sevgicim ve denizcim yazdıklarınızı okudum şimdi çok sinirlendim ben de ya....kime ne 9 ay cocugu siz tasıyın sonra gelsinler ismi bu olacak desinlerkim ne derse desin (ki bence buna eşiniz de dahil) o yavrulara nasıl hitap edeceğinizi belirlemek en doğal hakkınız...sakın kabullenmeyin kızlar...elinizden geldigince direnin...eşlerinizi ikna etmek zor olmasa gerek...en azından iki isimli olsun orta yolu bulmuş olurusnuz ikinizin de istediği olur...benim kayınpederim benim ismimi koyarsanız kızarım size dedi..cok anlayışlılar saolsunlar...
daha ailesi bişey demeden benim adam biz tanışır tanışmaz söyledi. en büyük hayallerinden biriymiş babasının adını koymakakannehir
bak ne güzel anlayışlı insanın hali birbaşka oluyor canım ama bana denk gelmiyorki böylesi neyse artık bi o güne gelelim bakalım hayırlısıylada
canım eşin bu kadar kafaya koyduysa en iyi yol iki isim sanırım...ama sen baska eşin baska hitap ederse o da olmaz...sen ne yap et kocanı vazgecir bu sevdadana.s
evet canım o güne gelince halledersin inşallah simdi bunlara takma kafanı...bence eşini ikna edersin zatena.s bu arada isim konusunda bizim de şöyle bir sıkıntımız var türkçe kökenli olmasını istiyoruz...ama malum isimler genelde arapça farsçakaydirigubbakcemile3 herkeste ayrı bir dert....kaydirigubbakcemile3
avatarda napıyosunuz kıs öle eşinlekaydirigubbakcemile3 buğlem mi yapıyosunuzkaydirigubbakcemile3sizinkide hakkaten ilginçmiş kaydirigubbakcemile3
benim kız olursa buğlem olcak herkes de biliyom çok nadir isme sıcak bakan kaydirigubbakcemile3
avatarda napıyosunuz kıs öle eşinlekaydirigubbakcemile3 buğlem mi yapıyosunuzkaydirigubbakcemile3
avatarda napıyosunuz kıs öle eşinlekaydirigubbakcemile3 buğlem mi yapıyosunuzkaydirigubbakcemile3
sizinkide hakkaten ilginçmiş kaydirigubbakcemile3
benim kız olursa buğlem olcak herkes de biliyom çok nadir isme sıcak bakan kaydirigubbakcemile3
sizinkide hakkaten ilginçmiş kaydirigubbakcemile3
anlamı cenneti müjdeleyen melekmişa.s değişik bi isim ne yalan söyleyim ama zamanla alışıyo insana.s
babu senin adın neydi ki?
bende buğlem düşünüyordum kız valla ayrıca ceylin naz ela ecrin de olablir
bende buğlem düşünüyordum kız valla ayrıca ceylin naz ela ecrin de olablir
kızlar geliyorum birazdan,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?