Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy açlık başıma vurdu yapım bari yazmışım ne yi yapcam anlamadım ki kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım
evet allah yaşatmasın kimseye zor iş çünkü

ya siz göbekteki çatlakları mı konuşuyodunuz toptancı vardı bizim eksik kaldım benkaydirigubbakcemile3

evet sekerim hem catlak için hem de gebelik maskesi oluşabiliyomus ya güneş yüzünden hem de onun için koruyucu krem sen de araştır bu ismini verdiklerimi..ben ikisini de alcam...a.s

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı )
darkangellove58, babu+, CNNYSR+, disem, hperi+, impaladeniz+, KUBI+, perininkizi+, trhn1677+

ay dur kutlama yapımde öle gidimm kaydirigubbakcemile3 1880 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kızlar 1881 atatürkün doğum yıl dönümü onuda kutlayın hee ben kaçtımmm bu sefer

evet sekerim hem catlak için hem de gebelik maskesi oluşabiliyomus ya güneş yüzünden hem de onun için koruyucu krem sen de araştır bu ismini verdiklerimi..ben ikisini de alcam...a.s
ama ben geçen bi topikte okudum bununla ilgili bişey hatta dur bulabilirsem kopyalayım o badem yağları falan hiç iyi gelmiyomuş sebamed body losyon tavsiye ediyolardı sadece.

cnm bende şöle duydum 2 ay kullana biliyomuşsun hatta bi başka topikten tanışdım bi arkadaşla bana gördermek istedi sen kullan ben hamile kaldım ilk aydan dedi ama ben kabul etmedim canm a.s

hee iyi o zaman

hmmm cokmus fiyatı aslında ama dediğin gbi deger mi degerrra.s

off değer değil mi alırım yarın o zaman kullanırım hemen,mantar yapıyor bazı bünyelerde dediler diye de aslında emin olamıyorum

hoşgeldin canım,amin canım allah hep hayırlısını nasip etsin,bize şu an üzücü gelen olaylar aslında belki daha çok üzülmememiz için olan iyi şeylerdir.

:sinifsinif:hperi midem öyle bulanıyo ki dünyanın en güzel yemeği bile iğrenç geliyo. hiçbir yemek görmek yemek istemiyorum. eski iştahlı günlerimi öyle özledim ki

ahh canım yaa çok zor evet.Ama 3.aydan sonra iştahın geri gelicek sanırımmm..Az kaldı canım..

belli olmaz canım ne alakası var denizle,olacağı varsa ne yaparsan yap engel olamazsın nasılsa..

vazelin = hammaddesi petrolinbmiy kana karışıyor
kakao yağı = kimilerinde döküntüye sebep verip cilt rendini koyulaştırıyor
(Ben bu kakao yağını yazın güneşlenirken bronzlaşayım diye sürüyordum.)
badem yağı = Tüylenmeye sebep veriyor

en çok kullanılanlar ise;
bebe yağı,
sebamed f+s
kayısı yağı
2expiol lipo
lierac

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı )
darkangellove58, babu+, CNNYSR+, disem, hperi+, impaladeniz+, KUBI+, perininkizi+, trhn1677+

giderayak toplandık hee

ay dur kutlama yapımde öle gidimm kaydirigubbakcemile3 1880 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kızlar 1881 atatürkün doğum yıl dönümü onuda kutlayın hee ben kaçtımmm bu sefer

ne alaka kız 1880 ,biz 100.sayfalarda kutluyoruz bi kere.. 1900.sayfada kutlayacağız 20 sayfa var daha..
amaaaaa 1881'i bende kutlarımm
bravo cicimm turkbayragi

ama ben geçen bi topikte okudum bununla ilgili bişey hatta dur bulabilirsem kopyalayım o badem yağları falan hiç iyi gelmiyomuş sebamed body losyon tavsiye ediyolardı sadece.

canım kuzenim eczacı emin ol kulaktan dolma bilgilerle oraya yazanlardan daha güvenilir...hangi kremin içinde hangi madde var hepsinden iyi biliyodur...kendisi de yeni dogum yaptı ve söylediklerimi kullandı...bi tane bile catlagı yok...sonucta herkesin yapısı farklı tabi sen bi milyon şey sürersin bi ton çatlarsın kimisi bi tane bile sürmez bi şey olmaz sans işte...ben de burdaki topicleri okudum hep ama profesyonel birinden aldıgım tavsiye daha önemli benim için bi de gözümle gördüm yani işe yaradığınıa.s

hangilerini kullanıdı canım?

kakao yağını son ay sadece göğüs uçlarına sür dedi...çatlamasını önlüyomuş..yoksa bebiş süt emerken falan iyice acıtıyomus...bebek yağı iyi gelebilir ama her gün sürme dedi...lierac onun söylediği krem işte...

hangilerini kullanıdı canım?

Lierac Phytolastıl"miş adı...eczanelerde ve parfümerilerde satılıyomus...ikisine de sor canım bi fiyatları farklı oluyomus, bazı eczanelerde daha pahalı olabiliyomus...50-60-TL civarı sanırım...bi de hamilelik lekesine karşı da güneş kremi "solecrin" canım..tıbbi bi ürün olduğu için doktorlar tarafından öneriliyomus...hamilelik lekesini önlemek için 50 faktör kullanmak lazımmıs onun fiyatı da 60-TL canımm... bi de badem yağı, portakal yağı, ceviz yağı ve susam yağını ışık görmeyecek koyu renk bir şişede karıştırıp 3 aydan sonra sürekli kullanıyomussun sekerim...

bi kaç sayfa önce yazmıstım canım bunu...sen de araştır istersen umarım işimize yarara.s

göğüs için bi de kaynamış suyun içine karbonat olayını biliyorum ben yıllardır biliyodum zaten burda denk geldim onlarda tavsiye ediyodu.

benimde canım öyle ya hiçbirşey yiyemiyorum offff

kızlar benim iştahım açılmaya basladı...sadece sabahları dişlerimi fırcalarken bulantım oluyo bi de aksamları yemek öncesi bi isteksizlik oluyo ama masaya oturunca gidiyo...verdigim bi kiloyu almısım...artık 57yimmm sevgicimmm:bbo: ton ton olcaaaaaaammm:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…