Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aman neyseki canım şükür haline..bencede isim hakkı annede olmalı,taşıyan besleyen büyüten o..

daha ailesi bişey demeden benim adam biz tanışır tanışmaz söyledi. en büyük hayallerinden biriymiş babasının adını koymakakannehir

göbek adı olarak olur de sende..sırf gönlü olsun diye,ayy inşallah kız olurda hepsi bu dertten kurtulursunuz kızlar

bak ne güzel anlayışlı insanın hali birbaşka oluyor canım ama bana denk gelmiyorki böylesi neyse artık bi o güne gelelim bakalım hayırlısıylada

evet canım o güne gelince halledersin inşallah simdi bunlara takma kafanı...bence eşini ikna edersin zatena.s bu arada isim konusunda bizim de şöyle bir sıkıntımız var türkçe kökenli olmasını istiyoruz...ama malum isimler genelde arapça farsçakaydirigubbakcemile3 herkeste ayrı bir dert....kaydirigubbakcemile3

canım eşin bu kadar kafaya koyduysa en iyi yol iki isim sanırım...ama sen baska eşin baska hitap ederse o da olmaz...sen ne yap et kocanı vazgecir bu sevdadana.s

kesinlikle eşler vazgeçmez canım babamın anamın ismi dediğse kesinlikle vazgeçmez en güzeli iki isim hem kim ne isterse onu kullanıyo çocukda bocalama olmaz benim amcamında yiğenleriminde 2 isimli çocuklara ismin ne dedndiğinde 2 birden söylüyo ...

inanmıyorum ne karışıyorlar siizn bebek isimlerinize siz taşıyosunuz 9 ay karnoınızda eşiniz bile bence müdahale etmemeli erkek olursa belki ama ne bileyim eşler bile modern isim istiyo artık
ama benim eltimde kayınpederime yalakalık olsun diye oğluna adını koydu hemen çok işe yaradı sankıde sinir görümcem de isimlerini bilşe ayarladı bu olcak diye diye ama kız kayınpederime yalakalık olsun diye adını taktı çok eski isim gıcık bir olay benim ailemde istemz bağırısınız yanımızda alınırız koymayın der babam annem bide ne gereksiz yanı akıl almaz

sizinkide hakkaten ilginçmiş kaydirigubbakcemile3
benim kız olursa buğlem olcak herkes de biliyom çok nadir isme sıcak bakan kaydirigubbakcemile3

sizinkide hakkaten ilginçmiş kaydirigubbakcemile3
benim kız olursa buğlem olcak herkes de biliyom çok nadir isme sıcak bakan kaydirigubbakcemile3
avatarda napıyosunuz kıs öle eşinlekaydirigubbakcemile3 buğlem mi yapıyosunuzkaydirigubbakcemile3

kübranın dediği salgın...istanbul'da ysayanlar aman dikkattt....handancımmm cok dikkat edin.....

İstanbul'da son bir hafta içinde bazı sağlık kuruluşlarına başvuran viral konjuktivit (Göz iltihabı) vaka sayılarında önceki haftalara göre yaklaşık 3 katlık artış olduğu tespit edildi.

Konjonktivite sebep olan virüsler özellikle yaz mevsiminde sıcağın ve nemin artmasıyla birlikte kolaylıkla insandan insana geçiyor. İstanbul'da da haftalardır mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklık ve nem değerleri yüzünden, son bir iki gündür hastanelere başvuranların sayısında artış yaşandı. Özellikle damlacık, solunum yolu enfeksiyonları ve temasla, insandan insana geçiyor olması virüsün hızla yayılmasına yol açıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü salgına karşı halkı uyardı. Alınması gereken önlemler şöyle:

- Eller sık sık su ve sabunla yıkanmalı.
- Eller göze dokundurulmamalı ve ovuşturulmamalı.
- Havlular ortak kullanılmamalı, kişiye özel olmalı, su ve deterjanla yıkanmalı.
- Kağıt havlular tek kullanımlık olmalı ve atılmalı.
- Yastık kılıfı, gözlük, makyaj malzemesi, göz damlası veya merhemi ortak kullanılmamalı.

bende buğlem düşünüyordum kız valla ayrıca ceylin naz ela ecrin de olablir

:) sende koy işde çokda güzel isim ben ecrine takmışdım ilk duyduğumda şimdi o kadar çok ki çevremde ..arkadaşlarım çocuk bölümüne gidince 5 çocukdan 3 ecrin dio ecrinden soğdum...ceylini eşimin iş arkdaşlarınn çoğu koymuşş.
1 senedir buğlem diom başka demiyom..eşim su istiyodu o buğlemsu dio ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…