göğüs için bi de kaynamış suyun içine karbonat olayını biliyorum ben yıllardır biliyodum zaten burda denk geldim onlarda tavsiye ediyodu.
göğüs için bi de kaynamış suyun içine karbonat olayını biliyorum ben yıllardır biliyodum zaten burda denk geldim onlarda tavsiye ediyodu.
ben şimdi ua yı listeden çıkaracakmıyım
kızlar benim iştahım açılmaya basladı...sadece sabahları dişlerimi fırcalarken bulantım oluyo bi de aksamları yemek öncesi bi isteksizlik oluyo ama masaya oturunca gidiyo...verdigim bi kiloyu almısım...artık 57yimmm sevgicimmm:bbo: ton ton olcaaaaaaammm:bbo:
inşallah benimde iştahım açılır canım ya
ton ton babucuk kaydirigubbakcemile3
kızlar benim iştahım açılmaya basladı...sadece sabahları dişlerimi fırcalarken bulantım oluyo bi de aksamları yemek öncesi bi isteksizlik oluyo ama masaya oturunca gidiyo...verdigim bi kiloyu almısım...artık 57yimmm sevgicimmm:bbo: ton ton olcaaaaaaammm:bbo:
ohh maşallah bebişim yee aferin,ton ton ol olsun olumunekankayizsmile
ooooooooffffffff bide bana gelse ooooofffff:sinifsinif:amaa amaaaa ben cok korkuyorum hayatımın geri kalanını şişko gecirmek istemiyorum...napsam ki...yaaa aksamları sürekli annem kayınvalidem derken yiyorum bol boll...offff kızlar kızın bana iki günde geldi iştahım durmam lazımmm....sositososito
mafoldumbenofff cok kötü bi durum senağlama
olmayım nolurrrr
amaa amaaaa ben cok korkuyorum hayatımın geri kalanını şişko gecirmek istemiyorum...napsam ki...yaaa aksamları sürekli annem kayınvalidem derken yiyorum bol boll...offff kızlar kızın bana iki günde geldi iştahım durmam lazımmm....sositososito
ben kalmışım yine hamişlerin arasında kaydirigubbakcemile3
ben kalmışım yine hamişlerin arasında kaydirigubbakcemile3
hııııı babuklava: geliyor sana az ye bakalım yoksa dombilik olursun şaka canım şaka iştahın açılmış ne güzel işte şimdi biraz yede sonra düzenli beslenmeye başlarsın ve gerekenden gerektiği kadar yersin
hııııı babuklava: geliyor sana az ye bakalım yoksa dombilik olursun şaka canım şaka iştahın açılmış ne güzel işte şimdi biraz yede sonra düzenli beslenmeye başlarsın ve gerekenden gerektiği kadar yersin
bu bi işaret mi yoksaaaahihoyyyt
bulaşır sanada inşallahta bu ay sende hamiş olursun
sositososito sositososito sositososito
:Saruboceq: inşallahhh canımmmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaa..
kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?