Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

e ben tam sultan nasılsın diyecektim baktım aşağıda görünmüyodun. naber sultanım napıyosun?

bende de öyle olmuştu canım, normalde sivilce çıkardı ama hamile kalınca çıkmamıştı,

hayırlısı KUBI cim. ee sen hamile olursa misafire kim çay vercek ??? laelaelaelaelae

eğer hamişsem bebişlerimiz versin :sinifsinif:

sevgi sen oruç tuttunda fenalaştın mı?biri bana öle söledi yanlış hatırlamıyosam.

kızlar görümcem markete gitcekti ona söleyeyim idrar testi alsın geliyorum hemen

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor.
darkangellove58, ayse07, babu+, CNNYSR+, deniz39, hperi+, impaladeniz+, karats+, KUBI+, makca+, Nimett07, perininkizi+, KK Pro Üyetırtılkurabiye

tünaydın kızlaaaaarrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
herkes burda maaşallah ben yeni uyandım...herkese hayırlı cumalar..
sevgicim baban nasıl olduuu

yok kız fenelaşmadımda kötü oldum en çokta açlık değilde sıcak etkiledi beni iftarı açtıktan sonra süper başım ağrıdı bende yattım uyudum sonra düzeldim ama
aman allah korusun. tehlikeye atma kendini de bebişi de. sonuçta kaza etme şansımız var. allah kısmet ederse ileriki zamanlarda kaza ederiz.

tühhhhh gitmiş görümcem neyse yarında olmazsam kan testi yaptırım dimi yoksa erkenmi yine 1 hafta bekleyeyim ben de hiç düzensizlik olmadı sadece kist varken olmuştu hadi hayırlısı

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor.
darkangellove58, ayse07, babu+, CNNYSR+, deniz39, hperi+, impaladeniz+, karats+, KUBI+, makca+, Nimett07, perininkizi+, KK Pro Üyetırtılkurabiye

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ama şimdi de 8 kişşi kaldı akannehir

tünaydın kızlaaaaarrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
herkes burda maaşallah ben yeni uyandım...herkese hayırlı cumalar..
sevgicim baban nasıl olduuu

ooo maşallah yani yeni uyanmış ben mesaimin yarısını bitirdim bile
babamda daha iyi çok şükür canım yatıyor hastanede ve insülüne başladılar

ya zamn geçmiyo neyse kızlar ben yine gelirim allaha emanet olun byyy

ooo maşallah yani yeni uyanmış ben mesaimin yarısını bitirdim bile
babamda daha iyi çok şükür canım yatıyor hastanede ve insülüne başladılar

ay napym böyle uyanmazsam oruç tutamıyorum orucu uyku tutuyo yani ama yarından sonra biraz erken uyanmaya başlarım bünye alışıyoya
büyük geçmiş olsun canım insülinden sonra bişeyi kalmaz
bizim ailedede var şeker ırsi biliyosun
inş.sizlerde bizlerde bişy çıkmaz

tühhhhh gitmiş görümcem neyse yarında olmazsam kan testi yaptırım dimi yoksa erkenmi yine 1 hafta bekleyeyim ben de hiç düzensizlik olmadı sadece kist varken olmuştu hadi hayırlısı

inanmıyorum sana bu kadr nasıl bekleyebildin
birde hiç gecikmiyodu diyosun kendin git al bence bizide çatlatma meraktan yaakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…