Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bulamıyoyum bulamıyoyum ya bugün kendime pide yaptırmıştım adamlar nerdeyse 2-3 porsiyonluk yapmışlar 3 te 1 i ile doydum gerisi kaldı. acaba onu ısıtsam yanına çorba yapsam yanına da cacık yada salata. nasıl olur dersiniz?

özlede yaptır canım, çok dikkatli ol, fiyat farkları arasında uçurum var.

slm arkadaşlar nasılsınız giremedim hiç bugün pc anca bana kaldı şimdilik...
yeni gelişmeler varmı
anaaaaaa kim gelmiş. gördün mü geçen sana naber napıyosun dedim bişiler yazdın çıktın gittin bana cevap vermedinbilmiyorumkismile

slm arkadaşlar nasılsınız giremedim hiç bugün pc anca bana kaldı şimdilik...
yeni gelişmeler varmı

hoşgeldin canım sevginin babası hastalanmış
kubi hala adet olmadı bende temizlik yapıyorumkaydirigubbakcemile3 ama bitti birazdan duşa giricembayanssulusmile
sende ne var ne yok

valla süper olur :) hem israf olmaz, değerlenmiş olur. en güzeli :)

kubi hala adet olmadı bende temizlik yapıyorumkaydirigubbakcemile3 ama bitti birazdan duşa giricembayanssulusmile
sende ne var ne yok

ay babası hastalanmış derken yanlış ifadeyi koymusum :1no2: :1no2: oruç başıma vurdu galibaa
inş.tez zamanda düzelir kuşumun babasıı:Saruboceq:

selam hoşgeldin :) ben rahim filmi çektirdim, temiz çıktı
ooo süper haber çok sevindim canım inş.en kısa zaman da bebek haberini de alırız
sende ne var ne yok

ne temizliği kız şimdi bende oturcak hal yok sabah kalkınca işi yaptım yaptım ...

anaaaaaa kim gelmiş. gördün mü geçen sana naber napıyosun dedim bişiler yazdın çıktın gittin bana cevap vermedinbilmiyorumkismile

canım yaaa ben doğru dürüst pc başına geçemiyom ki hemen bişeyler yazıp çıkıyom evde misafir var fırsat kalmıyo bana ..

ay babası hastalanmış derken yanlış ifadeyi koymusum :1no2: :1no2: oruç başıma vurdu galibaa
inş.tez zamanda düzelir kuşumun babasıı:Saruboceq:

:)) anladım canım..
inşallah en kısa zamanda iyileşir..
kubi yede sevindim inşallah bebiş vardır...
duru yinemi dış gebelik..ay yy geçen ayda böyle olmuşdu...

ben duşa gidiyorum kızlar terledim
kocişim gelck gelmeden halladeyim hepinize hayırlı iftarlarcokacimcoook :1rolleyes:kaydirigubbakcemile2

:)) anladım canım..
inşallah en kısa zamanda iyileşir..
kubi yede sevindim inşallah bebiş vardır...
duru yinemi dış gebelik..ay yy geçen ayda böyle olmuşdu...

evet canım geçen ayda öyle olmuştu o..
inş.onunda istediği gibiolur bundan sonra
hep aynıyız napalım tam gaz devam bu ay benim istediğim gibiolmadı ama neysee
Allah büyük ben çıktım hadi hoşçakalopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…