Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben köyde oluyorum oy kullanamıyorum naniknanik

günaydın canımmm naber,??

iyiyim canım ne olsun,çok uykusuzum gözlerim yanıyor,geç yattım dün gece.uykumu alamadığım için sersem gibiyim.
sen nasılsın?

ben geldim kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakem

babu+, darkangellove58+, hperi+, impaladeniz, trhn1677+

opuyorumnanaktan hoşgeldin canımm,iyiyiz sen nasılsın?gittinmi kan testi yaptırmaya?

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

bende iyiyim az önce kan aldılar benden doktora sordum havalardan gecikirmi böle dedim yok cnm dedi düzenliyse gecikmez dedi emin olalım biz dedi cnm benim çok iyi bu doktor bakalım hayırlısı zemuszemus

evt cnm şimdi geldim ellerim bembeyaz oldu erçi hep öle ama dahada beyazladım bide az bişey kan alınan yer şişdi çok şişerse akşam giderim acile kaydirigubbakcemile5

katılıyorum sana canım...ama maalesef her seyi o kadar ince düşünüp kendilerine yarayacak hale getiriyolar ki sonucta hep onların istediği oluyor...herkes bi şeylerden şikayetçi, sürekli yakınıyo ama sandıga gidince noluyo??? şikayet ettikleri adamlara veriyolar oylarını yine...bu düzen hiiç değişmeyecek gibi geliyo bana maalesef:1no2: umarım yanılırım !!!

iyiyim canımm...benim de uykum var..hep var hep varrkaydirigubbakcemile3

bende iyiyim az önce kan aldılar benden doktora sordum havalardan gecikirmi böle dedim yok cnm dedi düzenliyse gecikmez dedi emin olalım biz dedi cnm benim çok iyi bu doktor bakalım hayırlısı zemuszemus

nihayet doğru bi doktor çıkmış karşına canım inşallah sonucunda güzel çıkar

aynen yaaa klava: ilk defa kullancakdım oda gitti ne kadar şansızım ben yaaaa mafoldumben

bence kullanmalısın...ben sırf oy kullanmak için iki senedir yapamadıgım tatilimden erken döneecegimm...amaçlarına ulaşamayacaklara.s herkes kullansa oyunu keskea.s

kızlar dikkat edin hee göz salgını var sağlık ocağına okadar insan gelmişki hep göz için dün devlet hastaneside öleydi gözleri şişenler iltihap kapmış herkez haddi hesabı yoktu allah yardımcıları olsun doktor bile gözlük takmış salgından dolayı bana diyoki ben seni görüyom kusura bakma diyo salgından dolayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyiyim canımm...benim de uykum var..hep var hep varrkaydirigubbakcemile3

ayyy cnm benim ben senin yerine uyuyayım diyorum ama bende uyuyamıyorum nedense ateş basıyo beniii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evt cnm şimdi geldim ellerim bembeyaz oldu erçi hep öle ama dahada beyazladım bide az bişey kan alınan yer şişdi çok şişerse akşam giderim acile kaydirigubbakcemile5

ay alt tarafı 1 minik tüp alıyorlar kanı ne olacak ondan kaydirigubbakcemile3

aman canım sende dikkat et bak oralara gidip geliyorsun ellerini falan bol köpükle ve suyla yıka çoğu yere dokunma gerek olmadığı sürece

bence kullanmalısın...ben sırf oy kullanmak için iki senedir yapamadıgım tatilimden erken döneecegimm...amaçlarına ulaşamayacaklara.s herkes kullansa oyunu keskea.s

evt cnm iyi olur ama işte buraya gelip bi daha nasıl gitcen gerçi oy kullanılıyo biz geliyoz belki erken geliriz eşimi ikna ederim ben sengözlerimebaksanab bide hamileysem tmm hemen gelri eve :roflol: :roflol: :roflol:

ay alt tarafı 1 minik tüp alıyorlar kanı ne olacak ondan kaydirigubbakcemile3

acıdı kız öle deme alıcakdım nerdeyse kan alan kız bebk istiyomusun dedi ben de tabiki kim istemez dedim hımmm dedi sonra yaşımı sordm bende söledim şaşırdı bende yaşın ilerlemişde hemen çocuk sahibi olmak istiyon zannettim dedi bende dedim bak ineyi doğru yere batır dedim kızma bana dedim rabbim verirse ben ne yapayım dedim gülüştük orda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sonuç ne zaman çıkacak?

aman canım sende dikkat et bak oralara gidip geliyorsun ellerini falan bol köpükle ve suyla yıka çoğu yere dokunma gerek olmadığı sürece

allaha şükür hemen nereye gitsem eve gelir gelmez ellerimi yıkarım alışkanlık olmuş o huyumu seviyorum zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…