Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

MALZEMELER
500 gram kıyma
2 dilim ekmek içi
1 yumurta
1 adet kurusoğan
Tuz, karabiber,pulbiber
PÜRE
4 adet patates
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çay bardağı süt
Tuz
ÜZERİNE
Kaşarpeyniri rendesi
1 Tatlı kaşığı salça
Su, tuz
YAPILIŞI
Köfte malzemeleri ile köfte yoğurulur, yumurta kadar parça kopartılır, içi çukurlaştırılır,
yağlanmış tepsiye dizilerek fırında pişirilir.
Patatesler soyulur , küçük doğranıp, haşlanır iyice ezilir, süt ve tereyağı eklenir , hazırlanan püre pişen köftelerin içine istenirse krema torbası ile sıkılarak doldurulur , üzerine kaşar rendesi serpilir , salça su ile eritilip köftelerin olduğu tepsiye dökülür, tekrar fırına konur.
10 dakika kadar hafif kızarması beklenir, salçalı sudan üzerlerine gezdirilip servis yapılır.

kıs kaç yaşında gösteriyorum deyince 20-21 diyen bile var. minyon tipli herkeste oluyor böyle bi avantaj.

ben yaparken salçalı suyu köfteyi ilk fırına verirken gezdirdim. en son aşamada kaşarı serptikten sonra onun üzerine herhengi bişey dökmedim.görüntüsü öyle daha güzel olur diye düşündüm. kaşarın üzerine kırmızı salçayı pek yakıştıramadım.

MALZEMELER
500 gram kıyma
2 dilim ekmek içi
1 yumurta
1 adet kurusoğan
Tuz, karabiber,pulbiber
PÜRE
4 adet patates
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çay bardağı süt
Tuz
ÜZERİNE
Kaşarpeyniri rendesi
1 Tatlı kaşığı salça
Su, tuz
YAPILIŞI
Köfte malzemeleri ile köfte yoğurulur, yumurta kadar parça kopartılır, içi çukurlaştırılır,
yağlanmış tepsiye dizilerek fırında pişirilir.
Patatesler soyulur , küçük doğranıp, haşlanır iyice ezilir, süt ve tereyağı eklenir , hazırlanan püre pişen köftelerin içine istenirse krema torbası ile sıkılarak doldurulur , üzerine kaşar rendesi serpilir , salça su ile eritilip köftelerin olduğu tepsiye dökülür, tekrar fırına konur.
10 dakika kadar hafif kızarması beklenir, salçalı sudan üzerlerine gezdirilip servis yapılır.

ımmhh oruç oruç ağzım sulandı yahuuucokacimcoook
dur yazayım hemen misafirim gelirse misafirede yaparım görüntüsüde güzel olur çünkü

ımmhh oruç oruç ağzım sulandı yahuuucokacimcoook
dur yazayım hemen misafirim gelirse misafirede yaparım görüntüsüde güzel olur çünkü
inan var ya ben makarnayı bile doğru düzgün ayarlayamayan biriyim. bunu ben bile yapmışsam ve tadı şahaneyse sizinki nasıl olur bilemiyorum artık.

kızlar ben geldim adet olmadım buarada gidiyorum annemlere iftara hepinizi çok seviyorum yaa eşim test diye tutturuyo ben süpriz yapcakdım offffff

bamyaya önceden limon sıkın sünmesin kızlar ben kaçtım

kızlar ben çıkıyorum misafirim gelebilir akşam çaya
belli değil diyo sinir oldum yaa bşy söylede bende hazırlığımı yapayım dimi:kızgın:
neyse ben çıkıyorum kızlar öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay şükür bitti. ne zormuş yaaaa tek tek. ben gelene kadar da herkes gitmiş maşallah. hu huuu kisme yok mu:3:

Back
X