Nefret ediyorum ben zaten artık bu insanlardan güzelim ülkemizi ne hale getirdiler,utanıyorum onlar yüzünden..Allah cezalarını versin.Kimseye güven kalmadı,giderek daha da vahimleşiyor,her gün haberlerde bir vahşet,katliam,kadın kocasını kesmiş doğramış dolapta saklamış,adam karısını çocuklarını katletmiş sonra kendini gebertmiş.
bütün bu olaylar son yıllarda arttı zaten,daha söyleyecek çok şey var ama yasak burada siyasi konularda konuşmak..
lütfen oy kullanın arkadaşlar,görevinizi yerine getirin...biz kurtarabiliriz sadece bu vatanı,doğru kişileri seçerek..
günaydın canımmm naber,??
ben geldim kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakem
babu+, darkangellove58+, hperi+, impaladeniz, trhn1677+
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım hoşgeldin
iyiyim canım ne olsun,çok uykusuzum gözlerim yanıyor,geç yattım dün gece.uykumu alamadığım için sersem gibiyim.
sen nasılsın?
opuyorumnanaktan hoşgeldin canımm,iyiyiz sen nasılsın?gittinmi kan testi yaptırmaya?
Nefret ediyorum ben zaten artık bu insanlardan güzelim ülkemizi ne hale getirdiler,utanıyorum onlar yüzünden..Allah cezalarını versin.Kimseye güven kalmadı,giderek daha da vahimleşiyor,her gün haberlerde bir vahşet,katliam,kadın kocasını kesmiş doğramış dolapta saklamış,adam karısını çocuklarını katletmiş sonra kendini gebertmiş.
bütün bu olaylar son yıllarda arttı zaten,daha söyleyecek çok şey var ama yasak burada siyasi konularda konuşmak..
lütfen oy kullanın arkadaşlar,görevinizi yerine getirin...biz kurtarabiliriz sadece bu vatanı,doğru kişileri seçerek..
o zamanklava:
iyiyim canım ne olsun,çok uykusuzum gözlerim yanıyor,geç yattım dün gece.uykumu alamadığım için sersem gibiyim.
sen nasılsın?
opuyorumnanaktan hoşgeldin canımm,iyiyiz sen nasılsın?gittinmi kan testi yaptırmaya?
bende iyiyim az önce kan aldılar benden doktora sordum havalardan gecikirmi böle dedim yok cnm dedi düzenliyse gecikmez dedi emin olalım biz dedi cnm benim çok iyi bu doktor bakalım hayırlısı zemuszemus
aynen yaaaklava: ilk defa kullancakdım oda gitti ne kadar şansızım ben yaaaa mafoldumben
nihayet doğru bi doktor çıkmış karşına canım inşallah sonucunda güzel çıkar
iyiyim canımm...benim de uykum var..hep var hep varrkaydirigubbakcemile3
evt cnm şimdi geldim ellerim bembeyaz oldu erçi hep öle ama dahada beyazladım bide az bişey kan alınan yer şişdi çok şişerse akşam giderim acile kaydirigubbakcemile5
kızlar dikkat edin hee göz salgını var sağlık ocağına okadar insan gelmişki hep göz için dün devlet hastaneside öleydi gözleri şişenler iltihap kapmış herkez haddi hesabı yoktu allah yardımcıları olsun doktor bile gözlük takmış salgından dolayı bana diyoki ben seni görüyom kusura bakma diyo salgından dolayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence kullanmalısın...ben sırf oy kullanmak için iki senedir yapamadıgım tatilimden erken döneecegimm...amaçlarına ulaşamayacaklara.s herkes kullansa oyunu keskea.s
ay alt tarafı 1 minik tüp alıyorlar kanı ne olacak ondan kaydirigubbakcemile3
sonuç ne zaman çıkacak?acıdı kız öle deme alıcakdım nerdeyse kan alan kız bebk istiyomusun dedi ben de tabiki kim istemez dedim hımmm dedi sonra yaşımı sordm bende söledim şaşırdı bende yaşın ilerlemişde hemen çocuk sahibi olmak istiyon zannettim dedi bende dedim bak ineyi doğru yere batır dedim kızma bana dedim rabbim verirse ben ne yapayım dedim gülüştük orda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman canım sende dikkat et bak oralara gidip geliyorsun ellerini falan bol köpükle ve suyla yıka çoğu yere dokunma gerek olmadığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?