Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay kız zeynep bu senın sorunun degılmıı yalnıs anladım galıbaa senı sandım kızzz ayyy sok oldum bıan senın içinn

ay canım yaa ınankı sok oldum dedıgın seye ne desem kııı kıtlendım kaldımm..keske baska yollardan korunsaydınız canım ya..sonucta ne bılıyım benım sahsı fıkrım yalnıs anlama ama ıstemedende olsa keske dogurmayı dusunseydınn baska dıceklerım var ama senı kırmak ıstemıyorum onun için madem esınle bu bebegı ıstemıyosunuz..ilacıda içtin kurtaj olsaydın canım yaa sakın dedıklerımı yalnıs anlama hakkında hayırlısı canımm ınankı dıcek bısey bulamıyorum.akannehir

canım ben mi yanlış anladım bu durum zeynepin başına gelmedi sanırım

ay canım yaa ınankı sok oldum dedıgın seye ne desem kııı kıtlendım kaldımm..keske baska yollardan korunsaydınız canım ya..sonucta ne bılıyım benım sahsı fıkrım yalnıs anlama ama ıstemedende olsa keske dogurmayı dusunseydınn baska dıceklerım var ama senı kırmak ıstemıyorum onun için madem esınle bu bebegı ıstemıyosunuz..ilacıda içtin kurtaj olsaydın canım yaa sakın dedıklerımı yalnıs anlama hakkında hayırlısı canımm ınankı dıcek bısey bulamıyorum.akannehir

kıs bu kişi ben değilim beni delirten topikten alıntı
ben 3 senedir bebek için uğraşıuorum ama olmuyor şimdi tüp tedavisindeyim :roflol:
Allah iyiliğini versin emi

hoş geldinn..sende soğan suyuna başla o zaman sonra incire ..ben burda çoooooook şey öğrendim ama burda moral bozmak yok:teselli:

ben soğan suyunuda yaptım inciride 2 kez aşılama yaptım(nisan mayıs) peşpeşe olmadı bu ay yapmamıştım yine yok yine yok :1no2:

hoşbuldum teşekkürler
biraz anlatırmısınız burda ne işliyorsunuz sadece pozitif düşüncelermi yoksa kürler falanmı CADIARZU

ne gelırse aklımıza onu paylasıp dertlesıp yardımcı olmaya calısıyoruzz..her jonuya acıgız canımmmalkisalkisalkis

ay kız zeynep bu senın sorunun degılmıı yalnıs anladım galıbaa senı sandım kızzz ayyy sok oldum bıan senın içinn

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
beni güldürdün ben böle bişi yaparmıyım hiç Allah korusun

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
beni güldürdün ben böle bişi yaparmıyım hiç Allah korusun

kız dıyom ya sen sanınca sok oldumm ..ayy ne bılımmm kafamçokkarıştı

ne gelırse aklımıza onu paylasıp dertlesıp yardımcı olmaya calısıyoruzz..her jonuya acıgız canımmmalkisalkisalkis

ne kadan güselll ne kadan mikenmel desene boshayallersmile
ben biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 kez aşılama yaptık olmadı :çok üzgünüm: eşimde ve bende hiçbir sorun yok ama olmuyorr mafoldumben

ben soğan suyunuda yaptım inciride 2 kez aşılama yaptım(nisan mayıs) peşpeşe olmadı bu ay yapmamıştım yine yok yine yok :1no2:

hıım olur canım yaa ben daha yeni bebek istediğim için yeni duyuyorum bunları bende sana söyletim dedim..burda her konuyu konuşuyoruz içimizi döküp dertleşiyoz..doğru yerdesin yanii:1:

ne kadan güselll ne kadan mikenmel desene boshayallersmile
ben biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 kez aşılama yaptık olmadı :çok üzgünüm: eşimde ve bende hiçbir sorun yok ama olmuyorr mafoldumben

hoşgeldin canım
bende 22 yaşındayım 2 aşılama 1 tüp bebek denemesi bende hamile kalamadım daha
hakkında hayırlısı olsun
ama biliyormusun ben sebepsiz infertiliteye inanmıyorum eğer ikinizdede bişey yoksa neden olmuyor
bence tıp bunu hala çözemedi ve ismine sebepsiz dedi
sen hiç laparoskopi yaptırdınmı
benim arkadaşımda sebepsizdi o dediğimi yaptırdı rahminde perde varmış ve rahim duvarı inceymiş
yani sebebsiz dedikleri sebepli çıktı

Back
X