Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeeeettt opuyorumnanaktan
kızlar allahtan yarın mersine gidiyorum yoksa yumurtlamamuışsın derse doktor yarın bide onun için siiznde başınızı beyninizi yerdim.aboo yarın eşimin beynini yersem beni yolda indirir:mymeka:
kızlar allahtan yarın mersine gidiyorum yoksa yumurtlamamuışsın derse doktor yarın bide onun için siiznde başınızı beyninizi yerdim.aboo yarın eşimin beynini yersem beni yolda indirir:mymeka:
ayy sancım varrr...bulantım varrr..kafamçokkarıştı
anaaamm deme yaaa kaydirigubbakcemile2
aaaa yeter artık daha gençsin hayatın tadını çıkar sana kuaföre git dedim ne duruyon:mymeka:
kız akşam üzeri gitcem aaaa iyiki aynı şehirde değiliz ha olsaydık bizim evi basar beni bi güzel döver ağda yapar kaş bıyık alırdınız:sm_cool:
kız akşam üzeri gitcem aaaa iyiki aynı şehirde değiliz ha olsaydık bizim evi basar beni bi güzel döver ağda yapar kaş bıyık alırdınız:sm_cool:
kız madem tatıle cıkıyon kuafore bı gıt kendıne cekı duzen verdır .tatıll yerındekı kızlardan neyın eksık alalal morel topla :lepi:
ayyy bulantıların inşallah bebiştendir
bana demedin değilmiCADIARZU