Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet bılıyorum daha 2 yıllık evlıyız ama bır bılsenız 2 yıl ıcınde neler yasadım
3 kere dusuk ve bu dusuklerın hepsı ayrı bı acıyla hastanelrde yatmalarla kurtajlarla oldu
yaptırmadıgım test gıtmedıgım doktor kalmadı sımdı bıde hergun ıgne meselesı cıktı 4 aydır hergun gobekten ıgne vurunuyorum.
evet bende hep ıcıme atarım esımle tartıstıgmda bı olay oldgunda o anda gereken cevabı veremem hadıııı ondan sonra otur coz bakalım olmuyor ıste boyle yapmamak lazımda yapabılırsen...

cok haklısın canım ama bende sırf karsı taraf kırılmasın uzulmesın dıye içime atıyorum sonra tabıkı olan bana oluyoo en sonda patlıyommm cok denedım bu huyumdan ama yapamadımmmakannehir ınşlh sen yaparsın

kkızzzzzzzzzlarrrrrrr
doktorlarım benim bugün çok depresifim beni çıkartın bu ruh halindensenağlama

en ıyı pıskolok bızız canım kızlarında dedıgı gıbıı bızden ıyı pıskolokmu var delikafadulden ben sızın dertlerınızı canı gonulden dınlıyorum derdınız sıkıntınız varsada dınlemeye hazırım kızlarr bu topikte kımse cekınmesın nolur rahat olun ve can yoldasıyız gıbıı dertleselımmm dertlerımızıalkisalkisalkis

:lepi:evt:lepi:

arkadaşlar bütün hastalıkların sebebi psikolojikmiş bünye kendi kendine hastalık üretiyormuş çok düşünmemek lazin ve tedevide sadece psikolojini düzgün tutmakla oluyor pozitif düşünen insanlar hastalıklarını hada kolay ve çabuk atlatırlar. asla kendinizi dinlemeyin hayatı oluruna bırakın ve anı yaşayın 1 saat sonra ne olacağını kimse bileme< hatta 1 dakka sonrasını.....

kesınlıkle katılıyorum psıkolojı herseyden onemlı.
ama bırde hayatı olurunua bırakabılsek kı bu benım gıbı cok dusunen ınce dusunen ınsanlar ıcın cok zor....

arkadaşlar bütün hastalıkların sebebi psikolojikmiş bünye kendi kendine hastalık üretiyormuş çok düşünmemek lazin ve tedevide sadece psikolojini düzgün tutmakla oluyor pozitif düşünen insanlar hastalıklarını hada kolay ve çabuk atlatırlar. asla kendinizi dinlemeyin hayatı oluruna bırakın ve anı yaşayın 1 saat sonra ne olacağını kimse bileme< hatta 1 dakka sonrasını.....

bunu yapabilsek zaten bu halde olmayız ama insanız işte olmuyor düşünmeden duramıyoruz 1 gün günümüz geçse acaba hamilemiyim miden bulansa hemen yoksaaaa diyorsun düşünmemek elde olsa keşkee boshayallersmile

braavoooo bravooooo bravooooo alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hg kıss yarın tatilemi gidiyonkaydirigubbakcemile2

evet cnm yarın tatile ama tek değilsin malesef kayınvalidemlerde olacak:mymeka:
eşimi çok bunalttım.bugün bana ne dedi biliomuusn ben telefonda zır zır ağlıodum
tuğba sana tek bişi diym ben ölmek istiyorum dedisenağlama
hiç böle şeyler söylemezdi nasıl bunaltmışım eşimi nasılsenağlama

kkızzzzzzzzzlarrrrrrr
doktorlarım benim bugün çok depresifim beni çıkartın bu ruh halindensenağlama

kız sen gıtmedınmı delikafadulden noldu de bakıyımm pıskolok arkadaslarımıza sırnaşık şey

eşimi çok bunalttım.bugün bana ne dedi biliomuusn ben telefonda zır zır ağlıodum

:delphin:
ne oldu kaynananlarla gitmek istemiyorsun dedin diyemi sana böle bişi söyledi arkadaşım :delphin:

bunu yapabilsek zaten bu halde olmayız ama insanız işte olmuyor düşünmeden duramıyoruz 1 gün günümüz geçse acaba hamilemiyim miden bulansa hemen yoksaaaa diyorsun düşünmemek elde olsa keşkee boshayallersmile

Herşey insanın kendi elindedir canım,önemli olan istemek,sen eğer artık herşeyini oluruna bırakıcam hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diye düşünmek istersen düşünüyorsun.Ne yaşamış olursan ol.Al işte karşında canlı örnekler var.

aaa delimisin sen niye delirttin adamıakannehir

Herşey insanın kendi elindedir canım,önemli olan istemek,sen eğer artık herşeyini oluruna bırakıcam hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diye düşünmek istersen düşünüyorsun.Ne yaşamış olursan ol.Al işte karşında canlı örnekler var.

:delphin: hakkımızda hayırlısııı:delphin:

durmadan evde ağlayan bi eş oldum kendimi tutamıyorumsenağlama
dır dır dır çoçuk die adamın başını beynini yedim :delphin:
hem iş stresi hem evde ben bir yandanda annesi eşime çok üzülüyorum

Bak kendin diyorsun bunalttım çok diye,neden neden neden değer mi???

niye böle bişi yapıyorsun canım eşine destek olacağına o istermiydi böle bişi olmasını
bence özür dile adamı bunaltma
tedavi ne olmuyormusunuz siz

ayyy canım sende benim gibisin bende sulu gözlüyüm herşeye ağlarım sinirlenirim..adama sayarım bunaltırım sonrada arar yada yanına gider özür dilerim oda garibim hiç yaşanmamış gibi sarılır öperaklinialirimsmile

merhaba sultancım adını bilmediğim diğer tüm arkadaşlar merhabaolumunekankayizsmile

Back
X