Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ne yapıyon ne var ne yok? iftar yemeğini hazırladın mı? benimki gelirse birazdan bende eve gidecem yemek yapmaya.

yok kuşum yapmadım dünkü yemekleri yiyecez..başım çok ağrıyo yatıyom..
ama yemek sitesine bakıyodum yaın için patlıcan yapacam değişik yemek yapmak için

yok kuşum yapmadım dünkü yemekleri yiyecez..başım çok ağrıyo yatıyom..
ama yemek sitesine bakıyodum yaın için patlıcan yapacam değişik yemek yapmak için
ay evet yaaa bi kere yapıp kurtulamıyon ki sürekli yarına ne yapcam endişesi. normal zaman hafif uyduruk şeylerle bile atlatabiliyodum ama ramazan olunca bide adam bu kadar saat oruç tutunca içim rahat etmiyo ki önüne uyduruk şeyler koyayım. normal zaman patates salatası yapsam eşim yanına bişey yapmana gerek yok der yerdi. çok fazla çeşit yemek ve israf sevmiyo zaten. bide önceki günden kalanı yemeyi de sevmiyo. o yüzden normal zaman rahattım. ama şimdi sürekli yemek sitelerinde geziniyorum aynen bende senin gibi.

allaha şükür bizde yemek sıkıntısı olmuyo ne yaparsam yer...yemek israı sevmediği için 3 gün önceki yemeği ısıtıyım yer..yemek ayrımıda yapmaz ...bende rahatım yemek konusundayerimseniben

bu arada bebeğinn cinsiyeti ne zman belli olacak
isim düşünmeye başladınız mı ??
ya o konuda aklıma geldikçe moralim bozuluyor. erkek olursa babasının ismini koyacakmış ta ilk tanıştığımızda söylemişti hayalim bu diye. kız olursa kendin koy karışmıcam dedi. babasının adı selahattin benimde hayalimde hep erkek olursa efe vardı. bunu söledim. selahattin efe olur o zaman dedi ama benim yine de içimden sırf bu yüzden hep kız olsun diye geçiyo. zaten oldum olası kız isterdim ama şimdi daha çok istiyorum.

ya o konuda aklıma geldikçe moralim bozuluyor. erkek olursa babasının ismini koyacakmış ta ilk tanıştığımızda söylemişti hayalim bu diye. kız olursa kendin koy karışmıcam dedi. babasının adı selahattin benimde hayalimde hep erkek olursa efe vardı. bunu söledim. selahattin efe olur o zaman dedi ama benim yine de içimden sırf bu yüzden hep kız olsun diye geçiyo. zaten oldum olası kız isterdim ama şimdi daha çok istiyorum.

delii oluyorum anasının babasını koymak isteyen adamlara....
sen yinede erkek olursa efeyide ekle kesin bebeğin ilerde efeyi kullancak..
kız kardeşiminde kızı olunca kaynanasınn ismini koydular...kardeşim ek isimde koydu
züleyha nisa...

canım ben eve yemek yapmaya gidiyorum. sonra yine konuşuruz. öpüyorum seni.hayırlı iftarlaropuyorumnanaktan

kızlar bel ağrısından ölüyorum yaa annemlerdeyim ben offf ne biçim ağrı bu yaa pazartesi olmazsam kan testini yenilicem hakkımızda hayırlısı kızlar sizleri çok seviyorummm opuyorumnanaktan

selam kızlar,iyi pazarlar bir uğrayayım dedim ama kimseler yok galibaa
dün akşam ovulasyon testim pozitif çıktı :))) en azından yumurtladığımı bilmek bile mutlu ediyor beni..
öpüyorum hepinizi..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
trhn1677|14.08.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|10 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|9 hafta
CNNYSR|9 hafta
ozpar|7 hafta

[/table]

bilmiyorumkismile

Ben geçen aylardan birinde üye olmuştum fakat sonra girmemiştim.. ama şimdi ise böyle bir iletişime, beraberliğe ihtiyaç duyuyorum, çünkü bu konuda yalnızım.. Geçen sene haziran ayında tüp bebek girişimimz oldu, tuttu, üçüzlerden birini sonlandırdık, fakat kolestit atağı geçirmişim, suyum azaldı geç düşükle sonlandı hamileliğim.. sonra safra kesesi ameliyatı oldum.. normal yollardan deneyelim dedik, ama her ay hüsrana uğradık, yeniden tüp bebek deneyelim dedik, dondurulmuşlarımız vardı.. geçen 3 ağustosta nakil oldu ve bugün beta hcg ye baktırtık sonuç negatif.. :( hayırlısını diliyorum, herkes için.. enerjimi artık bu yöne değil de başka yönlere vermeliyim.. olmuyora o kadar takılı kaldım ki .. kendimi eksik, yarım bile düşündüm, defoluymuşum gibi.. ama bugünden itibaren sizinle birlikte pozitif düşünebilmek istiyorum.. sevgiler :3:

Aramıza hoşgeldin canım a.s.
Çok geçmiş olsun...Çok zor zamanlar yaşamışsın buradaki pek çok arkadaşımız gibi..İnan yalnız değilsin.Herkesin benzer soruları var,yada en azından herkes tek bir amaç için uğraşıyor..
Bizim topiğimizin bir farkı var.Biz sadece hamilelik,anne olamama gibi sorunları değil hayatı konuşuyoruz paylaşıyoruz.Yakın arkadaşların günlük paylaşımları gibi..birbirimizi merak ediyoruz,beraber üzülüp beraber seviniyoruz,destek oluyoruz,güç veriyoruz...Kocalarımızı çekiştiriyoruz,aşkımızı anlatıyoruz,okuduğumuz kitaplar,yemekler,fıkralar,şiirler,kıyafetler,saçlar...........
biz birbirimizi tanımıyoruz ama çok iyi tanıyoruz..Burada muhteşem bir paylaşım var,kim nerede ne yapıyor biliyoruz ..
Demek istediğim bu paylaşım her derdi unutturuyor...Doğru yerdesin :))
Hayatında yepyeni bir sayfa aç ve inançla umutla yola yeniden koyul..
Görüşürüz..

hangi marka kullanıyordun sen Handancım?

bu arada yeni ay uğur getirsin, şansınız bol olsun ;)

kuzucum selam,inşallah canım bu ay hepimize uğur getirsin,ben clearblue kullanıyorum dijital olan ve çok memnunum..
çizgi silikmi değil mi hiç kafa karıştırmıyor,varsa ekranında gösteriyor direk,bak resmini çektim..pozitifse gülen surat çıkıyor böyle :)) negatifse boş yuvarlak..
$IMG_20100814_195230.webp

kızlar bel ağrısından ölüyorum yaa annemlerdeyim ben offf ne biçim ağrı bu yaa pazartesi olmazsam kan testini yenilicem hakkımızda hayırlısı kızlar sizleri çok seviyorummm opuyorumnanaktan

canım benim hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

hpericik sadece biz varız ne kadar sesisizsiz ya hafta sonları nasılsın cnm olumunekankayizsmile

Back
X