Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

6 gün boyunca kan testi yaptırmadan nasıl dayandın kızzz

ilk defa yaptım böle bişey ama adetime 1 hafta kala baktırdımya pek sevincim kalmadı şimdi bile ümitsiz gidiyorum doktora onun için sakın erken yaptırmayın inş. hamileyizdir rabbım büyük dualarımızın karşılığını vericektir kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

neden kimse gelmedi yaaa çok sessiz olduk 1 haftadan beri alsanaalsanasmile

hadi inş. için doludur tatlım.. benimd einş. doludur tabii..ama benim umudum yok canım. bu ay her ilişkiden sonra denize girdim..birliktelikelrden sonra denize girmesem yıllık iznim bitecekti.mecburdum yani. o yüzden bu ay umudum yok..

cnm bununla hiç bir ilgisi yok sen impaladeniz bilirmisin denize kılıçlama atlamış ve çok girmiş suya hamile kaldığı ay bebiş tutunmuşsa bırakmaz rabbim ol derse olur cnm sen içini feraah tut kaydirigubbakcemile5

anammmm hepsi birden geldiler kaydirigubbakcemile3

babu+, CNNYSR+, darkangellove58+, hperi+

:gitme:ya kızlar kimseyle paylaşamıyorum burda herkez acayip bakıyo yüzüme onun için siz benim için çok değerlisiniz canlarım eşim çalıştığı için görümceme benimle gelirmisin dedim doktor için ve bana dediki acele ediyosun sen hemen dedi bide köyden gelince gitsem daha iyi olurmuş akannehir 23 gün kalcam ve aklım kendimde kalcak böle bişey var mı arkadaş allah korusun dış gebelik olsam bunu acısını yanlış ben çekicem 10 dkka sonra kararını değiştirdi bunu için çok duygusalım ben ya hemen ağlayasım geliyo

canım bence sen görümceni falan boşver kan testini yaptır doktoruna görün...inşallahh vardır bebişşş...ama yoksa da bu kadar uzun süreli gecikme normal de olabilir baska bi rahatsızlıgın habercisi de olabilir.. en iyisi doktora görünmena.s ama hep iyi şeyler düşünnnnhihoyyyt

sen görümcene bakma canım ve git doktora daha neyi bekleyecekmişsinki anlamadım yani adet tarihinde geçti sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…