Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlarrr cok işim varrrr benden hayır yok artık...yarın görüşürüz umarım işleri azaltabilirsemkafamçokkarıştı öpüyorum hepinizi.......

hoş buldum cnm ne yapayım ben ya idrar testi neğatif çıktı öle kalsın mı yani adet olana kadar yoksa yine sağlık ocağına gidimmi ama bu sefer 1 günde verirler ne yapayım sen bilğilisin canam kaydirigubbakcemile5

yarın git bi test daha yaptır canım işin garantilensin hemde şüphelerin ortadan kalksın bence

ya resmen yalvardım doktora kan testi verin dedim niye vercekmişim ki diyo ne biçim doktor bu yaaaa mafoldumben

nazlan bebişim :1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 off hpericim offff yarın sağlık ocağına yaptırcam kan testi kim ne derse desin ben bekleyemem ben en çok korkum dış gebelik allaha korusunnn

varya şuan belimin ağrısına ölüyorum acayip bi ağrı yaaa

senin adına üzüldüm cnm inş. yanlış bilgidir inş. da kurtulursunuz ceza ödemekden çok saçma bişey aslında ama biz insan oğlu herşey geliyo başına :çok üzgünüm:
saol canım yaaa. hayırlısı bakalım. beklemekten başka çare yok. sizin orda labaratuvar yok mu? doktora yalvarmana gerek yok ki. ben kan testi yaptırcam diyosun anında kanı veriyosun 1 saat sonra sonuç alıyosun bu kadar.

ya resmen yalvardım doktora kan testi verin dedim niye vercekmişim ki diyo ne biçim doktor bu yaaaa mafoldumben

aaaa salakmı kız bu dr kendi kanımı ne karışıyo nereye gittin sen kuzum gitme bidaha oraya valla bu drlar insanlarla dalga geçiyor artık çok fena olmuşlar yaaa
git özele ver yada başka devlet hastanesine

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 off hpericim offff yarın sağlık ocağına yaptırcam kan testi kim ne derse desin ben bekleyemem ben en çok korkum dış gebelik allaha korusunnn

evet hayatım bencede bekleme ben olsam beklemezdim..
niye böyle acaba ile bekleyesinki öğrenmek varken.git yaptır sabahtan testini,varsa bil ona göre davran yoksada için rahat etsin.
bu ay hepimiz geç olduk baksana havadanmıdır nedir.

benimde belim ağrıyor karnımda ağrıyor,sanırım bu bal tarçın çörekotundan,kocaman mı oldu yumurtalarım nee tüplerde ilerlerken canımı acıtıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

varya şuan belimin ağrısına ölüyorum acayip bi ağrı yaaa

o belin daha çok ağrır o kadar temziliğee canım yaaa dikkat et kendine madalya takmıyolar unutmaaaa

kızlar yakı diye bi olay var yumurtlama dönemi yada adetten sonra yakı yapıştırıyomuşsun hamıle kalan çok olmuşşş duydunuzmuu

Back
X