Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hayıy sen en son dedin ki kızlar benim çok işim var bugün görüşemeyiz sanırım dedin ben hemen o saatlerde çıktım zaten yanlış hatırlamıyorsam.

doğrudur canımmm...neyse artıkk..
sen nasılsın? bulantılar devam ediyo mu? bu arada folicasidi ne zaman bırakcaz yaa sıkıldım ben artık içmektenkafamçokkarıştı

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
trhn1677|14.08.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|11 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|9 hafta
CNNYSR|9 hafta
ozpar|8 hafta

[/table]

ya kızlar dün gece ne oldu? sahuru yaptık tam yattık bi çığlık geliyo ama köpek havlaması gibi bişey. eşime dürttüm aşkım bi ses geliyo dedim ne sesi ya sana öyle geliyo dedi. derken çığlık iyice yükselmeye acayip bi hal almaya başladı. eşim zıpladı yataktan. hemen balkona koştuk. bi turist bayan çevre yolunda nasıl bağırıyor nasıl bağırıyor orta refüje oturdu resmen sinir krizi geçiriyor. yanına birileri gitti. benimki hemen dedi bu kesin içmiştir diskodan geliyodur rezil şeyler falan dedi. saçmalama dedim sadece içen bi insan bu denli bağırmaz mutlaka bişey olmuştur bence biri taciz etti tecavüze yeltendi dedim. yok canım daha neler dedi. neyse bütün herkes kalktı başı baya kalabalıklaştı. tam eşim 155 i çevirirken polis geldi. eşimde merak etti indi bu kez. meğersem kızın yanından yolda yürürken arkadaşını kaçırmışlar arabayla. kamyoncuymuş heralde. evet şaka gibi yaaaa. oradaki adamlardan biride arabayla tam arkalarından geliyomuş tesadüfen o görmüş. hemen peşinden gitmiş falan. polise bilgi falan verdi. adamı mı yakalamış, plakasını mı almış öyle bişiler. ay o kadar kötü oldum ki. uyuyamadım bir daha. nasıl bi memlekette yaşıyoruz allahım. aç köpekler, iğrenç şehir magandaları. bizi yurt dışına rezil ediyorlar. türklerin ikinci sınıf insan muamelesi görmelerine sebep oluyorlar. bu etiket hepimize yapışıyor. bizler medeniyetten uzak böyle hayvanca yaşayan insanlar oluyoruz gözlerinde. kızın durumu çok kötüydü allah yardım etsin. onun yerinde ben olsam o an bayılırdım heralde korkudan.

doğrudur canımmm...neyse artıkk..
sen nasılsın? bulantılar devam ediyo mu? bu arada folicasidi ne zaman bırakcaz yaa sıkıldım ben artık içmektenkafamçokkarıştı
bende sıkılmıştım da ben 1 haftadır elevite geçtim. onu sadece sabah içiyosun daha rahat oluyor. bulantılar biraz azaldı gibi. ama sevinmek istemiyorum.

babamda daha iyi canım insilinü kestiler hap tedavisine başladılar .Bu arada ben birkeç gündür folicasiti içmiyorum içmekten sıkıldım

günaydın canım hoşgeldin
zaten bu kağan kocatepenin sitesinde miydi neydi yazıyordu 8 haftadan sonra folicasit kullanmaya gerek yoktur diye. ben yine de 10. haftaya kadar kullandım. dr. öle söledi çünkü.

babamda daha iyi canım insilinü kestiler hap tedavisine başladılar .Bu arada ben birkeç gündür folicasiti içmiyorum içmekten sıkıldım

günaydın canım hoşgeldin

ben de cok sıkıldım yaa günde 3 posta iç dur cuma doktora soracagım o zamana kadar içeyim bari:bbo:
babana da sevindim canım daha da iyi olur kısa zamanda inşallahhh:Saruboceq:

insanlıktan nasibini almamış hayvanlar bunlar.Türk ceza kanununda iş yok böylelerini asacaksınki diğerleride akıllansın adamı sorgulamışlardır sonrada bırakmışlardır kesin

cok dikkatli olmak lazım basımıza ne zaman ne gelecegi belli değil...gözü dönmüş bi ton sapık dolu memleketimizde maalesef:1no2:

ben geldim kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakem

babu+, darkangellove58+, hperi+, impaladeniz, trhn1677+

Nefret ediyorum ben zaten artık bu insanlardan güzelim ülkemizi ne hale getirdiler,utanıyorum onlar yüzünden..Allah cezalarını versin.Kimseye güven kalmadı,giderek daha da vahimleşiyor,her gün haberlerde bir vahşet,katliam,kadın kocasını kesmiş doğramış dolapta saklamış,adam karısını çocuklarını katletmiş sonra kendini gebertmiş.
bütün bu olaylar son yıllarda arttı zaten,daha söyleyecek çok şey var ama yasak burada siyasi konularda konuşmak..
lütfen oy kullanın arkadaşlar,görevinizi yerine getirin...biz kurtarabiliriz sadece bu vatanı,doğru kişileri seçerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…