- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
:roflol: :roflol: 1 saatlik daha hakkım vardıiyi etmiş valla kalk kız saat kaç oldu sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: :roflol: 1 saatlik daha hakkım vardıiyi etmiş valla kalk kız saat kaç oldu sempatiksalakcinni
günaydın hatunlarmirmirmirmir
kızlar bugün pazartesi ya bizim patron coştu,bütün haftasonu yememiş içmemiş bana yaptıracak iş düşünmüş heraldeklava:
saol canım iyiyim bende işte olduğumdan he zaman yazamıyorum yoğun oluyorum çünkü hep :hulya: o yüzden yani cnm başka bişey yok
sen nasılsın neler yapıyosun canım
yoo buraya da geldi ya kız bunadınmıkineee kaydirigubbakcemile3
işçiler kardeş patronlar kalleş :lepi: :lepi::roflol::roflol:
günaydın canım hg :teytey:
hoşbuldum tatlım
bugün yine efkarlıyım mafoldumben
canlar diğer topğe baktım epey aradım nerde die...oraya sadece bizler mi giriyomuşuz halaa aynı yerde sayıyo..
bide şu soğan kürünü okudum başka topikde arkadaşın biri şöyle yazmıış::
kışın hep içitim.. 21 gun sonra ara verdım 1 hafta tekrar içtim.. ve bundan sonra oldu bebek.. 3. denemede.. ama ilk ay olmayınca ben hemen kure başladım.. ve hıç kışın grıp olmadan geçirdim.. karnım falan dumduz oldu.. temızlendi resmen hıssettım..
başlamak için beklemeyın.. hemen başlayın.. ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.. hafıf sıcak içince sogan kokmuyor bile..
ve adetın duzene girdigini, anlayayıp varsa kıstlerın düştügünü göreceksnız...
hemen başlayın.. bence
hoşbuldum tatlım
hoşbuldum tatlım
işçiler kardeş patronlar kalleş :lepi: :lepi::roflol::roflol:
herzamanki mesele mafoldumben
boşverin siz beni
herzamanki mesele mafoldumben
boşverin siz beni
nolsun canım yaa bende gerı sayıma basladımm..ne olsa gebelıge yorar haldeyımm yyaa strestenmıdır nedır..ara ara bulantım var sancım varr kasıklarımdaa regl olcam korkusuda var tabııı eyvahedigeldismile 6 gunum kaldıı