babucum selamda vermiyosun aşkolsun
günaydınnn naber??
iyidir canım ne olsun sıcak birgünde yine geldik büroya senden naber?
hayıy sen en son dedin ki kızlar benim çok işim var bugün görüşemeyiz sanırım dedin ben hemen o saatlerde çıktım zaten yanlış hatırlamıyorsam.
babamda daha iyi canım insilinü kestiler hap tedavisine başladılar .Bu arada ben birkeç gündür folicasiti içmiyorum içmekten sıkıldımben de iyiyim canım bi sıkıntı yok...baban nasıl var mı bi gelişme??
günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan
bende sıkılmıştım da ben 1 haftadır elevite geçtim. onu sadece sabah içiyosun daha rahat oluyor. bulantılar biraz azaldı gibi. ama sevinmek istemiyorum.doğrudur canımmm...neyse artıkk..
sen nasılsın? bulantılar devam ediyo mu? bu arada folicasidi ne zaman bırakcaz yaa sıkıldım ben artık içmektenkafamçokkarıştı
zaten bu kağan kocatepenin sitesinde miydi neydi yazıyordu 8 haftadan sonra folicasit kullanmaya gerek yoktur diye. ben yine de 10. haftaya kadar kullandım. dr. öle söledi çünkü.babamda daha iyi canım insilinü kestiler hap tedavisine başladılar .Bu arada ben birkeç gündür folicasiti içmiyorum içmekten sıkıldım
günaydın canım hoşgeldin
babamda daha iyi canım insilinü kestiler hap tedavisine başladılar .Bu arada ben birkeç gündür folicasiti içmiyorum içmekten sıkıldım
günaydın canım hoşgeldin
ya kızlar dün gece ne oldu? sahuru yaptık tam yattık bi çığlık geliyo ama köpek havlaması gibi bişey. eşime dürttüm aşkım bi ses geliyo dedim ne sesi ya sana öyle geliyo dedi. derken çığlık iyice yükselmeye acayip bi hal almaya başladı. eşim zıpladı yataktan. hemen balkona koştuk. bi turist bayan çevre yolunda nasıl bağırıyor nasıl bağırıyor orta refüje oturdu resmen sinir krizi geçiriyor. yanına birileri gitti. benimki hemen dedi bu kesin içmiştir diskodan geliyodur rezil şeyler falan dedi. saçmalama dedim sadece içen bi insan bu denli bağırmaz mutlaka bişey olmuştur bence biri taciz etti tecavüze yeltendi dedim. yok canım daha neler dedi. neyse bütün herkes kalktı başı baya kalabalıklaştı. tam eşim 155 i çevirirken polis geldi. eşimde merak etti indi bu kez. meğersem kızın yanından yolda yürürken arkadaşını kaçırmışlar arabayla. kamyoncuymuş heralde. evet şaka gibi yaaaa. oradaki adamlardan biride arabayla tam arkalarından geliyomuş tesadüfen o görmüş. hemen peşinden gitmiş falan. polise bilgi falan verdi. adamı mı yakalamış, plakasını mı almış öyle bişiler. ay o kadar kötü oldum ki. uyuyamadım bir daha. nasıl bi memlekette yaşıyoruz allahım. aç köpekler, iğrenç şehir magandaları. bizi yurt dışına rezil ediyorlar. türklerin ikinci sınıf insan muamelesi görmelerine sebep oluyorlar. bu etiket hepimize yapışıyor. bizler medeniyetten uzak böyle hayvanca yaşayan insanlar oluyoruz gözlerinde. kızın durumu çok kötüydü allah yardım etsin. onun yerinde ben olsam o an bayılırdım heralde korkudan.
ben de cok sıkıldım yaa günde 3 posta iç dur cuma doktora soracagım o zamana kadar içeyim bari:bbo:
babana da sevindim canım daha da iyi olur kısa zamanda inşallahhh:Saruboceq:
ben de cok sıkıldım yaa günde 3 posta iç dur cuma doktora soracagım o zamana kadar içeyim bari:bbo:
babana da sevindim canım daha da iyi olur kısa zamanda inşallahhh:Saruboceq:
ya kızlar dün gece ne oldu? sahuru yaptık tam yattık bi çığlık geliyo ama köpek havlaması gibi bişey. eşime dürttüm aşkım bi ses geliyo dedim ne sesi ya sana öyle geliyo dedi. derken çığlık iyice yükselmeye acayip bi hal almaya başladı. eşim zıpladı yataktan. hemen balkona koştuk. bi turist bayan çevre yolunda nasıl bağırıyor nasıl bağırıyor orta refüje oturdu resmen sinir krizi geçiriyor. yanına birileri gitti. benimki hemen dedi bu kesin içmiştir diskodan geliyodur rezil şeyler falan dedi. saçmalama dedim sadece içen bi insan bu denli bağırmaz mutlaka bişey olmuştur bence biri taciz etti tecavüze yeltendi dedim. yok canım daha neler dedi. neyse bütün herkes kalktı başı baya kalabalıklaştı. tam eşim 155 i çevirirken polis geldi. eşimde merak etti indi bu kez. meğersem kızın yanından yolda yürürken arkadaşını kaçırmışlar arabayla. kamyoncuymuş heralde. evet şaka gibi yaaaa. oradaki adamlardan biride arabayla tam arkalarından geliyomuş tesadüfen o görmüş. hemen peşinden gitmiş falan. polise bilgi falan verdi. adamı mı yakalamış, plakasını mı almış öyle bişiler. ay o kadar kötü oldum ki. uyuyamadım bir daha. nasıl bi memlekette yaşıyoruz allahım. aç köpekler, iğrenç şehir magandaları. bizi yurt dışına rezil ediyorlar. türklerin ikinci sınıf insan muamelesi görmelerine sebep oluyorlar. bu etiket hepimize yapışıyor. bizler medeniyetten uzak böyle hayvanca yaşayan insanlar oluyoruz gözlerinde. kızın durumu çok kötüydü allah yardım etsin. onun yerinde ben olsam o an bayılırdım heralde korkudan.
babuşummm :1hug:
ben geldim kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakem
babu+, darkangellove58+, hperi+, impaladeniz, trhn1677+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?