Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

neyse olan olmayan tüm kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum iyi tatiller kendinize cici bakın hoşçakalın pazartesi görüşmek üzere

bende öyle valla sabah bir bardak süt içtim yumurta yedim çıkartmamak için savaş veriyorum resmen. o kadar midem bulanıyor ki.

canım bulantıların geçene kadar öyle şeyler yemesen şu sıcakda yumurtayla sütü ben yesem bende çıkartırım...:))
tamam ama ben zaten özellikle sütten nefret ederim. doktor dedi sabah akşam mutlaka süt ve her sabah yumurta dedi. her sabah yumurta yemeye dayanamam. ondan gün aşırı yiyorum. bebek için mecburum bana sorsan suyu bile zorla alıyor midem.

valla ben bugün artık iyice alıştım..ilk iki gün çok başım ağrıdı..ve hep mutfağa gitme ihtiyacı hissettim ama şimdi iyiyim Allah'a şükür :)

ben açlık aklıma gelmiyoda su beni çok zorluyo ben yaz kış yemekden çok su içerim ondan suda çok zorlanıyorum..iftarda da sahurdada suyla dolduruyom karnımı :))

tamam ama ben zaten özellikle sütten nefret ederim. doktor dedi sabah akşam mutlaka süt ve her sabah yumurta dedi. her sabah yumurta yemeye dayanamam. ondan gün aşırı yiyorum. bebek için mecburum bana sorsan suyu bile zorla alıyor midem.

normalde de mi süt içmiyorsun :( o kötü işte..umarım bebişin gelene kadar bit sütkolik olursun bırakamazsın :)))

Back
X