Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

off inşallah değişir,inşallah...milletimiz bir yandan şikayet edip bir yandanda oy kullanmıyor sen oy kullanmazsan nasıl değişecekki bazı şeyler,öbürleri maşallah hepsi kullanıyor oyunu çatır çatır..oy kullanmak vatandaş olmanın getirdiği bir sorumluluktur,yerine getirilmeli ve bence oy kullanmayanlara ceza verilmeli,Tc kimlik numaraları belli nasıl olsa kullanmayanların,yazsınlar cezaları bak bakalım bir daha ne oluyor..

bence kullanmalısın...ben sırf oy kullanmak için iki senedir yapamadıgım tatilimden erken döneecegimm...amaçlarına ulaşamayacaklara.s herkes kullansa oyunu keskea.s

vallahi bende öyle.oy kullanılacakken insan nasıl bir yere giderki,o tarihe göre ayarlıyorum bende herşeyimi..

neyse kapatalım bu konuyu yoksa topiğimizi kapatacaklar.Bende sinirlendim zaten kaydirigubbakcemile3

sonuç ne zaman çıkacak?

perşembe dedi ama inş. ben erkenden öğrenirim o gün ki gibi olmaz geçen perşembe gittim pazartesi aldım şimdi salı gittim perşembe dedi inş. hemen alırım netten hayırlısıyla dua edin heeee sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım inşallah bebiş vardır...

akannehir akannehir

benim kayın peder çok sinirli birlikdeyim ben sabah 7 de siyaset açar ağzına geleni sayardı gece de 12 de kapatırdı tv yi yani bana kumanda sırası bile gelmezdi az daha kafayı yicekdim yaaa bide bana anlatıyodu 1 saat dinliyodum nasıl gitcem diye plan kuruyodum ama işte allaha şükür köydeler şimdi bide baş ağrısına kaldım resmen ama geçti çok şükür hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kız orası istanbul diyemi öyle sağlık ocaklarında iki gün sonra sonuç veriyorlar ben burda 11 de veriyorum tahlili öğleden sonra 2de alıyorum neyse vardır bundada bi hayır inşallah

ne perşembesi kız? o nasıl kan testi öyle 3 günde çıkıyo? 1 saatte çıkar kan testi dediğin.

ateşli hatun seniiiiikaydirigubbakcemile3

doktora söledim allerim ayaklarım yanıyo dedim duş almadan yatamıyorum dedim herkezde var dedi normal dedi naniknanik naniknanik ben günde 3 defa duş aldığım oluyo hele çamaşır makinesi hiç durmuyo ama ne yapcan sıcak havalar bi giydiğimi bi daha giymiyom bu huyumu sevmiyorum işte laelaelaelaelae

ayy şekercim işin zor senin kaynana kayınpeder bir arada,gerçi bir yandanda teyzen ve enişten yabancı değil yani kaydirigubbakcemile3,teyze zaten anne yarısıdır..o yüzden senin zoruna gitmez pek onlarla yaşamak..
ama insan kocasıylada başbaşa olmak ister yani,ne olursa olsun evde başkaları ile yaşamak zordur..

ben de cok sinirleniyorum ne zmn bu konu acılsa ateş fışkırıyo resmen...neyse evet kapatalım canımmm...topiğimizi de kaybetmeyelim onlar yüzünden....

ne perşembesi kız? o nasıl kan testi öyle 3 günde çıkıyo? 1 saatte çıkar kan testi dediğin.

sağlık ocağıya ondan cnm kanları öğlen alıyolar ordan devlete götürüyolar belki akşam alırım sonucu ama ben eskiden hemen alıyodum şimdi değiştirdiler mi acaba neyse bekliyim bari 7 gün bekleemişim 2 gün daha beklerim sizin sayenizde açııldım kızlar opuyorumnanaktan

ya valla ben şimdiden ne düşündüm doğum yaptığımızda allah günleri gösterirse tabi. havalar biraz soğuk olucak neyle ısıncaz? ve yazın neyle serinleyeceğiz? bizde klima var ama eşim klimayı bebek varken çalıştıramayız diyorbilmiyorumkismile

evt zor cnm insanın teyzeside olsa içine girmeyince anlaşılmıyo ama sabır işte hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun belki yabancı olsaydı kaynanamla daha iyi olcakdım ama beni eşime şikayet ediyo bide hiç suçum yok hee aynı evdeyiz yaa ondan heralde bak şimdi melek gibiyiz gerçi benim bi saygısızlığım olmadı ama hep kaynanamı arkadaş olsun diye istemiştim ama olmadı iyiyiz ama allaha şükür opuyorumnanaktan onun için bu gün doktordan ilaç aldım yerimseniben

martta çok soğuk olmaz kız havalar kombiyle ısınırız biz yazın da bi çare buluruz artık
gerçi sen antallyadasınya sorun olablir çok sıcaklar size ama mutlaka bi çare bulunur sen şimdiden bunları dert etme

ay nasıl dert etmemakannehir klima olmasa şu an kesin buhar olur uçardım yav. seneye bu zaman allah nasip ettiyse kucağımızda bide bebiş olacak. çok zor valla. vantilatör zararlı değilse onu bari kullanalım yavkaydirigubbakcemile3

hamiş bayanlar hiç adetiniz gecikince gögüslerde acı hissi oldumu ben de hiç yok ozaman yokmu ama daha halen sivilcem çıkmadı sositososito

hamiş bayanlar hiç adetiniz gecikince gögüslerde acı hissi oldumu ben de hiç yok ozaman yokmu ama daha halen sivilcem çıkmadı sositososito
benim göğsümde hiç belirti olmadı başlarda. sonradan büyüyüp hassaslaştı. öğrendikten falan sonra.

ilk kez adetim gecikti o zamanda hamileydim işte canım ama sadece belim ağrıyordu adet olacakmışım gibi onun dışında göğüslerimde falan ağrı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…