Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

arkadaşlar bişi sorucam. şu meşhur kaplıca işi var ya hafta sonu teyzemle konuştuk. teyzem bebiş yapcan ya iyi gelir dedi. bende ya varsa dedim. var mı ki dedi. hayır ya varsa o zamana olursa dedim. o zaman gelmeden önce test yaptırırız ona göre davranırız dedi. hemen belli olur mu ki yav ayın 20 sine?

canım bende bı ara duusnuyodum kaplıcaya gıtsemmı dıye oraya gıdıp o ay hamıle kalan bayanlar var duydum ben aklıma takıldı acabane gıbı bı faydası olabılırkı gıtsekmıkı?

aaa yaratmak Allaha mahsus öle demeyin :oklava:[/QUOTE]

ohaoldumsmile

arkadaşlar bişi sorucam. şu meşhur kaplıca işi var ya hafta sonu teyzemle konuştuk. teyzem bebiş yapcan ya iyi gelir dedi. bende ya varsa dedim. var mı ki dedi. hayır ya varsa o zamana olursa dedim. o zaman gelmeden önce test yaptırırız ona göre davranırız dedi. hemen belli olur mu ki yav ayın 20 sine?

kanda cıkar canımmm gıtmeden bır gun once kan testı yaptır kesın sonucu alırsın orda.içindekı kuskuyuda atarsın opuyorumnanaktan

kızlar çok saolun ya allah sizden binkere razı olsun.kız hyperi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:1:
eşim gene iyi dayanıo bana.ben olsam valla bana böle davranan eşe eşim kadar sıcak davranamam.o hiç bişey olmamış gibi davranıo geri bana allah eşimdende razı olsun.benim gibi bi deliyle uğraşıosempatiksalakcinni
ama kızlar banada yazık değilmi yaşım 21 benim çektiğim çilelere bak.ilk 3ay vajinusmustum öyle burnumdan geldi şimdide bebek.

halay basııı hadı halayaaa:teytey::teytey:

o zaman şöyle düşünün hayatta ne dertler var çaresi olmayayan. çok isyan etmemlek lazım ve birşeyi aşırı birşekilde istememek lazım unutmayın ki yaşanan her şeyde var bi hayır allah insanı baş edemeyeceği dertler vermesi bu dertlerle sınamasın başına öyle birşey gelirki arkana döner bakarsın benim ağladığım bunalıma girdiğim düşünmekten kafayı yediğim dertmiymiş bu derdin yanında diye hiç bir zaman allah bugünlerimizi aratmasın şükretmek lazım ve sabretmek lazım içinizi kafanızı rahat tutun ve şu yaşamamın mucize olduğu hayyatta eşinle yaşayabildiğin kadar anları yaşa boş düşüncelerle ne kendinin ne eşinin zamanını çalma bu günler birdaha gelmeyecek geriye baktığında keşkelerin çok az olması dileğiyle kızlar benim çıkmam lazım görüşürüz öpüldünüz.....

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aynen böyle düşünüyorum!

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

karats, ua27+, darkangellove58, elfkaya, maonyaaa, Nimett07+, krizantem20, zeynep4+, hperi, impaladeniz, N_a_l_a_n

kızlar çok saolun ya allah sizden binkere razı olsun.kız hyperi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:1:
eşim gene iyi dayanıo bana.ben olsam valla bana böle davranan eşe eşim kadar sıcak davranamam.o hiç bişey olmamış gibi davranıo geri bana allah eşimdende razı olsun.benim gibi bi deliyle uğraşıosempatiksalakcinni
ama kızlar banada yazık değilmi yaşım 21 benim çektiğim çilelere bak.ilk 3ay vajinusmustum öyle burnumdan geldi şimdide bebek.

aaaaaaa:oklava: oyle demee cok sukur esın cıt demıyo sana sende ona cıt demıcen bundan sonraa okmı..hersey allahtan demekkı yasıcakmısın bunları oyle demee cok sukur halıneealkisalkisalkis

kızlarr hadı halayaa bugun sabahkı halayımızı cekemedık:teytey::teytey::teytey:

kızlar ben halayın ortasındayım hadin tey tey
ahoo ahoo ahoooo:teytey:

valla ben deliyim baksanıza hem ağlarım hem halay çekerim:dance:

Back
X