Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kızlarrrrr

canım ben 8.haftaya girdim...

iyiyim canım, sen nasılsın?

aktara gittim haftasonu, lavanta alacaktım, tembellik yaptım lavanta sabunu aldım kaydirigubbakcemile3

İyiyim canım bende pazartesi sendromu :))
ayy iyi yapmışsın aslında bende çok üşeniyorum..bir dene bakalım işe yarayacakmı..

günaydın kızlarrrrr
canım ben 8.haftaya girdim...

Günaydın canım,düzelttim
babu senide düzelttim 11 hafta olmuş seninkide

slm kızlar naber evet pzt sendromu aynen
bal tarçına devam 7. gündeyim 12. gün bırakcam süper tadı var bayıldım
ovulasyon testide aldım bu ay

slm kızlar naber evet pzt sendromu aynen
bal tarçına devam 7. gündeyim 12. gün bırakcam süper tadı var bayıldım
ovulasyon testide aldım bu ay

selam şekercim
süpersin valla,yeni ayda güzel girişimlerde bulunmuşsun,inşallah bu ay vesile olur bunlar ve bebişlerimize kavuşuruz..Benim içimden bir ses çok yakında olacağını söylüyor..

ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz.öptüm hepiniziiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben rahim fikmi çektirdiğim günden beri 2 adet incir yiyorum günde, ovulasyonum 18. gün yani 23 ünde olduğu için 22sinde falan bırakacağım yemeyi, bir de sabahları bal yiyorum, çok faydası olur mu bilmem ama
işte ovulasyondan önceki gün bırakınca 10 gün falan yemiş olacağım, daha önce mi bıraksam acaba :) hiç bilmiyorum.
eğer ki zaten regl olursam düzgün bir şekilde başlayacağım btç ye. o zaman daha iyi olur sanırım :) yine de umut dünyası işte.

selam şekercim
süpersin valla,yeni ayda güzel girişimlerde bulunmuşsun,inşallah bu ay vesile olur bunlar ve bebişlerimize kavuşuruz..Benim içimden bir ses çok yakında olacağını söylüyor..

inş cnm hepimizin inş minik bebişleri olcakk
evet eşimlede mutluluk rüzgarları esiyor nazar değmesin herşey yoluna gircek inanıyorum
bir an hayat karamsarlaşıyosada kalbin güzelse güneş sana doğuyor bence
allah hepimizi bu aylarda mutlu etsin inşşş

inşallah hep mutlu olursunuz canım bir ömür boyu

çok sevindim busecim, herşey yoluna girsin dilerim bir an önce nazar değmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…