ne yapıyon ne var ne yok? iftar yemeğini hazırladın mı? benimki gelirse birazdan bende eve gidecem yemek yapmaya.ben varııım denizim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapıyon ne var ne yok? iftar yemeğini hazırladın mı? benimki gelirse birazdan bende eve gidecem yemek yapmaya.ben varııım denizim..
ne yapıyon ne var ne yok? iftar yemeğini hazırladın mı? benimki gelirse birazdan bende eve gidecem yemek yapmaya.
ay evet yaaa bi kere yapıp kurtulamıyon ki sürekli yarına ne yapcam endişesi. normal zaman hafif uyduruk şeylerle bile atlatabiliyodum ama ramazan olunca bide adam bu kadar saat oruç tutunca içim rahat etmiyo ki önüne uyduruk şeyler koyayım. normal zaman patates salatası yapsam eşim yanına bişey yapmana gerek yok der yerdi. çok fazla çeşit yemek ve israf sevmiyo zaten. bide önceki günden kalanı yemeyi de sevmiyo. o yüzden normal zaman rahattım. ama şimdi sürekli yemek sitelerinde geziniyorum aynen bende senin gibi.yok kuşum yapmadım dünkü yemekleri yiyecez..başım çok ağrıyo yatıyom..
ama yemek sitesine bakıyodum yaın için patlıcan yapacam değişik yemek yapmak için
ya o konuda aklıma geldikçe moralim bozuluyor. erkek olursa babasının ismini koyacakmış ta ilk tanıştığımızda söylemişti hayalim bu diye. kız olursa kendin koy karışmıcam dedi. babasının adı selahattin benimde hayalimde hep erkek olursa efe vardı. bunu söledim. selahattin efe olur o zaman dedi ama benim yine de içimden sırf bu yüzden hep kız olsun diye geçiyo. zaten oldum olası kız isterdim ama şimdi daha çok istiyorum.bu arada bebeğinn cinsiyeti ne zman belli olacak
isim düşünmeye başladınız mı ??
ya o konuda aklıma geldikçe moralim bozuluyor. erkek olursa babasının ismini koyacakmış ta ilk tanıştığımızda söylemişti hayalim bu diye. kız olursa kendin koy karışmıcam dedi. babasının adı selahattin benimde hayalimde hep erkek olursa efe vardı. bunu söledim. selahattin efe olur o zaman dedi ama benim yine de içimden sırf bu yüzden hep kız olsun diye geçiyo. zaten oldum olası kız isterdim ama şimdi daha çok istiyorum.
bilmiyorumkismile
Ben geçen aylardan birinde üye olmuştum fakat sonra girmemiştim.. ama şimdi ise böyle bir iletişime, beraberliğe ihtiyaç duyuyorum, çünkü bu konuda yalnızım.. Geçen sene haziran ayında tüp bebek girişimimz oldu, tuttu, üçüzlerden birini sonlandırdık, fakat kolestit atağı geçirmişim, suyum azaldı geç düşükle sonlandı hamileliğim.. sonra safra kesesi ameliyatı oldum.. normal yollardan deneyelim dedik, ama her ay hüsrana uğradık, yeniden tüp bebek deneyelim dedik, dondurulmuşlarımız vardı.. geçen 3 ağustosta nakil oldu ve bugün beta hcg ye baktırtık sonuç negatif..hayırlısını diliyorum, herkes için.. enerjimi artık bu yöne değil de başka yönlere vermeliyim.. olmuyora o kadar takılı kaldım ki .. kendimi eksik, yarım bile düşündüm, defoluymuşum gibi.. ama bugünden itibaren sizinle birlikte pozitif düşünebilmek istiyorum.. sevgiler
![]()
hangi marka kullanıyordun sen Handancım?
bu arada yeni ay uğur getirsin, şansınız bol olsun![]()
kızlar bel ağrısından ölüyorum yaa annemlerdeyim ben offf ne biçim ağrı bu yaa pazartesi olmazsam kan testini yenilicem hakkımızda hayırlısı kızlar sizleri çok seviyorummm opuyorumnanaktan