Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben geldim nasılsın makçacım yemeklerini yaptın mı? opuyorumnanaktan

KIIIZZZ KESİN HAMİLESİN BİLİYOSUN SİLİK OLSADA POZİTİF...:dance: :dance:
AYYY CANIM BENİM HADİ HAYIRLISI..:1hug:

yok cnm ben buna inanmıyorum inş. vardır ama benim şimdiye kadar yaptığım testler hep silik hatta canlı düşüncen şimdi acaba hormon bozukluğumu var diye allaha şükür öle bişey yok ama testlerim hep pozitif çıkar benim cnm hakkımızda hayırlısı olsun şu mübarek günler zemuszemus

gerçktn öylemi oluyo
canım yaa belli olmaz belkide vardır hayırlısı
ben silikte olsa pozitif diye biliyodum canım

neyse cnm ben çıkayım iftar saati dua edim biraz cnm byby bebişim zemuszemus

gerçktn öylemi oluyo
canım yaa belli olmaz belkide vardır hayırlısı
ben silikte olsa pozitif diye biliyodum canım

yanılma payı çok oluyo cnm ben birkez 1 ayda 6 tane tes yaptım farklı farklı eczaneden aldım hepsi pozitifti hatta eczacı bile var demişti ama kan testi her zamanki gibi 0.5 çıtı hakkımızda hayırlısı olsun cnm kaydirigubbakcemile5

TAMAM CANIM BENDE ÇIKIYORUM ALLAH CÜMLEMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN
HERKESİN KALBİNDEKİNİ VERSİN TATLIMolumunekankayizsmile
HAYIRLI İFTARLAR

hımm güzelmiş, bunu bulup alayım ben çok teşekkür ederim.

Yok olmadım kubi.. Bugün 3. Günüm. çarşamba sabahına kadar beklicem.. Geçen ay çok ümitliydim..hemen 2. Günü idrar 3. Günü kan tahlili yaptırdım. Sonuç hayal kırıklığıydı. Bu ayda ümidim yok. O yüzden beklicem canım.

Geçen ay bir dolu belirti yaşadım kubi. Tamam var demiştim. Bu aysa hiçbir belirtim yok.. Sadece göğüs uçlarımda inanılmaz acı var..ama göğsümde şişlik falan yok.

evt cnm bak ben ilk defa bekledim ama bu ay adetime 7 gün varken kan testi neğatif çıktı şimdide 6 gün geciktim hiç geçikme olmaz kızlarda bilir hep listeye ya 11 ya 12 yazılır farkettiysen ben de 11 de randevum var doktora hakkımızda hayırlısı olsun cnm opuyorumnanaktan

Senin 5 gün gecikti ozaman. Tatlım bu sabah idrar yada kan ttesti yaptırsaydın.. Hakkımızda hayırlısı.gebe kalmış olma ihtimalin yüksek senin şuan. Peki belirti yada başka bişi hissediyosumun..

Senin 5 gün gecikti ozaman. Tatlım bu sabah idrar yada kan ttesti yaptırsaydın.. Hakkımızda hayırlısı.gebe kalmış olma ihtimalin yüksek senin şuan. Peki belirti yada başka bişi hissediyosumun..

bugün ilk defa akıntım şeffafdı afedersin sümüksü gibiydi başımdan aşağı kaynar su döküldü resmen hiç böle bişey olmamıştı cnm ama iltihaptanda oluyomuş ama ilk defa böle bişey gördüm ben hakkımızda hayırlısı bu gün 6 gün geçti cnm 11 de sayıyoruz normalde kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…