benim ikiside kız diyor valla bakalım hayırlısı artık
senin zamanın geldimi yani ayyy heyecanlandım şimdi valla
11+4 olcak cuma...belki görür doktor...ayy ikili test de yapılır hayırlısıyla umarım...sonuc da temiz cıkar işnşallahhh...bi hafta sürüyomus sonucun belli olması....
canım teşekkür ederim,ben zaten çok dikkat ederim ama daha dikkatli olacağım..Allah korusun bu salgınlar giderek artıyor..
benim arkadaşıma önce erkek dediler 1 ay erkek sandı,sonradan kız olduğu çıktı ortaya kaydirigubbakcemile3
evet böylelerde çıkabiliyor ya bazen kordonu falan şey zannediyorlar kaydirigubbakcemile3
evet böylelerde çıkabiliyor ya bazen kordonu falan şey zannediyorlar kaydirigubbakcemile3
kızlar bana müsade biraz işim var onu halledip çıkacağım o arada belki tekrar giremeyebilirim hepinize hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere
kızlar bana müsade biraz işim var onu halledip çıkacağım o arada belki tekrar giremeyebilirim hepinize hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere
hahahah biliyodum böyle bi şey olacagınıkaydirigubbakcemile3 çin kız rus erkek diyo....
anaa 12. haftada mı öğrendiler....cuma günü öğrenebilirim ben de yani...12. hafta bitince mi öğrendiler acep yoksa içinde mi...
11 hafta dolduğunda doktor kız gibi demiş. 12 hafta tekrar gitmişler kesin kız demiş
hadi belli olsun artık listeye yanınıza cinsiyette ekleyeceğim hihoyyyt
sonra beşik kertmesi yaparız kaydirigubbakcemile3
Tamam canım kolay gelsinkızlar ben de son yarım saatimi calısarak gecircem sanırım....vedalasayım sizlerle...yarın görüşürzzzz...kendinize cooooooooook iyi bakınnnnn.....opuyorumnanaktan
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
hperi
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kuşum bende varım görünmüyom mu:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?