Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benım cıkmam lazım arkadaslar
bu topıc hayırlı olur ınsallah ay sonunda hepımız guzel haberler verrız vermezsekte napalım dunyanın sonumu olana kadar durmak yok ınsallah yeterkı bızler saglıklı olalım....

inşallah hepimizin enerjisi ile süper olacak..Görüşürüz canım..

bu topıc hayırlı olur ınsallah ay sonunda hepımız guzel haberler verrız vermezsekte napalım dunyanın sonumu olana kadar durmak yok ınsallah yeterkı bızler saglıklı olalım....

ne kadar doğru söyledin canım bizler sağlıklı olduktan sonra bebişlerimizde zamanı gelince gelirler bize.

Günaydın kızlarrr..ne olduğunu pek anlayamasam da sizi bulmak güzelll.. hihoyyyt nasılsınızzz??

tamam cnm güle güle öptüm

Bende çıkıcam 1 de.Bugün,yarın pek yoğun olmayacak topiğimiz ama pazartesi itibariyle bomba gibi geliyoruzzzzzzz...
darkangellove58 halayın ile başlayalım güne..

tamam canım evet pzt iş yoğun olamzsa burdayımm bende halaya devam :teytey:

canlarım yeni topiğiniz hepinize hayırlı uğurlu olsun zaten pozitif düşünceyi beyninize yerleştirdiğiniz zaman o ağır mücadelenin yarısnı otomot,ikman aşmış oluyorsunuz geriye kalan o yarı bölüm zaten zaman içinde oluşacak evet sevmek en güzel duygu birbirine sarılmak muhteşem bir paylşaşım yargılamadan kucaklamak büyük bir tevazu diliyorum ki hepiniz ve hepimiz bu zorlu dönemeci başarıyla geçeceğiz Alalhım o güzel yüreğinize güzel göbüşlerinize meleklerinizi kondursun hepinize gönüllden selammmmmmmm evet bu selam başta olmalıydı değilimi? ama ben nedense sonlardan başlıyorumm eee ne yapayım bende böyle mutluyum .)))

canlarım yeni topiğiniz hepinize hayırlı uğurlu olsun zaten pozitif düşünceyi beyninize yerleştirdiğiniz zaman o ağır mücadelenin yarısnı otomot,ikman aşmış oluyorsunuz geriye kalan o yarı bölüm zaten zaman içinde oluşacak evet sevmek en güzel duygu birbirine sarılmak muhteşem bir paylşaşım yargılamadan kucaklamak büyük bir tevazu diliyorum ki hepiniz ve hepimiz bu zorlu dönemeci başarıyla geçeceğiz Alalhım o güzel yüreğinize güzel göbüşlerinize meleklerinizi kondursun hepinize gönüllden selammmmmmmm evet bu selam başta olmalıydı değilimi? ama ben nedense sonlardan başlıyorumm eee ne yapayım bende böyle mutluyum .)))

canım benimmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin sen bitanesinnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
sağol cnm hepimizin göbüşüne koncak inşş mucizelerimizz

Günaydın kızlarrr..ne olduğunu pek anlayamasam da sizi bulmak güzelll.. hihoyyyt nasılsınızzz??
hoşgeldin canım.Biz iyiyiz sen nasılsın_opuyorumnanaktan

selam canım hoşgeldin topiğimizeopuyorumnanaktan

ay çok mutluyum yaaaa içim kıpır kıpırrr valla sağolun kızlarr hep böylee
ağlsakta zırlasakta tam destek tam kuvvet ve yola devam pozitifliğe devam :sm_cool:

teşekkür ederiz serpilcim canım,hoşgeldin sende topiğimize.Pozitif enerjinin,inancın,sabrın sonunda yaşanacak o mucizeyi,burada hep beraber paylaşacağız inşallah.Biz birbirimize verdiğimiz güç ile şeytanın bacağını kıracağız.

haydi kızlar bana müsade hepinizi kocaman öpüyorum pazartesi görüşürüz çok çok iyi bakın kendinize iyi tatilleropuyorumnanaktan

Back
X