kızlar test biraz silik çıktı yarın doktora gidiyorum canlarım dua edinnnkaydirigubbakcemile5
KIIIZZZ KESİN HAMİLESİN BİLİYOSUN SİLİK OLSADA POZİTİF...:dance: :dance:
AYYY CANIM BENİM HADİ HAYIRLISI..:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar test biraz silik çıktı yarın doktora gidiyorum canlarım dua edinnnkaydirigubbakcemile5
KIIIZZZ KESİN HAMİLESİN BİLİYOSUN SİLİK OLSADA POZİTİF...:dance: :dance:
AYYY CANIM BENİM HADİ HAYIRLISI..:1hug:
yok cnm ben buna inanmıyorum inş. Vardır ama benim şimdiye kadar yaptığım testler hep silik hatta canlı düşüncen şimdi acaba hormon bozukluğumu var diye allaha şükür öle bişey yok ama testlerim hep pozitif çıkar benim cnm hakkımızda hayırlısı olsun şu mübarek günler zemuszemus
gerçktn öylemi oluyo
canım yaa belli olmaz belkide vardır hayırlısı
ben silikte olsa pozitif diye biliyodum canım
ben geldim nasılsın makçacım yemeklerini yaptın mı? opuyorumnanaktan
kuzucum selam,inşallah canım bu ay hepimize uğur getirsin,ben clearblue kullanıyorum dijital olan ve çok memnunum..
çizgi silikmi değil mi hiç kafa karıştırmıyor,varsa ekranında gösteriyor direk,bak resmini çektim..pozitifse gülen surat çıkıyor böyle :)) negatifse boş yuvarlak..
Eki Görüntüle 51455
Günaydın anne adaylarııııııı... Nerelerdesiniz yaaa. Bak saat 9 olduu
Yok olmadım kubi.. Bugün 3. Günüm. çarşamba sabahına kadar beklicem.. Geçen ay çok ümitliydim..hemen 2. Günü idrar 3. Günü kan tahlili yaptırdım. Sonuç hayal kırıklığıydı. Bu ayda ümidim yok. O yüzden beklicem canım.
Heyyy kubiiii.. Ordamısınnnn
Senin 5 gün gecikti ozaman. Tatlım bu sabah idrar yada kan ttesti yaptırsaydın.. Hakkımızda hayırlısı.gebe kalmış olma ihtimalin yüksek senin şuan. Peki belirti yada başka bişi hissediyosumun..