Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet hayatım bencede bekleme ben olsam beklemezdim..
niye böyle acaba ile bekleyesinki öğrenmek varken.git yaptır sabahtan testini,varsa bil ona göre davran yoksada için rahat etsin.
bu ay hepimiz geç olduk baksana havadanmıdır nedir.

benimde belim ağrıyor karnımda ağrıyor,sanırım bu bal tarçın çörekotundan,kocaman mı oldu yumurtalarım nee tüplerde ilerlerken canımı acıtıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: kaçıncı günündesin sen cnm

saol canım yaaa. hayırlısı bakalım. beklemekten başka çare yok. sizin orda labaratuvar yok mu? doktora yalvarmana gerek yok ki. ben kan testi yaptırcam diyosun anında kanı veriyosun 1 saat sonra sonuç alıyosun bu kadar.

benim bildiğim yere gittim cnm daha yeni alışıyorum buralara sadece ağlık ocağı ile devlet hastanesi yakın akşam acile gitsem bakarlarmı bu seferde süprizin tadı gidiyo offf neyse yarın sağlık ocağına yeniden yaptırayım eyvahedigeldismile

aaaa salakmı kız bu dr kendi kanımı ne karışıyo nereye gittin sen kuzum gitme bidaha oraya valla bu drlar insanlarla dalga geçiyor artık çok fena olmuşlar yaaa
git özele ver yada başka devlet hastanesine

devlete gittim kadın doğuma dahiliye gitseydim hemen yaparlardı heralde ama işte doktor baktı kist falan yok dedi bunu için mutluyum zemuszemus

o belin daha çok ağrır o kadar temziliğee canım yaaa dikkat et kendine madalya takmıyolar unutmaaaa

kızlar yakı diye bi olay var yumurtlama dönemi yada adetten sonra yakı yapıştırıyomuşsun hamıle kalan çok olmuşşş duydunuzmuu

yaaa evet burada da konuşmuştuk bir ara..
bende düşündüm bu ay alıp yapsammı diye ama almadım..habire yıkanıyoruz sabah akşam bu sıcakta yakımı olur dedim..

annem annesinin yanına memlekete gitti. kayınvalidem zaten memlekette. yalnız başıma kaldım bulantılarla. bide daha yeni yemek öğreniyom. hergün kocişime ne yapsam da karnını doyursam korkusu. annemi özledim.mafoldumben tövbe tövbe ramazanın hiçbi tadı yok. oruç tutcam diyom eşim olmaz diyo. bide dün konuştuk bebişe adetmiş anne duyunca yeni bişey alırmış ardı gür olsun diye annemde yenidoğan takım almış 10 parça. şusu var busu var anlatıp duruyo. çok tatlı şapkası varmış. getirse de resmini koysam o kadar tatlıysa:ecrin_bebek:

neyse ben çıktım misfir bebk geldi byyy

ayy ye onu mıncıklaaa,byee cicim

annem annesinin yanına memlekete gitti. kayınvalidem zaten memlekette. yalnız başıma kaldım bulantılarla. bide daha yeni yemek öğreniyom. hergün kocişime ne yapsam da karnını doyursam korkusu. annemi özledim.mafoldumben tövbe tövbe ramazanın hiçbi tadı yok. oruç tutcam diyom eşim olmaz diyo. bide dün konuştuk bebişe adetmiş anne duyunca yeni bişey alırmış ardı gür olsun diye annemde yenidoğan takım almış 10 parça. şusu var busu var anlatıp duruyo. çok tatlı şapkası varmış. getirse de resmini koysam o kadar tatlıysa:ecrin_bebek:

ahh canım biz varız burdaa kıyamam sana,ayrıca ne orucu,siz hamileler oruç tutmak yok beni sinir etmeyin,bu sıcakta aç susuz olurmu hiç,yazık bebişiniz az gelişir heee,tutmayın lütfen yaa..
güle güle giysin inşallah canım cicilerini..

ayy ye onu mıncıklaaa,byee cicim

ahh canım biz varız burdaa kıyamam sana,ayrıca ne orucu,siz hamileler oruç tutmak yok beni sinir etmeyin,bu sıcakta aç susuz olurmu hiç,yazık bebişiniz az gelişir heee,tutmayın lütfen yaa..
güle güle giysin inşallah canım cicilerini..
saol canımcım yaaa. inan ramazanın bütün tadı oruç tutmakmış.

neyse arkidişler. ben eve gidip iftar hazırlıklarına başlayayım. hepinize hayırlı iftarlar şimdiden. görüşmek üzere. bye bye.:gitme:

saol canımcım yaaa. inan ramazanın bütün tadı oruç tutmakmış.

kalabalık ailece çok keyifli evet ama bu sene istisna napalımm bebişiniz var sizden besleniyor aç kalmak olmaz..

neyse arkidişler. ben eve gidip iftar hazırlıklarına başlayayım. hepinize hayırlı iftarlar şimdiden. görüşmek üzere. bye bye.:gitme:

kolay gelsin canım,kendine iyi bak görüşürüz olumunekankayizsmile

tamam canım kolay gelsin hayırlı iftarlar

sende çıkıyorsun şimdi saat 5 buçuk oldu

ben geldim ya çok tatlı yeni kırkı çıktı bi görseniz offf şuu mübarek günde rabbim bizlerede naip eylesin dışarıya baktırmasın çok kötü bişey gözüm kaldı gitmeyin dicem nerdeyse ama işte hayat bu

yakı yakarmı diyosunuz ya dayanamazmıyım kııı
dayanamazsam hemen çıkartabilirmiyim

dayanamazsın bence çünkü çok yakıp kaşındırıyormuş kışın iyi gelirde sıcak sıcak bu havada çekilmez bence..

ben geldim ya çok tatlı yeni kırkı çıktı bi görseniz offf şuu mübarek günde rabbim bizlerede naip eylesin dışarıya baktırmasın çok kötü bişey gözüm kaldı gitmeyin dicem nerdeyse ama işte hayat bu

ayy bebiişş ne şeker,bizimde olucak canım hayırlısıylaa inşallah

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010