Ben varım canım..olur olur,ben akşamları yapıyorum genelde,sabah idrarıyla yapmayın diyor çünkü..birde 4 saat öncesinden idrarını tutucan yapmican ve çok sıvı tüketmeyeceksin.
pozitif çıktığında 24-36 saat içinde yumurtlayacağını gösteriyor,eh o dönemde durmak yok habire habire :))
oooo banucum yaa nerelerdesin sen özlettin kendini vallahi,nasılsın canım?
Sağol bitanem aminn inan çok canım sıkkın vede çok sıkıldım ben bu işten artık her ay her ay bekle birde üstüne benden sonra evlenen arkadaşlar bile doğurdu kıskançlık değil bu allahım hepsinin sağlıklı olmasını nasip etsin ama canımda sıkılmıyor değil hani
insan ne kadarda takmıyorum etkilenmiyorum desede hep bir yanı buruk kalıyor bu dediğin gibi kıskançlık değil asla sadece istek anne olma arzusu
Evet canım katılıyorum sana şeytan direk git tüp bebek koydur kurtul diyor walla 1 yıldır artık her ay her ay eşimle umutlanıp duruyoruz
yinede sabret canım vakti zamanı gelince olacak bebişin zaten
kızlar ben geldimmm doktor baktı şuan görünmüyo gebelik dedi kan tahlili istemedi ben istedim ne gerek var dedi doktor bana bende köye gidicem dedim giiiiiiittttttt dedi kaç gün kalcan dedi 23 gün dedim 23 günden sonra gel dedi anlamadım ben şimdi yaaa bide dediki kendini gebe gibi hisset dedi yürüyüş yap dedi bişeyler bişeyler offffff yaa yanlış doktora denk geldim neyse beklerim 6 gün beklemişim alsanaalsanasmile
allah allah bu doktorlarda bi garipleşti ya insan tetkiklerini yaptırır gebelik yoksa bile neden adet olmadığın konusunda araştırır şimdi kendini hamile gibi hissedecen sonra hamile olmadığın ortaya çıkacak o zamanki hayal kırıklığı ne olacak
kızlar ben geldimmm doktor baktı şuan görünmüyo gebelik dedi kan tahlili istemedi ben istedim ne gerek var dedi doktor bana bende köye gidicem dedim giiiiiiittttttt dedi kaç gün kalcan dedi 23 gün dedim 23 günden sonra gel dedi anlamadım ben şimdi yaaa bide dediki kendini gebe gibi hisset dedi yürüyüş yap dedi bişeyler bişeyler offffff yaa yanlış doktora denk geldim neyse beklerim 6 gün beklemişim alsanaalsanasmile
kubi civarınızda özel polikinlik falan yokmu.. bizim burda 15 tl ye kan testini yaptırabiliyosun. hemde doktorun keyfini beklemeden. ben adetim gecikince 3. günü gidip gebelik testi yaptıracaktım demiştim. parayı verince direk yapıyolar valla
sağlıkocağındanda bi sonuç alamazsın kubii
az önce idrar testi yaptım çıkmadı demekki yok kızlar ümitlenmeye gerek yok olurum yarın bir gün mafoldumben
kan senin kanın be.. ister aldırırsın ister damarlarında taşırsın . doktora neymiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?