Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kisme yok mu????
bulantı dışında ben iyiyim canım. sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız?
bulantı dışında ben iyiyim canım. sen nasılsın?
bulantı dışında ben iyiyim canım. sen nasılsın?
ben iyiyim canım .oruçla mücadele ediyorum...çook susadım :))
tamam ama ben zaten özellikle sütten nefret ederim. doktor dedi sabah akşam mutlaka süt ve her sabah yumurta dedi. her sabah yumurta yemeye dayanamam. ondan gün aşırı yiyorum. bebek için mecburum bana sorsan suyu bile zorla alıyor midem.canım bulantıların geçene kadar öyle şeyler yemesen şu sıcakda yumurtayla sütü ben yesem bende çıkartırım...:))
canım bulantıların geçene kadar öyle şeyler yemesen şu sıcakda yumurtayla sütü ben yesem bende çıkartırım...:))
valla ben bugün artık iyice alıştım..ilk iki gün çok başım ağrıdı..ve hep mutfağa gitme ihtiyacı hissettim ama şimdi iyiyim Allah'a şükür :)
tamam ama ben zaten özellikle sütten nefret ederim. doktor dedi sabah akşam mutlaka süt ve her sabah yumurta dedi. her sabah yumurta yemeye dayanamam. ondan gün aşırı yiyorum. bebek için mecburum bana sorsan suyu bile zorla alıyor midem.
ben açlık aklıma gelmiyoda su beni çok zorluyo ben yaz kış yemekden çok su içerim ondan suda çok zorlanıyorum..iftarda da sahurdada suyla dolduruyom karnımı :))