evet canım pozitif çıkana kadar yapacağım.
geçen ayki eksikleri telafi etmek lazım değil mi..
bakalım bir arıza çıkmazsa aramızda, bu ay gün aşırı çalışma planlıyorum..
paraya kıyıp preseed alsammı almasammı karar veremiyorum.. :bbo:
doğru söylemiş annen canım valla çok yordun kendini
bende geldim uyandım bi baktım annemler gelmiş 10 dkka otrudular gittiler mafoldumben burda işleri varmış bide annem çok kızdı sen niye bu kadar iş yaptın dedi ya bebişin varsa niye ağır kaldırdın dedi evden anlaşıldı evin üstünü tersine geçirmişim :roflol: :roflol:
sevgi ablacım bak yanlış anlamada ama takmıyorum sadece merak ettim sende sivilce çıkmışmıydı hamile kaldığın ay bilmiyorumkismile
hoşbuldukkkkk canımmm..bu arada sana söyledigim krem vardı yaa catlak için..."Lierac Phytolastıl"miş adı...eczanelerde ve parfümerilerde satılıyomus...ikisine de sor canım bi fiyatları farklı oluyomus, bazı eczanelerde daha pahalı olabiliyomus...50-60-TL civarı sanırım...bi de hamilelik lekesine karşı da güneş kremi "solecrin" canım..tıbbi bi ürün olduğu için doktorlar tarafından öneriliyomus...hamilelik lekesini önlemek için 50 faktör kullanmak lazımmıs onun fiyatı da 60-TL canımm... bi de badem yağı, portakal yağı, ceviz yağı ve susam yağını ışık görmeyecek koyu renk bir şişede karıştırıp 3 aydan sonra sürekli kullanıyomussun sekerim...
yok canım niye yanlış anlıyım da bende hiç sivilce olmazki ne hamilelikte nede daha önce olmadı yani
tamam canım eczanelere bi sorduruyum bakalım
bende de olmuyo ama adetten bir gün önce bir tane çıkıyo sadece 1 tane ama şimdi yok hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ama bi sivilce çıkmadı diye hamileliğe yormuyorum herşeyi rabbim bilir kaydirigubbakcemile3
ay kızlar karar veremedim ya markete gitsem mi gitmesem mii bu sıcakda eşim geliyo iftara 1 saat varken ayranla prinç alcakdım ya geç gelirse ben gidim gelim mi offffff
ay kızlar karar veremedim ya markete gitsem mi gitmesem mii bu sıcakda eşim geliyo iftara 1 saat varken ayranla prinç alcakdım ya geç gelirse ben gidim gelim mi offffff
130 tl,ufak bir tüpmüş olur ya hani merhem olan tüpler..onun gibi
1 yumurtlama dönemine anca yeter yani,ama ya işe yararsa değer off
130 tl,ufak bir tüpmüş olur ya hani merhem olan tüpler..onun gibi
1 yumurtlama dönemine anca yeter yani,ama ya işe yararsa değer off
hadi git gel ne varki çok mu uzak?
bence git gel canım hemen dışarı çıkmış hava almışta olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?