Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

oruç tutmadığım için ramazanın tadını alamıyorum. hergünden farklı değil gibi geliyor. en sevdiğim yanı açlıktan susuzluktan ölmek üzereyken o topun atılmasını beklemek o huzurla dua edip oruç açmak. annemi özledim evimi özledim eski ramazanları özledim.

neden tutamıyosun canım rahatsızmısın
avatarın çok hoş bu arada inş. sende öyle bi anne ol emiiiihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

unuturmuyum canım hepimize ediyorum ama isimle yapılan dua dahada etkili
hatta şimdi ediyorum sana SULTANcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sende benim için et olurmu
haa bu arada ismim filiz canım edayla konuşmuştuk birtek o biliyodu sanada söylyma.s

kesinlikle canım unuturmuyum hiiç..

evet heycan varda bi yandada bu ay olmasa iyi olur diyorum dişimi çektirdim ayağımı incittim ileç içtim çok ondan korkuyorum eğer bebiş versa bişey olmuşmudur diye

inşallah vardır canım..ama bu aralar çevremde hamile olduğunu bilmeden hastaneden çıkmayan arkdaşım var şimdi o kadar sağlıklı bebeği..
arkadaşım böbrek taşı vardı 2 defa ameliyat oldu ve çok ağır ilaçlar antibiyotikler kullandı tesadüfen öğrendi hamile olduğunu...
1 seneyi aşkındır bebek istiyodu oda nasılsa hamile değilim die rahat davranmıştı..

hem sana küs hemde hamileyim:umursamaz:

biliyorum kııızz hamiş olduğunu onun karnı bayağı bi şişmişya ondan dedim
inş.bebişine bişi olmaz bayağı bi şişersinnsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sonrada sağlıcakla kucağına alırsın inş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inş.bebişine bişi olmaz bayağı bi şişersinnsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sen kaç yaşındaydın bu arada?

amin hepimiz inşallah.

inşallah vardır canım..ama bu aralar çevremde hamile olduğunu bilmeden hastaneden çıkmayan arkdaşım var şimdi o kadar sağlıklı bebeği..
arkadaşım böbrek taşı vardı 2 defa ameliyat oldu ve çok ağır ilaçlar antibiyotikler kullandı tesadüfen öğrendi hamile olduğunu...
1 seneyi aşkındır bebek istiyodu oda nasılsa hamile değilim die rahat davranmıştı..

sağol canım ya çok büyük bi tesselli oldu bu anlattıkların inan kendimi daha iyi hissetmeye başladımopuyorumnanaktan

ne oldu kızlar nereye gittiniz bana yemek söyleyin ay şaştım daha ilk günlerden:sinifsinif:

24 yaşındayım denizcim
sana bişi itiraf edeyimmi seni azönce minikkuzucum sandım yaaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ondan hem hamiş ol hemde ismin ne dedim aayyy duramadım bak söledim:kedi: :kedi:
pohahahahaha :1: kıs olsun bende öleyimdir saklı gizli hiçbişi tutamam içimde bi kabahat işlesem anında arar herkese sölerimkaydirigubbakcemile3 ben ablayım bu arada yaş 28 kocadım yav:roflol:

ne oldu kızlar nereye gittiniz bana yemek söyleyin ay şaştım daha ilk günlerden:sinifsinif:
kıs demin yasdım hasanpaşa köftesi yap muhteşem bişey oldu valla. hemde 275 gr kıymadan yaptım çok fazla oldu 2 kişi başka bişey yiyemedik. çok az bişeyde pilav yiyebildik o kadar.

pohahahahaha :1: kıs olsun bende öleyimdir saklı gizli hiçbişi tutamam içimde bi kabahat işlesem anında arar herkese sölerimkaydirigubbakcemile3 ben ablayım bu arada yaş 28 kocadım yav:roflol:

28mi aaaa dün foto gördüm kıııızzz daha 24-25gösteriyon
şaşırdım vallaaa çıtır çıtır bi anniş olucan desene:CüvCüv:

kıs demin yasdım hasanpaşa köftesi yap muhteşem bişey oldu valla. hemde 275 gr kıymadan yaptım çok fazla oldu 2 kişi başka bişey yiyemedik. çok az bişeyde pilav yiyebildik o kadar.

tarifini yazdınmı canım yazdıysan bakym yazma tekrar yada alablcğim bi yer varmı

Back
X