Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sorma canım orucu uykuya tutturuyorum güya bgn erken uyanıcaktım dünden daha çok yattım:)kaydirigubbakcemile3
ama sahurdan sonra 7ye kdr uyumuyorum gecede öyle ondan yattım :kedi: :kedi:utandım şimdi:kedi:

geçen nihat hocaya sordular uykuya tutturmak ddie..oda bişey olmaz isterseniz ezana kadar uyuyun dio..o yüzden bende rahatım

geçen nihat hocaya sordular uykuya tutturmak ddie..oda bişey olmaz isterseniz ezana kadar uyuyun dio..o yüzden bende rahatım

canım valla benimde içimi rahatlattın bende düşünüyodum acaba sevabını alamıyomuyum diğe
çok sağol tatlımmkaydirigubbakcemile5

canım valla benimde içimi rahatlattın bende düşünüyodum acaba sevabını alamıyomuyum diğe
çok sağol tatlımmkaydirigubbakcemile5

evet bende rahatladım....hatta eşim 1 geçiyodu kalktığında yatsaydın dedim ..ben uyandım mı uyuyamıyorum...:))
canım dualarında benide unutmaa..ne oluuuur..:1hug:

bende tv deki proğramları izliyom .dinliyom..o sırada uyuya kalıyom..

ne kadr zevkli oluyo dimi canım yaaa bu ramazanın tadı başka gerçekten
şeytanlar zincire vurulduğundanmıdır nedir insanın içi ne kadr huzurla doluyo
dün bayağı bi baktım peygamber efendimizin s.a.v dualarına fln.
Allahım inş. dualarımızı geri çevirmez şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine
herkesin kalbinde olanı verir inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet bende rahatladım....hatta eşim 1 geçiyodu kalktığında yatsaydın dedim ..ben uyandım mı uyuyamıyorum...:))
canım dualarında benide unutmaa..ne oluuuur..:1hug:

unuturmuyum canım hepimize ediyorum ama isimle yapılan dua dahada etkili
hatta şimdi ediyorum sana SULTANcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sende benim için et olurmu
haa bu arada ismim filiz canım edayla konuşmuştuk birtek o biliyodu sanada söylyma.s

ay canım yaaa şimdiden heyecan basmıştıreyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
benim 3-4gün kala geliyolar soldan soldankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet heycan varda bi yandada bu ay olmasa iyi olur diyorum dişimi çektirdim ayağımı incittim ileç içtim çok ondan korkuyorum eğer bebiş versa bişey olmuşmudur diye

oruç tutmadığım için ramazanın tadını alamıyorum. hergünden farklı değil gibi geliyor. en sevdiğim yanı açlıktan susuzluktan ölmek üzereyken o topun atılmasını beklemek o huzurla dua edip oruç açmak. annemi özledim evimi özledim eski ramazanları özledim.

unuturmuyum canım hepimize ediyorum ama isimle yapılan dua dahada etkili
hatta şimdi ediyorum sana SULTANcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sende benim için et olurmu
haa bu arada ismim filiz canım edayla konuşmuştuk birtek o biliyodu sanada söylyma.s
oldu sultana söle bana söleme sen tamam:sinifsinif::olmaz:

Back
X