Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hhaa kızlar su hamıs takıp olayı vardıya onun lıstesını ben yapıyım dedım ama hperının yaptıgı cızelgeyı ben yapamadım bılen varsa bana tarıf etsede yapsam yada bı baskası ustlensınn onuu :uhm:

onu pretty yapıyor zaten,o girince tek tek okuyup herkesin verdiği tarihe göre düzenliyor listeyi

karats+, darkangellove58+, hperi+, busecan35+, _dreamlike_+, iceberry, krizantem20
kızlar nıye konusmuyosunuz yaaa:uhm: bu nasıl pozıtıflık anlamadımm :1shok:

Bismillahirrahmanirrahim
[

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
ua27 20.6.2010
özpar 20.6.2010
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
darkangellove58 7.7.2010
N_a_l_a_n |08.07.2010| ?[/COLOR]
[/table]

ben bu kadar yaptım ama daha iiy anlayan arkadaşlar düzeltisin:1:[/QUOTE]

benim tarih niye bu tarafta yazıyor canım? deneme olarakta 10 yazabilirsin

karats+, darkangellove58+, hperi+, busecan35+, _dreamlike_+, iceberry, krizantem20

ya canım bugün aslında pek tadım yok.Dün piknikteydik temiz hava çarptı beni galiba..her yerim kırılıyor boğazımda şişmiş üstüne birde işe geldim ya

ben bu kadar yaptım ama daha iiy anlayan arkadaşlar düzeltisin:1:

benim tarih niye bu tarafta yazıyor canım? deneme olarakta 10 yazabilirsin[/QUOTE]

ayy çok tatlısın yaa güldürdün beni:roflol: çünkü beceremediimkaydirigubbakcemile3
ben sadece hepsini oraya yazdım pretty düzeltsin artık:1:

benım ve ozparınkıde aynı yazıyoo obur yerde degılllCADIARZU[/QUOTE]

evet ya fark etmemişim valla onlardada öyle yazıyormuş

ya canım bugün aslında pek tadım yok.Dün piknikteydik temiz hava çarptı beni galiba..her yerim kırılıyor boğazımda şişmiş üstüne birde işe geldim ya

gecmıs olsun canım pıknık carpar haklısın bende ne heycanla geldımkı kızlarla cene calamadım bugun bol bol konusurum dedım ama mşlhınız varr hıc susmuyorsunuzzkafamçokkarıştı

canımben hep evdeydim anlatacak bişeyim hiç yokkaydirigubbakcemile5 bu aralar soğan suyu içiyom hayatımdaki değişiklik bu :1:

canımben hep evdeydim anlatacak bişeyim hiç yokkaydirigubbakcemile5 bu aralar soğan suyu içiyom hayatımdaki değişiklik bu :1:

ya benımde 6 gunum var.ınşlh regl olmam.ama olursamda regl bende baslıyım dıyorum sogan suyuna delikafadulden

berabermı yasıyosunuz kızz.. olsun bak oglen olcakk ıyı yapmıss tebrık kondurdum kayın babanalaelaelaelaelae

yok beraber yaşamıyoruz hal hatır sormak için aramış sağolsun
amaaa ben 11 buçuğa kadar uyurum
eyvahedigeldismile :kedi:

Back
X