Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ınşlh kızzz obur ayda boyle oldum ama bısey cıkmadı buay bu iğneye cok umut bagladık esımle ben ınşlh umudumuz uzmez bızıeyvahedigeldismile

pozitif düşün haydi bakalı.Hayırlısıyla bebiş geliyor topiğin ilk bebişi senden olsun devamıda bizden gelsin inşallah:Saruboceq:

kız oynak başııı beni çok güldürdün ha bugün
başka at bulamadınmı bide her gelene o mezleke şarkının adresini verio.görevini nakaaaaa ciddiye almışsınlaelaelaelaelae

kızlar bide roman havası yapsak kurtlarımı döküp gitsem tatile

hoşgeldin buguulll
kızlardan dayak yiyodum bende gel bide sen döv bacım

vaaay halaylar çekiyosunuz ha ben buralarda yokkenkaydirigubbakcemile3 kan testi yaptır demişsiniz ya kaç günlük olması gerekiyo kanda çıkması için 1 haftalık çıkıyo mu kanda?

ayy kızlar bugün baya bi dayanızı yedim.yarın ben yokum kimi döveceksiniz bakımlülülülülülü
ben bulurum birini sempatiksalakcinni
kız oynak başııı beni çok güldürdün ha bugün
başka at bulamadınmı bide her gelene o mezleke şarkının adresini verio.görevini nakaaaaa ciddiye almışsınlaelaelaelaelae

kızlar bide roman havası yapsak kurtlarımı döküp gitsem tatile

dur kıss onuda buluyum

pozitif düşün haydi bakalı.Hayırlısıyla bebiş geliyor topiğin ilk bebişi senden olsun devamıda bizden gelsin inşallah:Saruboceq:

allahım ınşlh kız agzından bal damlıyo opuyorumnanaktan kımın kısmetınde varsa bır an once olsun bebişi

ayy kızlar bugün baya bi dayanızı yedim.yarın ben yokum kimi döveceksiniz bakımlülülülülülü

sen dert etme canımm sen gelınce senle işimiz varr.sen gelene kadardaaa kendını kotu hısseden morelı bozuk olan varsa onlar varr :oklava:

kızlarrr valla sabah ağlayarak kalktım ama morelimi size borçluyum döve döve yola getiriniz beni:1hug:CANLARIM BENıMMMMM

OHH ALLAHIM KUDURUOM KIZ ZEYNO EN SEVDıĞıM ROMAN ŞARKISI BıZıM GELıNE SÖLÜODUM BEN BU ŞARKIYI:sm_cool:

vaaay halaylar çekiyosunuz ha ben buralarda yokkenkaydirigubbakcemile3 kan testi yaptır demişsiniz ya kaç günlük olması gerekiyo kanda çıkması için 1 haftalık çıkıyo mu kanda?

yok canım 4 haftadan 3 gun oncemı ney cıkıyoo bıldıgım kadarıylaaboshayallersmile

Back
X