Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ne kadarmıs fiyatı canım:?

bencede annen kızmakta haklı canım,aman neyse inşallah bebiş ve vardır sıkı sıkı tutunmuştur,belli olmaz bu işler..

tamam canım eczanelere bi sorduruyum bakalım

yok canım niye yanlış anlıyım da bende hiç sivilce olmazki ne hamilelikte nede daha önce olmadı yani

bende de olmuyo ama adetten bir gün önce bir tane çıkıyo sadece 1 tane ama şimdi yok hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ama bi sivilce çıkmadı diye hamileliğe yormuyorum herşeyi rabbim bilir kaydirigubbakcemile3

tabiki canım rabbim herşeyin iyisini ve zamanını bilir

ay kızlar karar veremedim ya markete gitsem mi gitmesem mii bu sıcakda eşim geliyo iftara 1 saat varken ayranla prinç alcakdım ya geç gelirse ben gidim gelim mi offffff

130 tl,ufak bir tüpmüş olur ya hani merhem olan tüpler..onun gibi
1 yumurtlama dönemine anca yeter yani,ama ya işe yararsa değer off

cnm bende şöle duydum 2 ay kullana biliyomuşsun hatta bi başka topikten tanışdım bi arkadaşla bana gördermek istedi sen kullan ben hamile kaldım ilk aydan dedi ama ben kabul etmedim canm a.s

Kızlar yeni gelebildim. Işelr yoğun şu sıralar. Gerçi yokluğum farkedilmemiştir bile:):) bu arada ua yı şimdi okudum. Tam 10 syafa geriye dönüp okudum konuşmalarınızı. Hem çok şaşırdım hem çok üzüldüm..ben bilmiyordum okadar hafta sonra boş gebelik olabileceğini.rabbim tez zamnda o acıyı unutturacak bebiş versin kucağına. Kolay değil 11 hafta hailelilik psikolojisi yaşamak..allah onada bizlere yaşatmasın. Hepimiz aynı risk altındayız.

ya siz göbekteki çatlakları mı konuşuyodunuz toptancı vardı bizim eksik kaldım benkaydirigubbakcemile3

Yarın benim adet günüm..acayip belim ve sırtım ağrıyor..hayırlsıı. Bu ay umudum yok kızlar.. çünkü çalışmaların hemen akabildinde denize girdim..muhtemelen hepsini denize döktüm çıktım..hakkımızda hjayırlısı. Geçen ay çok ümitlenmiştim olmadı. Bu ayda ümidim yok. önümüzdeki aylara bakcaz artık.

:sinifsinif:hperi midem öyle bulanıyo ki dünyanın en güzel yemeği bile iğrenç geliyo. hiçbir yemek görmek yemek istemiyorum. eski iştahlı günlerimi öyle özledim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…