Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldimmm doktor baktı şuan görünmüyo gebelik dedi kan tahlili istemedi ben istedim ne gerek var dedi doktor bana bende köye gidicem dedim giiiiiiittttttt dedi kaç gün kalcan dedi 23 gün dedim 23 günden sonra gel dedi anlamadım ben şimdi yaaa bide dediki kendini gebe gibi hisset dedi yürüyüş yap dedi bişeyler bişeyler offffff yaa yanlış doktora denk geldim neyse beklerim 6 gün beklemişim alsanaalsanasmile
neyse kızlar ben çıkayım yine gelirim offf başım ağrıyo resmen :bbo:
neyse kızlar ben çıkayım yine gelirim offf başım ağrıyo resmen :bbo:
ben geldim
dışarıdan geldimki internet yok,sitede çok yavaş zaten..
sizlerde susmuşsunuz zaten...
:)
Iyiyim bitanelerim işlerin yoğunluğundan giremedim ne zamandır.bu arad rahim flim çekildi bu ay yarın regli olmam lazım vede olucamm anlaşılan belirtiler o yönde sol yumurtalığımın üstünü kaplamış kist bu yüzden tek yumurtayla takılıyormuşum ve tüpler açık çıktı allahtan ama daha önceki kürtajdan dolayı rahime zarar vermiş doktor yarabbim allahından bulsun aziz mubarek gün onun için birde operasyon geçiricemmm kızlar içimi döktüm biraz ama sizlere merhaba der demez sizler neler yaptınız canlarım
sabah 10 dan sonra olur diyo içeriğinde yada akşam eve gidince yapıp hemen çalışma mı yapayım pozitif çıkınca
hoooşş geldin canım
:teytey::teytey:
merhaba herkese. nüfustan geliyorum. müdürle görüştük. şu an bize eşimle 660 ar lira ceza kesmişler. sebep geçen anlattığım konu. polis geldiğinde evde yoktuk diye. ben böyle saçma şey görmedim. neymişte mutlaka kağıt bırakmıştır komşulara sölemiştir. hayır dedim kesinlikle böyle bişey yok. ne kağıt vardı ne komşular bişey söyledi. araba almak için notere gidince ortaya çıktı. böyle bi olay olmasa daha ortaya çıkmayacaktı tesadüfen öğrenmiş olduk dedim. savunma yazın bakalım bi dediler. aynen böyle anlattık savunmada da. eğer kabul edilirse ceza yok. ama kabul edilmezse hiçbir suçumuz yokken 1320 tl ödeyeceğiz. işe bak![]()
ben geldim
dışarıdan geldimki internet yok,sitede çok yavaş zaten..
sizlerde susmuşsunuz zaten...
:)
hoşbuldumm canım :teytey: :teytey: :teytey:
klava:
klava:
klava:
bak yaaa bak yaa sinir oldum,şu hale bak,kimsenin hiçbirşeyden haberi yok hee,araba almasanız öyle oturuyordunuz habersiz,hiç takip edilmiyormu bu nasıl bir sistem yanii.inşallah kabul edilirde bi grup gerzek yüzünden ceza ödemezsiniz kötükedihüso
Hoşgeldin canım benim nette bi sorun vardı ama şimdi düzeldi hoşgeldin
hoşbuldum canım
aman ihmal etme. kişi başı 660 tl cezası var valla gözünün yaşına bakmazlar. gerizekalı herifler. tövbe tövbe.adres değişikliğini söylemediniz diyemi cezaaa aaaaa geçmiş olsun cnm
bende bildirmedim ceza alırmıyım hep eşime diyorum valla onun yüzünden ceza yicem heee
hallettinmi dışardaki işlerini
ihmal etme canım ne olur ne olmaz sen git yaptır işlemleriniadres değişikliğini söylemediniz diyemi cezaaa aaaaa geçmiş olsun cnm
bende bildirmedim ceza alırmıyım hep eşime diyorum valla onun yüzünden ceza yicem heee
evet canım hallettim,çok sıcaktı hava ama ben kapalı yerdeydim neyseki serin serin..
ihmal etme canım ne olur ne olmaz sen git yaptır işlemlerini
aman iyi canım serinde ol hep
ama ayaklarım üşüdü,burası da klimalı parmaklarım buz.bende tam yumurtlama zamanı ayağımı üşütmek istemiyorum ama napim...