara sıra lütfediyorsun kendini,o da eksik olsun...
sanki 60 yaşındayız dedim,ne bu böyle içinde bana karşı istek kalmamış..O da kızıyor nerden çıkartıyorsun diye ama sonuçta hissettirdiği bunlar..
biliyor önemli günlerin başladığını,bak dün bile bile yapmadı işte,sonra bende istiyorum diyo nasıl olacak peki,sırf bu yüzden aşılama yada tüp bile düşünüyorum ,ondan alsınlar bana koysunlar bizi yüz göz etmesinler..
yok tutmuyorum. dr. tutma su kaybetmemen lazım dedi. zaten bebiş suyun içinde. onun için yeme içmeden önemliymiş su.
gözün aydın canımmmmmmmmmmmmm geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaa ben geçmişi okuyamamıştım bundan haberim yoktu. geçmiş olsun canımcım.şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine allah babana acil şifalar versin.kızlar moralim çok bozuldu
dün babam şeker tahlili vermeye gitmişti şimdi sonuçları çıkmış derhal hastanaye yatacak şeker komasına girme aşamasına gelmiş demişler hemen insülüne başlayacaklarmış annem aradı ağlıyor bende hastaneye gidiyorum görüşürüz sonra
kuzucumda gelmiş ama geçmişe bakıyo galiba
aklinialirimsmile
telefonda dedi akşam gel görüşelim diye bakalım ovulasyon testi yapıcam pozitifse çalışırım negatifse nazlanırım kaydirigubbakcemile3
kuzucummm hoşgeldin hsg iyi geçmiş sevindim demek çok ağrımadı iyi vallaa canım
sorun olmadığınada daha çok sevindim tabi hadi bakalım bebişler geliyo inş..opuyorumnanaktan
offffff ya akşama pratik 1 saat içinde olacak ne pişirebilirim sebze felan yav? dur yemek sitelerine bi bakayım olmazsa.
offffff ya akşama pratik 1 saat içinde olacak ne pişirebilirim sebze felan yav? dur yemek sitelerine bi bakayım olmazsa.
duruşahın günüymüş bugün ne oldu acaba hiç gelmedi???
ay inşallah canım yaa :) şükür atlattım ağrısız, sızısız. teşekkür ederim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?