6 gün boyunca kan testi yaptırmadan nasıl dayandın kızzz
Bu ay senin kaçıncı denemen oldu tatlım.
hadi inş. için doludur tatlım.. benimd einş. doludur tabii..ama benim umudum yok canım. bu ay her ilişkiden sonra denize girdim..birliktelikelrden sonra denize girmesem yıllık iznim bitecekti.mecburdum yani. o yüzden bu ay umudum yok..
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize
günaydın cnm nasılsınızz bakalım zemuszemus zemuszemus
babu+, CNNYSR+, darkangellove58+, KUBI+, trhn1677
günaydın şekerlerrr,iyi haftalar opuyorumnanaktan
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar......nasılsınızzz???
bende canım bendetopige güzel haberlerin verildiği güzel bir hafta diliyorum bendeee
babu+, CNNYSR+, darkangellove58+, KUBI+, trhn1677
günaydın şekerlerrr,iyi haftalar opuyorumnanaktan
günaydın kızlar......nasılsınızzz???
:gitme:ya kızlar kimseyle paylaşamıyorum burda herkez acayip bakıyo yüzüme onun için siz benim için çok değerlisiniz canlarım eşim çalıştığı için görümceme benimle gelirmisin dedim doktor için ve bana dediki acele ediyosun sen hemen dedi bide köyden gelince gitsem daha iyi olurmuş akannehir 23 gün kalcam ve aklım kendimde kalcak böle bişey var mı arkadaş allah korusun dış gebelik olsam bunu acısını yanlış ben çekicem 10 dkka sonra kararını değiştirdi bunu için çok duygusalım ben ya hemen ağlayasım geliyo
:gitme:ya kızlar kimseyle paylaşamıyorum burda herkez acayip bakıyo yüzüme onun için siz benim için çok değerlisiniz canlarım eşim çalıştığı için görümceme benimle gelirmisin dedim doktor için ve bana dediki acele ediyosun sen hemen dedi bide köyden gelince gitsem daha iyi olurmuş akannehir 23 gün kalcam ve aklım kendimde kalcak böle bişey var mı arkadaş allah korusun dış gebelik olsam bunu acısını yanlış ben çekicem 10 dkka sonra kararını değiştirdi bunu için çok duygusalım ben ya hemen ağlayasım geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?