ne güzel işde boşver hem hava sıcak hem günler uzun en iyisi uyumak anca vakit öyle geçiyo bende 12 de kalktım..
öyle ay ama sahurdan sonra yatmıyorum baya bisürü dua baktım ramazan duaları fln birazda onlara daldım:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel işde boşver hem hava sıcak hem günler uzun en iyisi uyumak anca vakit öyle geçiyo bende 12 de kalktım..
sorma canım orucu uykuya tutturuyorum güya bgn erken uyanıcaktım dünden daha çok yattım:)kaydirigubbakcemile3
ama sahurdan sonra 7ye kdr uyumuyorum gecede öyle ondan yattım :kedi: :kedi:utandım şimdi:kedi:
h.g. canım dön artık sende ne tatilmiş bu kadar maşallah..kendine dikkat et ne hastalığı üşüttün mü..??
sağol canım. önce ayağımı incittim sonrada yirmilik dişimi çektirdim amelyatlaaldılar dün çokşükür bugün daha iyiyim.
öyle ay ama sahurdan sonra yatmıyorum baya bisürü dua baktım ramazan duaları fln birazda onlara daldım:Saruboceq:
geçen nihat hocaya sordular uykuya tutturmak ddie..oda bişey olmaz isterseniz ezana kadar uyuyun dio..o yüzden bende rahatım
evet canım haklısın evimi özledim valla:)
senin adetin ne zmandı canım.
yakındı yanlış hatırlamıyosam:uhm:
canım valla benimde içimi rahatlattın bende düşünüyodum acaba sevabını alamıyomuyum diğe
çok sağol tatlımmkaydirigubbakcemile5
ayın 18 de canım adetim yani 4 gün kaldı
bende tv deki proğramları izliyom .dinliyom..o sırada uyuya kalıyom..
ayın 18 de canım adetim yani 4 gün kaldı
ooooooooo süper az kalmışşş...
peki çalışabilsiniz bari tatillerdeŞeniz
evet bende rahatladım....hatta eşim 1 geçiyodu kalktığında yatsaydın dedim ..ben uyandım mı uyuyamıyorum...:))
canım dualarında benide unutmaa..ne oluuuur..:1hug:
ay canım yaaa şimdiden heyecan basmıştıreyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
benim 3-4gün kala geliyolar soldan soldankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla canım yumurtlama dönemimde yer ayırtmıştık tatille gittik o zaman 2 defe olmuştu:)
evet heycan varda bi yandada bu ay olmasa iyi olur diyorum dişimi çektirdim ayağımı incittim ileç içtim çok ondan korkuyorum eğer bebiş versa bişey olmuşmudur diye
oldu sultana söle bana söleme sen tamam:sinifsinif:unuturmuyum canım hepimize ediyorum ama isimle yapılan dua dahada etkili
hatta şimdi ediyorum sana SULTANcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sende benim için et olurmu
haa bu arada ismim filiz canım edayla konuşmuştuk birtek o biliyodu sanada söylyma.s
benim bu ay yumurtlama günlerim boş geçti kızlaaarr:çok üzgünüm:
bu aydan ümidim yok ama Allah büyük 2kez oldu sadece:kedi: