Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaaaaaa:oklava: oyle demee cok sukur esın cıt demıyo sana sende ona cıt demıcen bundan sonraa okmı..hersey allahtan demekkı yasıcakmısın bunları oyle demee cok sukur halıneealkisalkisalkis

kızlarr hadı halayaa bugun sabahkı halayımızı cekemedık:teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey: halayda çekerim isterseniz pon pon kız da olurum :)))) hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar çok saolun ya allah sizden binkere razı olsun.kız hyperi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:1:
eşim gene iyi dayanıo bana.ben olsam valla bana böle davranan eşe eşim kadar sıcak davranamam.o hiç bişey olmamış gibi davranıo geri bana allah eşimdende razı olsun.benim gibi bi deliyle uğraşıosempatiksalakcinni
ama kızlar banada yazık değilmi yaşım 21 benim çektiğim çilelere bak.ilk 3ay vajinusmustum öyle burnumdan geldi şimdide bebek.
aaa şimdi geliyo sopa daha yaşın kaç başın kaç şimdiden böle salarsan kendini eyvah ki ne eyvah şimdi hemen bi kuaföre git saçını başını yaptır kaşını bıyığını aldır delirtme beniiiiiiiiiiiiiiii :oklava:

aferim sana Şeniz

canım hperım benımm haklısın sonuna kadar evet bu kendını bırakan kızlarla sen ılgılen oldumuu iştıma gorevıde benımm..baska neler cıkacak ılerde onlarıda kızlara tek tek verelım nasılllalkisalkisalkis

tamamdır anlaştıkk :lepi:

sositosositosositosositosositososito ben dans olmamı halayın ortasına geçiptesositosositosositosositosositososito

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar ben cıkıyorum benı dınledıgınız yada okudugunuz ıcın saolun
sabah 8den berı burdayım valla artık kacmam lazım abovvv ev ben bekler
hoscakalınn
ugrarım arada ben yıne

kızlar çok saolun ya allah sizden binkere razı olsun.kız hyperi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:1:
eşim gene iyi dayanıo bana.ben olsam valla bana böle davranan eşe eşim kadar sıcak davranamam.o hiç bişey olmamış gibi davranıo geri bana allah eşimdende razı olsun.benim gibi bi deliyle uğraşıosempatiksalakcinni
ama kızlar banada yazık değilmi yaşım 21 benim çektiğim çilelere bak.ilk 3ay vajinusmustum öyle burnumdan geldi şimdide bebek.

Bak kendinide biliyo aferim tebrik koyuyorum buda bi meziyet. alkisalkisalkis Burada ablaların var bundan sonra bizim sözümüzden çıkmak yok :oklava: ona göreee.Sen hele bi git gel de bak o zaman başlıyor kamp hayatın..

bakım = hperıye aıt
iştima = ua27 aıt
halay bası = darkangellove58

kızlar baska yapıcamız gorevımız varsa soyleyın paylastıralım gorevlerıı

okadar uzuntunun ustune oynamak geldı ıcımden
yok yok benım kesın dengem bozuldukafamçokkarıştı

Bak kendinide biliyo aferim tebrik koyuyorum buda bi meziyet. alkisalkisalkis Burada ablaların var bundan sonra bizim sözümüzden çıkmak yok :oklava: ona göreee.Sen hele bi git gel de bak o zaman başlıyor kamp hayatın..

evet kamp hayatıı degısım ve bebişler bızı beklıyorrr ..:lepi::lepi:

ayy kızlar valla kendime geldim.eşimi ardım özürümüde diledim hperinini attığı dayak iyi geldi bana:oklava:

hadin şimcikte mezleke oynuyayım bariii:dance:

Back
X