Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yengeç burcuyum

ooooohhooooo ben negatif düşünmede haklıyım o zaman ben 3 senedir istiyorum ama kısmet olmadı 2 sefer aşılama 1 tüp denedik olmadı şimdi yine tüp tedavisindeyim

o zaman sen tam yerine geldin canım biz ikimiz yeniyiz ama diğer arkadaşlarda var senn gibi ...sıkmaaa olurr a.s.

o zaman sen tam yerine geldin canım biz ikimiz yeniyiz ama diğer arkadaşlarda var senn gibi ...sıkmaaa olurr a.s.
evet karats haklı. ne arkadaşlarımız var neler yaşamış, ne deneyimlerden geçmişler. onların sana çok yardımcı olacağına inanıyorum bende.

aaaa gerçektenmi hayırlı olsun bir yastıkta kocayın kaydirigubbakcemile3

ee daha yeniymişsin ne diye bebek istiyonbilmiyorumkismile
bebişleri çok seviyorum. 2 yıldır da yeterince gezdik tozduk. ailelerimiz anlayışlıydı. bizde kazık kadar insanlarız artık. iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler.

bebişleri çok seviyorum. 2 yıldır da yeterince gezdik tozduk. ailelerimiz anlayışlıydı. bizde kazık kadar insanlarız artık. iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler.

iyi canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah
ama bana sorarsan 3 aydan sonra doktora bi gözükmek zaman geçmeden
her doktor 1 sene bekletiyo salak gibi noluyosa al biz bekledikte noldu 3 sene geçti

iyi canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah
ama bana sorarsan 3 aydan sonra doktora bi gözükmek zaman geçmeden
her doktor 1 sene bekletiyo salak gibi noluyosa al biz bekledikte noldu 3 sene geçti

ben gitsem bişey değişmicek eşimin işinden dolayı düzenli ilişki öneriyo o da bizde yokkaydirigubbakcemile3

bu cümle bana çok tanıdık geldiiiiiiiiiiii :))
demek açtınız canım hayırlı olsun yeni topicimizz :))

Back
X